icon

Máte skúsenosti s overením identity na Facebooku?

stanulinka25
25. máj 2025

Ahojte, máte niekto na FB skúsenosť - potvrdenie svojej identity pomocou videoselfie?

moonlight1210
25. máj 2025

@stanulinka25 ak to nas kvoli tomu, ze ta zablokovali, tak to stalo nedavno mne.

Bola som ochotna podstupit torturu so ziadanim o odblokovanie. Prisla som presne po bod, ze chcu videoselfie, pekne plynulo z kazdej strany tvare.
To som odmietla.
Lebo take daco je ovela lahsie zneuzitelnejsie na sto inych sposobov, nez ukradnuty ucet.

Miesto toho som si povedala, ze si zalozim novy ucet, ale udaje som davala komplet vsetky, ako tie, co som mala v tom povodnom..

Rozpoznalo ma to, spytalo sa ma to, ci sa chcem prihlasit do stareho uctu. Dala som ano, napisalo mi to, ze bola zaznamena divna aktivita na mojom ucte a dalo mi to zoznam prihlaseni, ze mam oznacit tie, ktore som nebola ja. Potom to chcelo uz len aby som si zmenila heslo (+sms kod cez telefon na potvrdenie) a odvtedy fungujem zas normalne.

julia_romeo
25. máj 2025

ano je to bezne. moze ti vyskocit dokonca aj to, ze budu ziadat odfotit OP..

bloger
25. máj 2025

@stanulinka25 Stalo ale kašlem na nich. To je ľahko zneužiteľné. Podľa mňa už by mohli týmto drzím spoločnostiam klepnúť po prstoch. Prípadne ich aj zdaniť.

misanthropicdann
27. máj 2025

@stanulinka25 áno aj spolu s fotkou OP, dokonca neviem ci neziadali aj výpis z účtu (hlavičku údajov :meno + priezvysko)