icon

Nakupovanie cez Temu: Je to bezpečné?

julca777
26. júl 2024

Ahojte, nakupuje niekto z vás na Temu? Myslíte, že to je podvod? Viem o strašne veľa ľuďoch v okolí ktorí odtiaľ nakupujú a vždy je všetko v poriadku. Obavy mám len preto, lebo nenakupujem z e-shopov, kde chcú platbu do predu a nie je možnosť platiť na dobierku, tak sa chcem poradiť, že či ste odtiaľ kupovali, neokradli vás a ako ste boli spokojný s produktom, či prišiel v poriadku a tak... Ďakujem 🙂

Strana
z2
bessie12
27. júl 2024

@vanilkovazmrzka VŽDY sa niečo nájde co je nebezpečné pre ľudí. A vlastne čo je dnes zdravé a bezpečné?? Nič. Ty keď nechceš, tak nenakupuj z Číny. My ostatní si radi nakupime z Temu, Shein ci Ali. Napríklad na Amazone sú tie isté veci, alebo aspoň väčšia časť, ako na Ali, ale s prirážkou. Odmietam platiť 2-3x toľko za nejakú vec, keď ju môžem kúpiť lacnejšie.
Dnes už nič nie je bez rizika.

vanilkovazmrzka
27. júl 2024

@bessie12 neviem ci je viac smutne alebo smiesne, ze si das na seba skutocne skodlivu chemikaliu a ospravedlnis si to polskou sosovicou z kauflandu. Ano vsade cihaju rizika, ale skakat v ustrety tym najhorsim a nekontrolovanym je ciste sialenstvo. Ale v poriadku, nikto vam nebrani vystavovat sa riziku, len potom neplacte z rakoviny, neplodnosti, obezity, psychickych poruch atd atd

bessie12
27. júl 2024

@vanilkovazmrzka to nie je žiadne ospravedlnovanie poľskou šošovicou. Tu ide o to, že dnes nič nie je bez rizika. A navyše potom sú z toho mega škandály, že našli niečo nebezpečné 🤷‍♀️ bohužiaľ stava sa to a dosť často.
Ja nemám toľko peňazí, aby som si mohla dovoliť kupovať od lokálnych predajcov nejaké tričká ci ine oblečenie. A dat za tričko nieco cez 30 a viac € odmietam. Napríklad obyčajnú šiltovku som chcela kúpiť pre môjho muža, tak som isla do športového obchodu, ale keď som videla tu cenu ( 30€), tak som hneď odišla. Predražené neskutočne. Nakoniec som kúpila za 8€ v New Yorkeri 🤷‍♀️ riadny cenový rozdiel.

ssimusska
27. júl 2024

@vanilkovazmrzka Autorka sa ale na toto nepýta, takže zas a znova zbytočný komentár 🙂

vanilkovazmrzka
27. júl 2024

@ssimusska pytala sa ci je to podvod, tak ano je a nie maly ;)

Strana
z2