Máte skúsenosti s web stránkou economizes.xyz?

liviafazekasova
19. sep 2023

Ahojte chcela by som sa vás spýtať či máte skúsenosť s web stránkou https://economizes.xyz , predávajú tam veci po likvidácii skladov a veci ktoré neprebrali ľudia. Zdá sa mi to čudné že tak lacno predavajú veľmi drahé veci elektroniku, nábytok, a všetko možné.
Objednali ste si už z tej stránky niekto alebo váš známy?????
Ďakujem

cocolino234
19. sep 2023

@liviafazekasova vidíš tam nejaké kontaktné údaje? Nie? Ani ja. Žiadny dôveryhodný obchod nemá eshop bez kontaktných údajov. Ak by ich tam mali, vždy sa treba pozrieť do obchodných podmienok, pretože mnoho podvodných eshopov má kontaktné údaje ale aj tak klamú. Keďže ich tam tento eshop nemá, urobili to pre nás jednoduchšie a je jasné, že je to podvod. K tomu, že stránka vyzerá úboho, lacno a podvodne už na prvý pohľad sa netreba vyjadrovať. Ale to si treba všímať. Keď vidíš abnormálne zľavy pri každej položke v nezaokrúhlených číslach ako 87% alebo 93%, pravdepodobne je to podvod.

Plus títo sa ani len nesnažili. Economizes.xyz? to znie lacno ako žart.

liviafazekasova
autor
19. sep 2023

@cocolino234 ďakujem áno aj ja som si to všimla

maranco
19. sep 2023

@liviafazekasova Doména vznikla 2023-07-04, vlastník utajený. Stránka má znaky podvodného obchodu. Chýba info kto to je, kontakt, v obrázkoch ako platiť je logo PayPal ale tú možnosť platby nedajú, chcú získať len číslo karty. Ceny sú rovnaké pri viacerých tovaroch. Obrázky ukradnuté.
Stránka čisto len na okradnutie.

liviafazekasova
autor
19. sep 2023

@maranco ďakujem krásne za odpoveď 🙂🙂