icon

Mešká vám momentálne objednávka zo Shein?

22. nov 2024
Strana
z2
blen
27. nov 2024

@alenah31 teraz to je také blbé ,peniaze mám aj balík mám no som zvedavá...pritom už som objednala znova veci čo mali prísť ach

alenah31
27. nov 2024

@blen zo sheinu mi zatiaľ vždy všetko prišlo, nikdy sa nič nestratilo - teraz som mala problém 1x. Pri aliexpresse keď som objednávala a neprišlo mi nič - vždy vrátili peniaze, 2x prišiel aj tovar po vrátení peňazí. Keď som sa dopytovala na aliexpresse čo teraz - odpoveď bola - obchod uzavretý - že nemám riešiť. Tak som zvedavá aký je postup tu. Mne neprišlo nič také. že obj. je zrušená, len prišli peniaze a odpoveď žiadna - a stále mi to visí v objednávkach pri tom lietadielku ako odoslané. A mám taký blbý pocit, že čo teraz. Majú tam fakt nejaký zmätok.

butterflyeffect
27. nov 2024

Akrualizacia-vcera mi uz pripisalo vratene peniaze a prave mi kurier dorucil balik 🫣

blen
27. nov 2024

@alenah31 ja mám tiež teraz 1x problém, písala som na podporu označila tu objednávku a oni mi ju potom označili ako zrušená a vyplatená. zvláštne niektoré veci by som si nechala, lebo druhý krát sa nedali objednať tak uvidíme ako to bude...

butterflyeffect
27. nov 2024

@kosimka nech sa paci komunikacia so sheinu a status objednavky a obrat z uctu-nemam dovod klamat o tom ze mi vratili peniaze, normalne to slo cez zakaznicku podporu

kosimka
27. nov 2024

@butterflyeffect tak to je velmi zaujimave, preco mna odpinkali, nech cakam. Tiez som objednavala 25.10. Ale zazracne mi dnes prisiel email, ze zajtra mi to pride, tak som strasne zvedava. Dakujem za foto.

butterflyeffect
27. nov 2024

@kosimka mne tiez napisali najskor ze cakat a ze ked nepride o 6 dni tak ich znova kontaktovat, tak som o tych 6 dni napisala ze stale nemam balik ani pohyb a hned mi to dali na vratenie penazi, mna dnes kurier prekvapil ze to dorucil-vravim si tak to mam ako darcek zadarmo 🤪

jaaty
27. nov 2024

@kosimka prečo by niekto šíril bludy 🙈. Peniaze vrátili v plnej výške.

pictbridge
27. nov 2024

Dnes mi prišla asi s 2 týždňový meškanim

jaaty
27. nov 2024

@blen daj vedieť, tiež som zvedavá, čo odpisu…

kate9999
27. nov 2024

Áno prišiel po mesiaci

basszabik
30. nov 2024

@alenah31 mne tiež vrátili peniaze a došiel mi včera balík. Tiež neviem teraz čo robiť aký bude postup.

kosimka
30. nov 2024

Balik mi prisiel hned na dalsi den, ako mi odpisali. Takze mam taky pocit, ze urguju az ked pisete. Treba im pisat.

andrejocka36
Autor odpoveď zmazal
Strana
z2