Čo sa stalo medzi Mikelou a jej manželom?
Ahojte tie co sledujete Mikelu, čo sa stalo medzi ňou a jej manželom? Vraj dávala nejaké vyjadrenie ale neviem sa k tomu dostať 😊
@gabika0825 stefit má Miro s tou mladou tak Mikela asi rozpustila spoluprácu, videla som dnes u nej už iný box
nechapem co vidi ta mlada na Mirovi, ved on je uplne nechutny chlap ( mikela tvrdila, ze ta mlada fetovala u nich v dome s mirom)
Dievčatá ze vraj je jeho ex frajerka (nie ta 17 je tehotná)????to bude ta co ho vyhodila po apr dňoch???
@mariana0915 :D to uz ma druhu od rozchodu? komedia :D
@mariana0915 áno nejaká Veronika u ktorej býval keď odišiel z domu je vraj tehotná. A ešte stihol aj nejakú staršiu pani z Nitry čo mu kupovala botasky? Občas keď uspávam najmenšiu tak čítam jednu stránku kde sa preberajú tieto influsrandy 😀 tam je všeličo popísané
@sluchatka on ma tusim na každý prst jednu,jeho chcu fakt len zufalky,alebo on ako narcis vie namotat tak ako Misku namotal 🤦
Takychto len kastrovat,jednak vyzor onicom,hubu ako otvori zbohom ostavajte ,peniaze nema ,hra sa na nieco co neni 🤦🤦🤦
@konikmodry111 nechutny je, ale sebavedomia na rozdavanie
@konikmodry111 tiež nerozumiem, ale tak je mladá, asi ju láka že ju zviditeľní na sociálnych sieťach, je pekná neviem čo vidí na bezzubom fetošovi
@yvanielka môžem poprosiť názov stranky? Tiež by som sa rada po večeroch pobavila občas 😀😀😀
@mariana0915 mna skôr zaráža ako sa dokáže pomaly 35 ročná zena, matka zmeniť kvôli nejakému fetosovi o ktorom už na začiatku vzťahu vedela aký je… ťahala to s ním aj tak, vôbec mi jej nie je ľúto, vedela do čoho ide 😉 sama spominala že ju na začiatku vzťahu podviedol, aj tak sa za neho vydala, tiež nie je ona v poriadku.
@gabika0825 to asi nemáš skúsenosti s narcisom on ta vie tak namotat ze dovi,to pochopi iba ten co to zažije
@mariana0915 ale prosím ťa, narcis nenarcis Mikela je extrémne toxická osoba, ktorá si non-stop 💩 do huby,že to tak musím napísať 😀...keď sa rozišli s Mirom ona neskáče zo vzťahu do vzťahu a jej ♦️ nie je pre každého a o mesiac už má nového čáva 🙈..a stačí sa pozrieť na jej bývalých, akých si stále vyberá chlapov 🤫
Prosím neviete ako sa vola Telegramova skupina o Mikele?
Prosím neviete ako sa vola Telegramova skupina o Mikele?
@luci159 antipikela
@anonym_d78298 aha asi to je súkromná lebo mi ju nenašlo
@luci159 áno a myslím že neprijímajú teraz

Tak Mikela si nepamätá moc čo potrepe, určite je pravda že on je vulgárny hulvát ale prečo rieši jeho frajerky keď sú v rozvodom konaní netuším.
Ale teda to že on má teraz 17 ročnú babu je dosť nechutné neviem čo na ňom vidí