icon

Mini-eko na Instagrame

15. júl 2023

Dobrý večer.
Máte nejakú skúsenosť s objednávaním detských vecičiek od mini-eko na instagrame? Majú krásne veci ale akosi sa mi nezdajú, podľa fotiek mám pocit, že oblečenie je zo stránok ako aliexpress a pod., príde mi to ako scam.
Ďakujem za odpovede.

cool8
16. júl 2023

Áno, NEGATÍVNU, vyhnite sa im oblúkom, sú to podvodníci.
Poslali iné číslo, ako som objednala. Tovar prišiel s odstrihnutými štítkami na oblečení!
Na stránke písaná 100% bavlna, skutočné zloženie úplne iné, keďže na teplákoch zabudli odstrihnúť jeden bočný štítok. Made in China. Negatívne komentáre zo stránky hneď mažú a blokujú nespokojných zákazníkov. Faktúru nedostanete, neposlali a po opakovanom kontaktovaní už neodpisujú.

martaatram
26. júl 2023

@cool8 do keluuuuu a ja som objednala pred tyzdnom a nic super mozem sa s tovarom aj s peniazmi rozlúčiť !!!😤😤😭😭😭😭😭

martaatram
9. aug 2023

@cool8 prosim Vas neviete kde by som na nich nasla kontakt ?presne komentare mazu ..na instagrame nereaguju ..

aduska251994
12. sep 2023

Ja mam s nimi tiez zlu skusenost, poslali iny tovar ako som objednala aj to po mesiaci, po 3 nesiacoch som cakala stale na ten mnou objednany samozrejme nic len ma natahovali, peniaze mi neposlali takze este ma to to navyse stalo aj dalsie postovne za vrateny balik 🙂 ako je tu uz pisane VYHNUT SA OBLUKOM…podvodnici..nereaguju samozrejme uz ani na spravy na ig..dufam ze si to slecna/pani Veronika precitate a mate kludny spanok ;) ak sa nas tu najde viac kludne by som to riesila aj policiou

martaatram
12. sep 2023

@aduska251994 mne prislo skoro po kesiaci a pol …uplne bez stitku …klamu riadne …ja by som ich aj na insta nahlasila …zablokovala…mazu komentare …