Nastavenie anonymity
nie kazda tema sa da odpovedat anonymne budtte vsimavi. !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! asi to nastavuje ADMIN LEN ABY LUDIA CO NAJVIAC ODPOVEDALI. UBOHE, SKRZ REKLAMY...
nepaci sa mi tato hra Modreho Konika.
@anonym_autor no daj link na tú tému kde sa nedá
@anonym_a903c8 POZRI DISKUSIA SMRT
@anonym_autor Asi sa ľudia málo hádali a bola slabá navštevnosť...tak vymysleli toto. A kedže treba rešpektovať nejake etické pravidla tak sa niekde neda anonymne odpovedať.
zaujimave ze ja tam tu moznost mam.
@anonym_autor dá sa aj tam komentovať anonymne..kukni lepšie 😆a nekonšpiruj proti noci
Už ti došlo, že tú diskusiu si založil/a ty? 😂
Myslím,že keby chceli admini rozprúdiť diskusiu, zadajú inú tému. A nie tému o smrti. V tomto by som im krivdila,keby som to tvrdila 😊.
takze tema o smrti je nudna, ale kolko x som spala s muzom mozem anonymne, okaa
Už ti došlo, že tú diskusiu si založil/a ty? 😂
@laurinka27 ..treba nakresliť 😄
@anonym_a903c8 smrt
takze tema o smrti je nudna, ale kolko x som spala s muzom mozem anonymne, okaa
@anonym_autor ty tam tú možnosť nemáš preto,lebo si autor .. chápeš??... či nakreslime?
Ahoj, možnost odpovídat anonymně nevidíš proto, že jsi autorka diskuze. Ne, "admin" si nic nenastavuje. Díky za pochopení situace.
@anonym_autor dá sa všade písať anonymne
@anonym_autor dá sa všade písať anonymne
@anonym_autor Asi sa ľudia málo hádali a bola slabá navštevnosť...tak vymysleli toto. A kedže treba rešpektovať nejake etické pravidla tak sa niekde neda anonymne odpovedať.
@anonym_558578 všade sa dáí
🤦🏼♀️🤦🏼♀️🤦🏼♀️🤦🏼♀️🤦🏼♀️🤦🏼♀️
@anonym_autor predpokladám,že si dospela žena a takto sa strapňovať
Ty už tam anonymne odpovedas, čierny mode je pre anonymne odpovede a modrý pre klasicke
🤣🤣🤣