Nakupujete cez stránku BestSecret?
Dobrý deň, nakupuje niekto cez stránku Bestsecret? Ďakujem
@inny8 máš poslanú
Ak by mal niekto zaujem o pozvanku, napiste a poslem do spravy
Ahojte, mozem poprosit pozvanku? Dakujem.
@miroslava1511 pošli tel čislo do správy a pošlem 🙂
@miroslava1511 ahoj, pozvanku mas v sprave 🙂
Dakujem za pozvanku...podarilo sa.
Dobry den, objednala som si tu dnes kabelku. Zaujimalo by ma ako je riesena doprava, vypisala som len trvale bydlisko, dorucenie do 7 decembra. Ale ako je to riesene? pride to na postu? bude mi volat kurier? ja cez den nie som na adrese. akeho dopravcu vyuzivaju? dakujem
Ide to nemeckou DHL /u nich je to "statna" posta ako u nas Slovenska posta/, u nas je partner SPS. Vo svojom konte pri tej kabelke budes mat moznost sledovania zasielky od momentu, ako to bude odoslane. Niekedy je ta doba dodrzana inokedy nie.
Den vopred Ti pride email od SPS, ze Ti budu dorucovat zasielku. Ak nebudes na adrese, moze Ti to kurier nechat napriklad v Alza boxe, vo vlastnych boxoch co maju alebo v najblizsej vydajni.Nie je mozne u nich presmerovat zasielky online napriklad.
@muchotrafka298 Dakujem, toto mi staci. Prvy krat som objednala, mam tam v umysle kupit aj dake darceky. Ale toto je taka testovacka. Ja radsej platim na dobierku vzdy.. takze som velmi zvedava.
@mirola v zahranici dobierka neexistuje. To je len u nas a v CR. Pokial tam chces kupovat darceky, tak to sprav co najskor. Lebo ani oni nestihaju niekedy.
@vanda343 Dobrý deň, nedalo by sa vám poslať mi pozvánku? Ďakujem vopred
@pocitaccmuk dobry den, poslala som spravu 🙂
Ahojte. Mám voľné pozvánky. Prosím správu ak má niekto záujem 🙂
@pocitaccmuk ahoj kludne pošlem 🙂
@domiiiiiiiiiii Ďakujem pekne, už mám🙂
Ahojte, mate prosim skusenost so sperkami z Best secret? Konkretne Diamond & co, ci sa jedna o prave sperky? Dakujem
@niniminibella urcite sa jedna o prave sperky, ale ich kvalita je otazna. Pozri si, ze kolko je to karatove zlato a tiez cistotu tych drahych kamenov, ktore obsahuju a hlavne si tu znacku vygoogli.
@cincirela mohla by som poprosiť pozvánku na evula31@azet.sk. ďakujem
Ďakujem, ale píše : Access denied.
Your invitation is invalid.
Prosím mohol by aj mne niekto poslať pozvánku? Ďakujem pekne 🙏 nadia1973@azet.sk
@nadezdah1234 poslala som
Dobrý deň, prosím, máte niekto ešte voľnú pozvánku? 🙂 Ďakujem krásne 😊
@kattys6991 ja mam napiste mi mail
@leni1405 normalne cez ich stranku sa to robi. Tam pojdes na ten produkt v objednavkach,kliknes na to a dole je moznost "Submit a complaint about an article". Tam napises co tomu je /po anglicky alebo po nemecky, nie po slovensky/ a pride vygeneruje Ti to stitok. Vec zabalis a nalepis stitok, ides na postu ako ked mas vratku. Oni sa Ti k tomu vyjadria e-mailom. Ak to schvalia, tak dostanes peniaze. Im to trva nejake dni, nemas to ihned obratom (viacero veci som tam uz reklamovala, napriklad sandale od znacky Alma e Pena, ktore sa mi rozpadli na nohe po 10 minutovej chodzi do prace.
Sprav si fotky tych topanok a ich poskodenia a nahraj tam aj tie.

@daniella399 Dobrý večer, mohla bych poprosit o pozvánku? Děkuji