Nakupovanie z Royal fashion - skúsenosti
5. nov 2020
Ahojte. Mate niektorá skusenosti s Royal fasion? Myslim ci vam prisiel tovar taky aky je na obrázku ci sedeli velkosti a dodacia lehota. Ďakujem
Pisala som im email kam treba vratit tovar... ich odpoved bola ze na adresu "Turany" . Tovar som zaslala 20.5.2024...22.5 ho mali doruceny ale peniaze nikde... ked som im napisala email ze v akoms stavr je vratenie, odpisali ze nemaju moj iban, ten som im zaslala pred 4 dnami a peniaze stale nikde🙄🙈...vraj do 2-3dni pride platba, comu sa mi uz nechce verit. Napisala som im dalsi pekny email a trosku pohrozila ze ich dam presetrit nakolko doslo k poruseniu obchodnych podmienok z ich strany... tak uvidime...co bude skor ci peniaze alebo "SOI-v polskej verzii"

@tinamilo vies co, ja som sa na to vtedy radsej uplne vyprdla. Chcela som vratit len par (2-4, uz neviem presne) parov frote ponoziek a postovne malo stat tusim 7 eur, ak nie viac. Cize sa mi to absolutne neoplatilo vracat. (Vratilo by sa mi len par eur naspat.) Takto to oni maju pekne vymyslene.