Najpresnejšia stránka na predpoveď počasia
Dievčatá, na ktorej stránke je podľa Vás najpresnejšia predpoveď počasia? Balím veci na dovolenku na Liptov a ja vôbec netuším čo, keďže jedna stránka na budúci týždeň ukazuje teploty 16-22 stupňov a viac-menej dážď, druhá 26-32 stupňov a dážď takmer žiaden... Máme malé auto, do kufra toho dám minimum, sme štyria, takže nemôžem každému zbaliť pol skrine...
Akože mňa zatiaľ nesklamal ani obyčajný google keď vyhodí hodinovú predpoveď na najbližších 7 dní 😅
SHMÚ aladdin. Ale budúci týždeň je ešte ďaleko, niekedy s 2-3dnovym odstupom je tam diametralny rozdiel, ja by som pozrela v piatok, čo hovori predpoveď.
dovolenka na severe je vzdy take riziko. Cez koronu sme chodili do Tatier a na Liptov a vzdy sa pokazilo pocasie, kupanie uz vobec, termaly predrazene a natrieskane. V Tatrach nam vtedy 2 dni ze lialo a 1 den mrholilo. Takze odkedy skoncila korona uz len more a cim juznejsie tym lepsie.
dovolenka na severe je vzdy take riziko. Cez koronu sme chodili do Tatier a na Liptov a vzdy sa pokazilo pocasie, kupanie uz vobec, termaly predrazene a natrieskane. V Tatrach nam vtedy 2 dni ze lialo a 1 den mrholilo. Takze odkedy skoncila korona uz len more a cim juznejsie tym lepsie.
@katulienkax ideme už štvrtý rok po sebe na Liptov, tri roky sme mali horúco, pršalo nám max. 1 deň. Kúpali sme sa každý deň. More u nás nie, nám stačí bazén na hodinu denne, inak hory
Zbal čo bežne plus jedny dlhé gate a mikinu pre každého. Keď bude naozaj zlé počasie zrejme nebudete hodiny vonku.
mne to celkom vychádza podľa tejto
https://pocasie.sme.sk/krajina/slovensko/liptov...
Som z LM a vychádza to podľa tohto. Ale tiež sa to mení. Pár dní dozadu ukazovalo na budúci týždeň daždivo, teraz je tam už niektoré dni aj teplo. Zbalila by som aj-aj.
Aj za mňa jednoznačne SHMÚ. 🙂
Ja už predpovede ani nepozerám. A ked náhodou pozriem, nikdy není tak, ako píšu.
Kukni sa von oknom
@anonym_autor 100% predpoved neexistuje, burky sa velmi predpovedat nedaju (navyse su extremne lokalne), predpoved na viac ako 3 dni je casto skor dobrodruzstvo. A aj SHMU Aladin (v CZ CHMI) aj Nori yr.no niekedy nevyjdu ani na zajtrajsi den. "Najistejsia" predpoved je rano na dany den. Malokedy sa mi oplatilo rusit nejaky program pre zlu predpoved pocasia. Spravidla nebolo tak zle. Casto konstatujem, ze predpovedana zmena sa omeskava o hodiny az dni.
Yr.no sú veľmi presný a potom ešte windy.

ja vždy pozerám SHMÚ, najbližšie mesto