Mytelio.sk problém s dobíjaním

michalkko
29. dec 2024

Dobrý deň mám problém z dobíjaním kreditu ,cez mytelio.sk .Vzdy keď sa snažím dobiť vyhodí mi to platba bola neúspešná .Skusal som to aj cez pc resp nootebook stále mi ukazuje platba neúspešná .Bol som aj v banke či nemám niečo zablokované online platby adt všetko je tam ok .Prosim o radu ako ste to vyriešili vy ?Ci to je problém stym že sú sviatky ?Alebo niečo zo systémom skúšal som všetko čítal som rôzne návody a nič .Dakujem za odpovede

halabala10
29. dec 2024

@michalkko mne pred týždňom slo

mulm
29. dec 2024

@michalkko dnes som dobijala

michalkko
autor
30. dec 2024

@mulm Dobrý deň prajem tak s čím môže byt problém ?Nekcěm aby si priateľka myslela že nanu kašlem .Nema nikoho jej rodina nanu kašle.Dakujem za otpoved.

michalkko
autor
30. dec 2024

@halabala10 Dobrý deň áno cez to ,ona je zatiaľ len vo väzbe .Dala mi základne číslo 7 miestne a skúšam už asi týždeň a stále platba neúspešná .Dalo bi sa aj tak že napríklad cez cz apku?Nejaku inú ?Stiahol som si aj apku a stále nič .Resp apku z obchod play

halabala10
30. dec 2024

@michalkko a zadala dobre číslo? Neviem či je nejaká aplikácia, alebo poslať jej do väzby peniaze a nech si dobije prachy sama.

michalkko
autor
30. dec 2024

@halabala10 No dúfam že áno aj mi ho povedala lebo mala 2€ kredit zdarma ..Aj mi ho napísala cez list .Ja som jej poslal peniaze aj na účet .Aj na cígi,kredit,adt.Asi pred týždňom a neoziva sa ani mne ani svojim rodičom.Jej rodičia ja majú viete kde ale verím tomu že bi sa ozvala aspoň im .Lebo ma registrované naše čísla.
Prvé peniaze jej stiahli tak som jej poslal znovu a znovu .
Stále nič .
A existuje aj iný spôsob platby ?Bol som na poste ale tam pýtali operátora .Tak neviem

halabala10
30. dec 2024

@michalkko nie, len cez tu aplikáciu. Alebo odoslať peniaze priamo do väznice a ona si vie sama dobiť kredit. Každopádne treba rátať že tam sťahujú prachy za hygienické potreby a pod.ak predtým nemala. A za základne veci zaplatí o 200% viac ako vonku. Takže možno už nemá peniaze. Peniaze sa preberajú 2x do týždňa, bufety tiež. S kreditom neviem.