icon

Môžu vás VÚB nútiť inštalovať svoju aplikáciu?

9. apr 2025

Aj vás nútia z VÚB aby ste si ju inštalovali? Už tri mesiace mi vyvolávajú aby som si ju inštalovala. Ale tá appka je strašné zlá, každý sa na ňu sťažuje, aj u nás doma to nikto nepouziva. Môžu ma nútiť si ju inštalovať???

Strana
z2
bambulka711
23. jún 2025

Mňa s tým obťažujú už aj viac ako rok, od kedy ju vymysleli, že som bola vybraná na testovanie. Keď zablokujem jedno číslo, začne mi volať ďalšie. Keď zablokujem aj to, volá mi nejaká organizácia, ktorú si najali. Keď nič iné, tak každý deň smska, email... mám aj dve ďalšie banky a nikdy mi ani z jednej nevolali kvôli ničomu. VÚB mám, žiaľ, z nevyhnutnosti a už iba čakám, kedy si budem môcť od nich prehodiť hypotéku do inej banky, keď mi skončí fixácia.

123profil321
23. jún 2025
@bambulka711

Mňa s tým obťažujú už aj viac ako rok, od kedy ju vymysleli, že som bola vybraná na testovanie. Keď zablokujem jedno číslo, začne mi volať ďalšie. Keď zablokujem aj to, volá mi nejaká organizácia, ktorú si najali. Keď nič iné, tak každý deň smska, email... mám aj dve ďalšie banky a nikdy mi ani z jednej nevolali kvôli ničomu. VÚB mám, žiaľ, z nevyhnutnosti a už iba čakám, kedy si budem môcť od nich prehodiť hypotéku do inej banky, keď mi skončí fixácia.

@bambulka711 Hmm, zaujímavé. Mne za 10 rokov volali hádam 4x 😃

bambulka711
23. jún 2025
@123profil321

@bambulka711 Hmm, zaujímavé. Mne za 10 rokov volali hádam 4x 😃

@123profil321 Buďte rada, ja som im už 100x povedala, že nemám záujem, že aplikáciu nepoužívam a ich účet mám čisto iba kvôli hypotéke, že do appky chodiť nepotrebujem a aj tak mi nedajú pokoj. Najhoršie je, že zakaždým volajú z iného čísla, takže nepomôže ani bloknutie.

maranco
23. jún 2025
@bambulka711

@123profil321 Buďte rada, ja som im už 100x povedala, že nemám záujem, že aplikáciu nepoužívam a ich účet mám čisto iba kvôli hypotéke, že do appky chodiť nepotrebujem a aj tak mi nedajú pokoj. Najhoršie je, že zakaždým volajú z iného čísla, takže nepomôže ani bloknutie.

@bambulka711 možno to treba riešiť písomne, mne z Telekomu posielali SMS ponuky na hlúposti aj keď som už nebol ich zákazník, som to 2× rušil raz telefonicky, raz osobne na pobočke a prestalo to až keď som bol znovu na pobočke a dal im podpísať papier že moje kontaktné údaje odstránili

takže napíš mail alebo cez IB správu, kedy kto volal s čím a že si žiadala aby s tým už nevolali

123profil321
23. jún 2025
@maranco

@bambulka711 možno to treba riešiť písomne, mne z Telekomu posielali SMS ponuky na hlúposti aj keď som už nebol ich zákazník, som to 2× rušil raz telefonicky, raz osobne na pobočke a prestalo to až keď som bol znovu na pobočke a dal im podpísať papier že moje kontaktné údaje odstránili

takže napíš mail alebo cez IB správu, kedy kto volal s čím a že si žiadala aby s tým už nevolali

@bambulka711
@maranco hmm, zrejme mám podpísané, že nechcem aby vyvolávali. Občas mi príde sms, že majú zvýhodnený úrok na hypo alebo úver. Ale to nechodí často, a to ma ani neotravuje

bambulka711
23. jún 2025
@123profil321

@bambulka711
@maranco hmm, zrejme mám podpísané, že nechcem aby vyvolávali. Občas mi príde sms, že majú zvýhodnený úrok na hypo alebo úver. Ale to nechodí často, a to ma ani neotravuje

@maranco vďaka za odporučenie, vyskúšam 🙂
@123profil321 keby mi občas prišla smska s nejakou ponukou na hypo alebo úver, nepoviem pol slova. Ale oni mi cielene kvôli tejto appke vyvolávajú neustále. Som si tiež myslela, že to vzdajú, ale nie 😂

