icon

Nástrahy sociálnych sieti

6. jan 2022

Pekny večer.Nikoho nemám a rada by som skúsila nejakú zoznamku napríklad pokec.Lenze trošku ma odradza jedna vec.Tie nástrahy sociálnych sieti.Čo ak natrafím na nejakého magora a ten si ma vystopuje podľa IP adresy?Moze sa to stať?Ani nehľadám vztah,skor nejakého kamarata na pokecanie zatiaľ.Ake máte vy skúsenosti so sociálnymi sietami?

savmebej
6. jan 2022

pokec je verejny bordel, 99%stetiek a uchylakov

janai1
6. jan 2022

🤣🤣🤣 Prestaň kukať americké filmy... Pre nikoho nie si tak dôležitá aby ťa stopoval a navyše ľudia ktorí to dokážu by netrávili čas na pokeci

Btw, pokec je pre uchylakov a štetky co idú za 20€ do auta

autor
Autor odpoveď zmazal
lindous
6. jan 2022

Nie, nikto ťa podľa IP nevystopuje ... dá sa z nej zistiť mesto, ale to ak hľadáš kamaráta pravdepodobne zverejníš aj sama resp. sú to info, ktoré sa väčšinou dajú nájsť aj keď len niekto hodí tvoje meno do vyhľadávača 😅 ak budeš dodrživať nejaké tie základné zásady a nikomu neposkytneš viac info ako by si chcela aby o tebe vedel, nič ti nehrozí ... ale na pokeci fakt asi nikoho normálneho nenájdeš ... mne sa celkom páčilo na Tindri, tiež som nehľadala vzťah a spoznala som tam fajn ľudí, s ktorými som dobre pokecala... mám však vo svojom okolí medzi kamarátmi aj páriky, ktoré sa takto spoznali a už sú spolu niekoľko rokov

barbora0308
6. jan 2022

A co tak skusit radsej nejake kurzy podla toho co ta bavi, napr. tanec, varenie, malovanie... Alebo chodit na otvorene vecery napr. cestopisne, literaturne a pod. kde su volne diskusie a mas moznost sa zoznamit s normalnymi ludmi ktori maju podobne zaujmi ako ty? Chapem, ze aktualne je to narocnejsie kvoli obmedzeniam, ale existuje aj mnoho online alternativ 🙂 a bodaktore su bezplatne. Ja osobne by som ziadnu normalnu/vaznu znamost na zoznamke nikdy nehladala 🤷....

mamina0078
6. jan 2022

Ja na soc. Sietach s nikym nekonunikujem blizsie o sebe a svojom zivote koho nepoznam... Urcite by som si nikoho na zoznamke nehladala kvoli bezpecnosti... Mozno len na nejake virtuale flirtovanie ale to ma nijak nelaka...

mizuu79
6. jan 2022

Ahoj zdravim vsetkych,Moj nazor je ze jedno ci sa zoznamis online alebo na zivo osobne niekde v parku s clovekom ktoreho nepoznas lebo nikomu nevidis do hlavy ci tu co osobne mam skusenosti .len tolko niekto zazije zle skusenosti tu online a niekto zazije osobne a v podstate je to ujma ci tak ci onak ale za seba poviem nemal som nikdy zle skusenosti spominanej zoznamky ak niekto chce moze napisat

lypka
6. jan 2022

Presne ako píše
@mizuu79 ako môžeš naraziť na úchyláka na pokeci, tak ho môžeš aj stretnúť v reálnom živote. Prečo neskúsiť a ešte, keď nehľadáš vzťah, ale komunikáciu. Ja som na pokeci spoznala svojho manžela, sme spolu už 11 rokov a máme 4 deti.

janai1
6. jan 2022

@lypka lenže pred 11 rokmi mal pokec úroveň...

Ja som si priateľa našla na badoo 😁 a už sme spolu takmer 3 roky

lypka
6. jan 2022

@janai1 no to môže byť tiež pravda už sa tam nechodím, tak neviem.

janetinka27
6. jan 2022

nikto ta nebude stopovat,ale moze ta niekto spoznat podla foto a pisat ti anonymne.ale malokto by s tym stracal cas,musel by to byt nejaky tvoj tajny ctitel🙂
obcas je tu tema:kde ste spoznali partnera/manzela a prekvapivo tam byvaju obcas odpovede,ze na pokeci. ja som si tam nasla manzela, vtedy som mala 31r.

mizuu79
6. jan 2022

@lypka hm ani som neveril ze bude niekto so mnou suhlasit velka vdaka potesila si ma

brembo
6. jan 2022

Pokec je absolútne dno. Ked tam natrafíš na normálneho muža,tak musíš prešacovať minimálne30tich. Ženy tam už mužom ani nechcu odpovedať. Každý 2 príspevok je na sex.

brembo
6. jan 2022

Vačšinu chatov a zoznamiek sk.r..li chlípny ucyláci,a jednorázovkári. Normálny muži tam majú skrátka smolu,lebo ženy už ani nechcú odpisovať novým,lebo sa boja,že to bude zase uchyl,magor atd. Na pokeci som si začal s jednou písať,a napísala,že už žiadne stretnutia neurobí,lebo keď si dala rande,tak hneď ju jazýčkovali a tlačili sa na nu. Na druhu stranu je veĺmi atraktívna,takže sa tam normálnym ženám ani nečudujem.

brembo
8. jan 2022

Dnes som napríklad na pokeci postrehol príspevok tuším že v sex zoznamke,že muž si hladal mamičku s dcérami od 8 do 14 rokov. Toto radšej už nebudem komentovat. Myslím,že pokec spadol tak hlboko,ako sa len dá.