Možnosť anonymnej odpovede vo fóre
Ahojte vsimli ste si tuto novinku? Zeby nas najvyssi vypoculi? Co je este nove?
@really8 vyuzivam tuto temu na skusku.
Toto bude taka hlupost. Neviem, ci si myslia, ze v anonymnych temach “zdoverte sa mi, ci ste muza podviedli”, alebo “napiste, kde ste to robili prvykrat” sa to konecne rozbehne a popriznavaju sa vsetky.
Alebo chapu, ze skor to vytiahne z ludi to najhorsie.
Ale zase, ked sa niektore damy spustia a ukazu pravu tvar, dostanu nahlasenie a mozno zrazu tu nebudu ani ako anonym, ani ako bezna uzivatelka.
Tak uvidime, kolke tomu pokuseniu byt “konecne od srdca sprosta, ako som vzdy tuzila byt (len som si davala pozor na pusu, lebo co by ludia povedali)” podlahnu.
Toto bude taka hlupost. Neviem, ci si myslia, ze v anonymnych temach “zdoverte sa mi, ci ste muza podviedli”, alebo “napiste, kde ste to robili prvykrat” sa to konecne rozbehne a popriznavaju sa vsetky.
Alebo chapu, ze skor to vytiahne z ludi to najhorsie.
Ale zase, ked sa niektore damy spustia a ukazu pravu tvar, dostanu nahlasenie a mozno zrazu tu nebudu ani ako anonym, ani ako bezna uzivatelka.
Tak uvidime, kolke tomu pokuseniu byt “konecne od srdca sprosta, ako som vzdy tuzila byt (len som si davala pozor na pusu, lebo co by ludia povedali)” podlahnu.
Jo a este, ako som prave zistila - treba si davat na mobile pozor, aby to clovek omylom nezaklikol, klepnutim vedla. Ako teraz ja. 😁
Ahojteeee 🤣🤣🤣
Pruser bude ked dotycna anonymna zabudne zakliknut “odosli anonymne” 😁
Niekedy by som tiez z chuti niekomu anonymne “vynadala” ale slusne ma vychovali 🤪🙈
Mne sa z tych anonymnych prispevkov s roznymi cislami zahrckali oci 🤣🤣🤣
A teraz von s pravdou - ja som si myslela, že anonymne diskusie su na chulostive otazky a preco otazky Ake bude dnes počasie? Čo dnes variť? davate anonymne?..ked už niekto nevie komunikovat zakladne veci bez anonymity a nevie si povedat svoj nazor, to proste nie je dobre..90% diskusii je anonymnych, teraz 95% odpovedi anonymnych bude tu guláš z toho - nevieš komu odpovedáš, s kým sa hádaš 😁
Ale kto si to ma pamätať, kam písal, čo písal, ktorý je jeho príspevok...?
@really8 to si ty, co si myslis, ze bonton zdravenia neexistuje a zeny sa robia dolezitymi 🙂 ?
A teraz von s pravdou - ja som si myslela, že anonymne diskusie su na chulostive otazky a preco otazky Ake bude dnes počasie? Čo dnes variť? davate anonymne?..ked už niekto nevie komunikovat zakladne veci bez anonymity a nevie si povedat svoj nazor, to proste nie je dobre..90% diskusii je anonymnych, teraz 95% odpovedi anonymnych bude tu guláš z toho - nevieš komu odpovedáš, s kým sa hádaš 😁
@karolinakr ja sa s anonymom v odpovediach odmietam baviť.Lebo v jednej diskusii sa ti môže s prepáčením vopchať aj do zadnice pod svojím nickom a v dalšej ťa anonymom poslať do p... alebo tušim aj v rámci jednej môže prepínať aj aj.Velmi zlé riešenie.Ja by som povolila anonym iba na odpovede aj diskusie ktoré sú háklivé a nie hala bala.Prestáva sa mi kôň páčiť.Bolo to tu ešte ako tak že dalo sa ale teraz komplet celé zle
Anonym uznávam v naozaj chúlostivej otázke. Pri našich bežných hádkach načo? Nebudem na anonym odpoveď.
