Máte skúsenosti so vstupenkami Viagogo ?
Skúsenosti so vstupenkami od viagogo? Ďakujem za info. Zakúpila som ich , až neskor som si prečítala staršie diskusie...🙄 ma niekto skusenost z tohoto roku? Ďakujem Vám.
Moj muz mi v septembri kupil na Enriqueho. Kedze som vedela, ze uz je vypredane, hned som spozornela. Preluskala som vela for o tom, no zostavalo len dufat, ze bude vsetko ok. A bolo. Listky prisli nejakych 10 dni pred koncertom a boli prave. Sice riadne predrazene, ale stalo to za to. Dokonca mi prisli zo Slovenska do Spanielska (zijeme tu, muz kupoval cez viagogo.es)
@bellovag ďakujem
@amelie2017 Amélie bolo na vstupenke aj tvoje meno? Všade to spomínajú ...na mojej vstupenke žiadne meno nieje uvedené aj keď údaje som zadávala pri nákupe
@snazilka15 nie, nebolo tam ziadne meno. Ono to funguje na principe, ze niekto si kupi vstupenku, ale na koncert alebo ine podujatie nemoze ist a na viagogo ich moze predat. Lenze sa najdu aj spekulanti, ktori kupia 100 listkov a ked je vypredane, predavaju ich za vysoke sumy. Na Enriqueho sa predavali listky bez mena, ale viem, ze niektore skupiny/spevaci sa snazia predist tymto obchodom so vstupenkami a preto sa davaju listky na meno.
@snazilka15 my sme mali cez viagogo listky na U2 vo Viedni a Cold play v Prahe. Vtedy som este nevedela, co je viagogo zac. Listky boli prave, dostali sme sa na koncerty bez najmensich problemov. Nastastie.
@snazilka15 viagogo je len sprostredkovateľ, ktorý si ešte účtuje nemalé poplatky a neručí za pravosť lístkov ani za nič iné vlastne. Kolega kúpil dva lístky na sedenie v hodnote cca 90€ / ks, k tomu manipulačný poplatok, 2x poštovné (za každý lístok zvlášť 10€, prišli samozrejme v jednej obálke spolu), prišli mu 2 lístky na státie v polovičnej hodnote. Ale aspoň boli pravé a dostal sa dnu.
Je to o šťastí, ja osobne by som cez nich nekupovala, bude aj ďalší koncert.

@snazilka15 Ja som kúpila 2 lístky na Bocelliho na koncert v auguste tohoto roku..po prečítaní skúseností s viagogo som ich cez nich predala avšak so stratou 100 eur...spätný predaj prebehol ok