123profil321
23. jún 2025
@bambulka711

@maranco vďaka za odporučenie, vyskúšam 🙂
@123profil321 keby mi občas prišla smska s nejakou ponukou na hypo alebo úver, nepoviem pol slova. Ale oni mi cielene kvôli tejto appke vyvolávajú neustále. Som si tiež myslela, že to vzdajú, ale nie 😂

@bambulka711 mne zatiaľ volali len 3x. Ale mám v pláne ich už nezdvihnúť 😃😃

autor
23. jún 2025

Odkedy som tu písala volali mi asi trikrát furt že dajte si novú appku. Ja ze nie,nedám si nikdy a aj tak volali. Dnes mi prišla sms ešte a zas to isté. Toto není normálne aby vás niekto nútil stiahnuť si appku.

bambulka711
23. jún 2025

Ja presne to isté a nepomohlo nič. Naozaj to už je obťažovanie a ak mi zavolajú ešte raz, tak im poviem, že to ako obťažovanie budem riešiť oficiálnou cestou, keďže som 100x už odmietla a nedajú pokoj.

autor
23. jún 2025
@bambulka711

Ja presne to isté a nepomohlo nič. Naozaj to už je obťažovanie a ak mi zavolajú ešte raz, tak im poviem, že to ako obťažovanie budem riešiť oficiálnou cestou, keďže som 100x už odmietla a nedajú pokoj.

@bambulka711 a každý im píše otrasné hodnotenia ani jednu pozitívnu recenziu nemá ťa sppka

jozinxy
23. jún 2025

Hadajte preco to robia? Ta stara je uz stara a jednoduchsia, a ma asi daake " diery" ktore novi sophisticated hackers mozu zneuzit, takze chcu vas chranit , ked sa nova rozbehne tak vas uplne odpoja od starej aby ste ich nemohli sudit.

benit
23. jún 2025

Mne tiez vyvolavaju, ze tsto nova je bezpecnejsia. Vedia aj o tom, ze ludia na nu nadavaju, ale si nepomozu. Ze tu staru zachvilu zrusia. Co je to zachvilu netusim. Zostala som zatial verna😀

123profil321
25. jún 2025
@benit

Mne tiez vyvolavaju, ze tsto nova je bezpecnejsia. Vedia aj o tom, ze ludia na nu nadavaju, ale si nepomozu. Ze tu staru zachvilu zrusia. Co je to zachvilu netusim. Zostala som zatial verna😀

@benit no, pani na telefóne mi povedala, že 31.6. a na webe v čete mi povedali, že najskôr na jeseň 😃😃

benit
26. jún 2025
@123profil321

@benit no, pani na telefóne mi povedala, že 31.6. a na webe v čete mi povedali, že najskôr na jeseň 😃😃

@123profil321 odolavam a budem kym to pojde

autor
26. jún 2025

Dnes mi došla zas sms že urgentne si mám tu apku dať. Šibe im už. Podľa mňa na nich tlačia talianski majitelia a oni na ľudí. A osobne termínu koniec júna vobec neverím.

maranco
26. jún 2025

Tento mesiac vyšli už 2 platené články o výhodách modernej novej aplikácii napriek tomu majú najhoršie hodnotenie spomedzi slovenských bankových aplikácii na Google Play
https://zive.aktuality.sk/clanok/7GeOAFr/vub-vy...
https://zive.aktuality.sk/clanok/psoP1sa/ako-si...

autor
26. jún 2025
@maranco

Tento mesiac vyšli už 2 platené články o výhodách modernej novej aplikácii napriek tomu majú najhoršie hodnotenie spomedzi slovenských bankových aplikácii na Google Play
https://zive.aktuality.sk/clanok/7GeOAFr/vub-vy...
https://zive.aktuality.sk/clanok/psoP1sa/ako-si...

@maranco presne

patka06
26. jún 2025
@123profil321

@123profil321 Ak skončí 31.06. tak je to OK, taký dátum nie je .... takže asi pôjde do nekonečna 🙂

autor
26. jún 2025
@patka06

@123profil321 Ak skončí 31.06. tak je to OK, taký dátum nie je .... takže asi pôjde do nekonečna 🙂

@patka06 😀👍

Strana
z2