icon

Najlepšie aplikácie na sledovanie menštruačného cyklu

30. jún 2025

Tipy na aplikáciu na trackovanie menštruačného cyklu:

Ahojte, akú aplikáciu na sledovanie menštruačného cyklu využívate? Ja mám Clue, bezplatnú verziu, takže mám obmedzené možnosti. Čo využívate vy? S čím ste spokojné?

jaskolka
30. jún 2025

Obyčajný kalendár, netuším,čo by som špeciálne mala sledovať. Robím to od svojich 12 rokov, klasické menštruačné kalendáre alebo bežny stolný kalendár.

magic08
30. jún 2025

ja pouzivam uz roky fertilityfriend

januska12323
30. jún 2025

Dala som si hľadať a prvú čo sa mi páčila stiahla. Čo tam chceš za možnosti? Mne stačí kalendár a predikcia nasledujúcej nech to nemusím sledovať sama.

t1nusa
30. jún 2025

používam túto už roky

jablkovastrudla
30. jún 2025
@t1nusa

používam túto už roky

@t1nusa tuto mam aj ja. Co je super je ze mi pripomenie par dni pred ze sa mi ma zacat MS tak nakupim vsetko potrebne

autor
30. jún 2025
@t1nusa

používam túto už roky

@t1nusa túto som mala niekedy a potom som pre niečo prešla na Clue. Ale mení sa mi dĺžka cyklu a neviem si to tam prenastaviť.

autor
30. jún 2025
@januska12323

Dala som si hľadať a prvú čo sa mi páčila stiahla. Čo tam chceš za možnosti? Mne stačí kalendár a predikcia nasledujúcej nech to nemusím sledovať sama.

@januska12323 a keď sa ti mení dĺžka cyklu a chceš si ju nastaviť, lebo časom sa ti cyklus skracuje alebo predlžuje, nechceš si to zmeniť? Ja chcem. A v mojej app to neviem urobiť. Setneš to na začiatku a potom máš smolu.

januska12323
30. jún 2025

Nie nič také sa mi nedeje. Predpoveď robí podľa posledných cyklov nemusíš nič nastavovať.

autor
30. jún 2025
@januska12323

Nie nič také sa mi nedeje. Predpoveď robí podľa posledných cyklov nemusíš nič nastavovať.

@januska12323 mne sa cyklus mení, mala som 29 dňový. Potom som si v druhej apke prestavila cyklus na 31 dní a teraz mám cyklus už 33-34 dní. To neviem nastaviť. Počíta mi priebežnú dĺžku cyklu. Ale aktuálnu, ktorú mám posledný 3/4 rok neviem prestaviť.

janetinka27
30. jún 2025

Ahoj, teraz chvalia dost aplikaciu flo, ja som mala inu, ale neviem si spomenut na nazov.bola tie v platenej/neplatenej verzii
Sledovala klasika krvacanie roznej intenzity, hlien, teplotu, pohlavny styk, lieky, dali sa vkladat poznamky, mohla si si vytvarat vlastne sledovane kategorie, ku ktorym si mohla vkladat aj vlastnosti (pocet, intenzita atd)
Dali sa vygenerovat rozne vystupy, statistiky, krivky, ja som ju vyplnala dosledne kazdy den, pretoze som mala problemy s cyklom a brala som vela liekov, chodila som velmi casto na krv, sono, sledovala som si hlien podla creighton modelu, potrebovala som vsetky hodnoty niekam zapisovat a porovnavat ich a podla toho davat lieky. potom som presla na creighton kalendar.

Je tu aj skupinka o sledovani cyklu a tam ti urcite apky poradia, viem, ze viacere tam pouzivali aj tu moju
https://www.modrykonik.sk/group/1958/

o__o
30. jún 2025

V tej apke s tou kvetinkou si vies nastavit dlzku cyklu

t1nusa
30. jún 2025

aplikácia ti automaticky vyhodnotení kedy dostaneš menzes podľa meniaceho sa cyklu, ja si nič nenastavujem a väčšinou mi to sedí

ketrint
30. jún 2025

V tej appke s kvietkom vieš všetko zmeniť a upraviť! 😉
Mne nesedí úplne ideálne cyklus, mávam hore dole pár dni, a vždy to len manuálne upravím…

ketrint
30. jún 2025

Ta appka v klendariku vyhodí akoby len predpoveď, ale potom si to vieš upraviť podľa reality, ako to naozaj je…