Môžu kolegovia vidieť môj súkromný profil na Facebooku?
Čaute, mam na facebooku vytvorený svoj profil a mám tam jednu pracovnú stránku, profil ktorú spravujem ešte s dvomi kolegami, ktorý majú k tej stránke tiež prístup. Nie som ten, kto ju zakladal.
Otazka- nemôžu sa kolegovia dostať na môj súkromný profil, chat, keď máme spoločný prístup ku spoločnej stránke? Majú veľa info, o veciach, o ktorých som nikomu nehovoril, len písal jednej osobe.
A ešte, ako zrušiť môj prístup ku stránke, keďže ju ani veľmi nevyužívam?
Vďaka
@denkabemommy v práci sa neprihlasujem, iba na svojom mobile. Ale mením si tam chaty, raz odpisujem na súkromné a potom prepinam profil na pracovný
Tak si skus pozriet, ci si sa nesekla.
@siska53 ako to myslíš? V čom som sa nesekla?
Nie je možné sa zo stránky dostať na účet niekoho, kto ju využíva. Musel/a si sa niekde buď prihlásiť, alebo to proste tipli a trafili sa do čierneho.
Ci sa ti nepoplietli ucty, ze si c jednom a bola si v druhom.
To sa moze stat...
@siska53 účty si prepinam, raz odpisujem na súkromnom a potom prepínam zo svojho profilu na pracovný. Ale kolegovia by to nemali vidieť, keď prepinam, či? Alebo sa môžu dostať ku mojim súkromným správam?
No nie, jedine ze by vedeli nejak tvoje prihlasovacie udaje alebo ak by si si nevsimla, ze si sa vlastne neprepla... Mne sa to stava obcas pri pisani na teamse, ze napisme niekomu uplne inemu ako som chcela, lebo som si len myslela, ze som sa prepla na toho spravneho. Nastastie sa to da zmazat.

Cez fb page sa nevedia dostať do súkromného chatu. Takže skôr by som si dala pozor, či nie si prihlásená v práci na prehliadači alebo v pracovnom telefóne 🙂