icon

Nakupovanie z Royal fashion - skúsenosti

miroslava0405
5. nov 2020

Ahojte. Mate niektorá skusenosti s Royal fasion? Myslim ci vam prisiel tovar taky aky je na obrázku ci sedeli velkosti a dodacia lehota. Ďakujem

Strana
z2
heidi4
25. apr 2024

@tinamilo vies co, ja som sa na to vtedy radsej uplne vyprdla. Chcela som vratit len par (2-4, uz neviem presne) parov frote ponoziek a postovne malo stat tusim 7 eur, ak nie viac. Cize sa mi to absolutne neoplatilo vracat. (Vratilo by sa mi len par eur naspat.) Takto to oni maju pekne vymyslene.

katymichal076
15. jún 2024

Pisala som im email kam treba vratit tovar... ich odpoved bola ze na adresu "Turany" . Tovar som zaslala 20.5.2024...22.5 ho mali doruceny ale peniaze nikde... ked som im napisala email ze v akoms stavr je vratenie, odpisali ze nemaju moj iban, ten som im zaslala pred 4 dnami a peniaze stale nikde🙄🙈...vraj do 2-3dni pride platba, comu sa mi uz nechce verit. Napisala som im dalsi pekny email a trosku pohrozila ze ich dam presetrit nakolko doslo k poruseniu obchodnych podmienok z ich strany... tak uvidime...co bude skor ci peniaze alebo "SOI-v polskej verzii"

Strana
z2