ja som si to doteraz ani nevšimla a čudovala som sa, prečo má odrazu toľko ľudí nick 'anonym' s číslom 🤦🏻♀️ tak teda skúšam 🤪
a áno, môžem odpovedať ako anonym, aj ako ja 😆 v tej istej diskusii.. zvláštne..
a teda ešte jedna skúška - ako anonym - zaujíma ma, či budem mať rovnaké číslo ako prvom anonyme
EDIT - áno, číslo ostane rovnaké
koniec skúšky 😵💫
predtým bol anonym autor diskusie teraz mi to hlasilo anonym, ale autor je
@really8 a barsaky anonym prispeje a je to zmätočné teraz
a teda ešte jedna skúška - ako anonym - zaujíma ma, či budem mať rovnaké číslo ako prvom anonyme
koniec skúšky 😵💫
@anonym_4d3de1 teraz ťa ohlásilo v značení a bola som uvedená do omylu, lebo predtým, ked bol anonym, to bol vždy autor a takto vlastne uvidíš anonyma prispievať hocijakého bezvýznamného 😀
Cele zle, este viac moznosti pre zbabelcov a trollov
@anonym_4d3de1 teraz ťa ohlásilo v značení a bola som uvedená do omylu, lebo predtým, ked bol anonym, to bol vždy autor a takto vlastne uvidíš anonyma prispievať hocijakého bezvýznamného 😀
@karolinakr ale autor je vždy označený žltým a teraz má nick anonymný autor.
Sranda by bola, keby admin jedneho dňa urobí KLIK....a zrazu všetky anonymné nicky budú odtajnené.
To by sme sa ešte len pobavili 😀😀.
Ja by som na anonymný nick dala zakaz Like a zakaz mu aj odpovedať. Ak chceš diskutovať, ok ale pod svojím nickom. Ak chceš rýpať, ok ale nečakaj žiadnu odozvu.
Sranda by bola, keby admin jedneho dňa urobí KLIK....a zrazu všetky anonymné nicky budú odtajnené.
To by sme sa ešte len pobavili 😀😀.
Ja by som na anonymný nick dala zakaz Like a zakaz mu aj odpovedať. Ak chceš diskutovať, ok ale pod svojím nickom. Ak chceš rýpať, ok ale nečakaj žiadnu odozvu.
@mischy00 presne to mi napadlo. Ze ked sa rozhodnu to zrusit a vsetky nicky sa ukazu v povodnej podobe. To by bola panika. 😁
A uz to ide v niektorych diskusiach, ked sa viacero anonymov medzi sebou pohada tak to vyzera fakt... 😬
koniec skúšky 😵💫
@karolinakr odpovedám ti normálne pod mojim nickom, hoc si mi písala ako anonymovi @anonym_4d3de1 - keď si ma označila ako anonyma, neprišlo mi upozornenie a vlastne keby si mi odpovedala tak o tri strany, ani neviem, že píšeš mne - musela som hľadať to moje číslo 🤦🏻♀️🤪
@karolinakr no to ze ludia zacali pisat anonymne aj obycajne otazky je sposobene tym, ze urcite osoby na MK su take strasne mudre a dokonale, ze ta zhejtuju za cokolvek a mas normalne uzkosti sa nieco opytat. Ja som tu uz 18 rokov, ale co sa tu deje to nikdy nebolo. Iba par dokonalych s dokonalou domacnostou, postavou a makeupom tu zbiera lajky a tie sa mozu spytat cokolvek 🙈
😀
@karolinakr no to ze ludia zacali pisat anonymne aj obycajne otazky je sposobene tym, ze urcite osoby na MK su take strasne mudre a dokonale, ze ta zhejtuju za cokolvek a mas normalne uzkosti sa nieco opytat. Ja som tu uz 18 rokov, ale co sa tu deje to nikdy nebolo. Iba par dokonalych s dokonalou domacnostou, postavou a makeupom tu zbiera lajky a tie sa mozu spytat cokolvek 🙈
@anonym_aa3d03 nielen oni, sice neviem o koho ide, ale tu je hon na čarodejnice...dostaneš sa do parneho kotla a z každej strany jedna rana, nestačiš nadychnut, už leti ďalšia..odporučam predtym, než ides na konik, si dat par lekcii boxu, nech sa otrkáš

to bude zabava 🙂