icon

Nakupujete cez stránku BestSecret?

kasana
24. nov 2023

Dobrý deň, nakupuje niekto cez stránku Bestsecret? Ďakujem

Strana
z5
muchotrafka298
10. nov 2025
@jvasenka

baby sú tam ozaj také super ceny? oplatí sa zháňať pozvánku a registrovať sa?

@jvasenka uprimne Ti napisem, ze nie su. Uz to nie je take cenovo vyhodne, ako to bolo na zaciatku. Ano, daju sa tam kupit dobre veci a slusne ceny, ale lacne to nie je. Zo zaciatku bolo, teraz uz su tam dost vysoke ceny pri niektorych znackach. Ja si tam kupujem len v sezonnych vypredajoch, tam vies kupit fakt za dobre prachy.

jvasenka
13. nov 2025
@muchotrafka298

@jvasenka uprimne Ti napisem, ze nie su. Uz to nie je take cenovo vyhodne, ako to bolo na zaciatku. Ano, daju sa tam kupit dobre veci a slusne ceny, ale lacne to nie je. Zo zaciatku bolo, teraz uz su tam dost vysoke ceny pri niektorych znackach. Ja si tam kupujem len v sezonnych vypredajoch, tam vies kupit fakt za dobre prachy.

@muchotrafka298 ďakujem ti za odpoved🙂 asi už všetko výhodne nie je až také výhodne 🙂

muchotrafka298
13. nov 2025
@jvasenka

@muchotrafka298 ďakujem ti za odpoved🙂 asi už všetko výhodne nie je až také výhodne 🙂

@jvasenka vies to je uhol pohladu, lebo su zeny, ktore tam za tisice mesacne nakupuju a ja si kupim obcas, len ked fakt ze to vychadza cenovo dobre. Lebo odkedy je Zalando-Lounge, tam byvaju veci v ovela lepsich cenach.

tilly
13. nov 2025
@jvasenka

@jvasenka súhlasím. Niekedy sa tam dalo lepšie nakúpiť. Boli rôzne akcie a dali sa zbierať eura za nákupy, čo zrušili. Teraz, keď nemáš zľavu navyše, moc sa to neoplatí. Musíš natrafiť a sledovať.

jvasenka
13. nov 2025
@muchotrafka298

@jvasenka vies to je uhol pohladu, lebo su zeny, ktore tam za tisice mesacne nakupuju a ja si kupim obcas, len ked fakt ze to vychadza cenovo dobre. Lebo odkedy je Zalando-Lounge, tam byvaju veci v ovela lepsich cenach.

@tilly no a to sa mi prave nechce. som rada keď nemusím stále deťom nieco hľadať a kupovať😅
@muchotrafka298 na to som videla reklamu, to ale musíš mať appku nie?

muchotrafka298
13. nov 2025
@jvasenka

@tilly no a to sa mi prave nechce. som rada keď nemusím stále deťom nieco hľadať a kupovať😅
@muchotrafka298 na to som videla reklamu, to ale musíš mať appku nie?

@jvasenka na co myslis, na Zalando Lounge? Nie, tam normalne sa vies prihlasit cez heslo na Zalando. Appku nemusis mat, ja is to kukam normalne cez web.

jvasenka
13. nov 2025
@muchotrafka298

@jvasenka na co myslis, na Zalando Lounge? Nie, tam normalne sa vies prihlasit cez heslo na Zalando. Appku nemusis mat, ja is to kukam normalne cez web.

@muchotrafka298 áno to. aha no to som nevedela, mne stále vybehne reklama a že si musím stiahnuť appku .. a to sa viac oplatí teda? no musím kuk ďakujem 🙂

muchotrafka298
13. nov 2025
@jvasenka

@muchotrafka298 áno to. aha no to som nevedela, mne stále vybehne reklama a že si musím stiahnuť appku .. a to sa viac oplatí teda? no musím kuk ďakujem 🙂

@jvasenka podla mna hej, ale tam su tie akcie obmedzene, ze par dni vzdy trva jedna. Cize ked nieco chces, treba kupit hned. Akcie sa na Zalando Lounge ale casto opakuju.

111anjelik111
4. dec 2025
@alenah31

@kasana ja som reklamovala zatiaľ dve veci - topánky Tommy Hilfiger a O bag kabelku. Topánky cca po roku - vrátili mi peniaze (uznaná reklamácia, praskla mi podošva), kabelku obratom - mala poškodené ušká - vymenili mi ju za druhú (ja som žiadala výmenu, nie vrátiť €). Dodanie trvá zvyčajne 3-4 dni. Včera som objednávala topánky Icepeak a k nim bundu.

@alenah31 ahoj a musela si tie poskodene topanky poslat naspat aj tak? Ja som objednala dosť veľkú vec a popravde posielať to naspať mi príde aj zbytočné, keďže je to nepoužiteľné.. som zvedavá ako dopadne reklamácia.

muchotrafka298
4. dec 2025
@111anjelik111

@alenah31 ahoj a musela si tie poskodene topanky poslat naspat aj tak? Ja som objednala dosť veľkú vec a popravde posielať to naspať mi príde aj zbytočné, keďže je to nepoužiteľné.. som zvedavá ako dopadne reklamácia.

@111anjelik111 ja som reklamovala 2 x - letne sandale a zimnu bundu. Obidve veci som s formularom, co mi poslali (poslali aj vygenerovany stitok na zasielku zadarmo) musela vratit a posudili to tam, ze ci mi reklamaciu uznaju. Predtym som im poslala dost detailne fotky, kde to bolo vidno, aka tam bola zavada (bunda cela pozatrhavana a letne sandale sa po 5 minutach chodenia po vonku cele rozlepili).

Strana
z5