Musím vypínať mobilné dáta pri pripojení na wifi?
ahojte, prosim ak som na wifi musim si vzdy vypnut mobile data?
ci automaticky pouzivam wifi, ako to je. mam nizke mnozstvo Mobilnych dat preto chcem zvacsa fungovat na wifi.
dakujem
@egonsk problém je že softvér a podpora. Ja som tiež mal doma Samsung Galaxy S3 Mini, Sony Xperia Tipo (obe android 4) ale už tam ani market nejde spustiť. Je to rovnaké ako keby som mal tlačidlový. A aké mali praktické prehladné ovládanie. Proste nič zbytočné, fakt len to čo som potreboval. Ten Samsung mal aj NFC ale už je nanič lebo Google Pay dávno nepodporuje tú radu androidu. Treba uznať že dnes nenájdete žiadny menší model ani od Huawei, ani Samsung, ani Alcatel, ani Honor, nič všetko je velké. Apple malo tzv. SE (special edition) a 12, 13 mini. Ale už aj oni ustúpia od malých modelov. Nechápem že nikto ich nechce ich vyrábať ale počujem kopu ludí že by privýtali nejaký mini model. Nemuselo by ich byť veľa. Stačilo keby napríklad Samsung vždy mal len jeden jediný maličký model popri tých obroch. Takže v budúcnosti už len Cubot či Unihertz ale tie niesu tak rozšírené na v našich končinách. To bude treba nejako z USA/Cíny objednávať na dialku.
Už som WiFi vypol definitívne. Už došla výplata, už som macher, už mám 300GB mobilných dát. To len pred výplatou musím zúfalo hladať verejné wifiny a dúfať že niektorá bude aj funkčná.
Toto ma inšpirovalo na jednu vec. Často tu padne otázka že čo robia nezadaní muži na fóre o materstve (ešte oteckovia ako tak) ale stary mládenec a MK to proste dokopy nejde. A tu je príklad. Totižto na fóre o tehotenstve mi rýchlejšie a lepšie poradili o mobiloch ako keby som tú tému hladal/založil na hojkovi, birdze, či kdekolvek… 😉

@thunderdome s tou velkostou je to racionalny napad, tiez mi lezu lopaty co predavaju hore krkom. Nedavno som skusil starucky MDA compact IV co som mal v sufliku spustit a nostalgicky mi az srdce zovrelo aky super telefonik to bol. Realne zvazujem, ze do neho zozeniem baterku a budem ho nosit aspon pri bicyklovani. Este aj navigaciu tomtom som na nom mal 😁 - ale hlavne ta velkost bola fakt ideal do vacku.