icon

Názor na Barboru Beťákovú

23. jún 2023

Zaujímalo by ma (kto poznáte), aký máte názor na ňu? Natáča vtipné videá na soc.sieťach zo života matky, v komentároch ju žerú, ale mne príde trápna niekedy a vykráda staré vtipy 😀 možno mi dáte iný pohľad na vec

Strana
z2
myskkaa
24. jún 2023

Akoze to naozaj toto niekto riesi takto verejne, ze aky maju nazor ludia lebo tebe sa zda trapna? Normalne sa cudujem,ze na to mate cas a samozrejme to dat anonymne lebo do oci face to face by si jej to nepovedala.
Nemusis ju sledovat, nemusis klikat na videa ked to vybehne,nerozumiem aky clovek musite byt,aby ste to tu takto riesili...ano kazdy mame pravo na nazor,ale v tychto dobach internetu ma kazdy pocit ze vyjadrim sa ku vsetkemu...
Mozno by ste mali venovat cas niecomu zmysluplnejsiemu...
A strop je pre mna ze riesite video v gatkach,preboha ved sme zeny..nie je tam naha, keby mala plavky je to ok... a hned riesime ze chce sledovatelov,boze ja som si ani neuvedomila ze ma na nejakom videu gatky.
Normalne som smutna z tejto doby,vsade same hejty a nevyziadame rady,komentare atd...samozrejme cakam aj na tento moj prispevok nejake negativne komentare.
Dievcata majte pekny den,vsetky a skuste avoju energiu vyuzivat inak 🙂

barborabb95
25. jún 2023

@dianciz ĎAKUJEM! Takto na koňovi neviem kto si - napíš mi prosím že si písala tento koment buď na fb alebo ig ĎAKUJEEEEM ❤️❤️❤️❤️

alchemilkazltozelena
25. jún 2023

@barborabb95 ty si z bb?

miriam11
Odpoveď bola odstránená
mikadooo
25. jún 2023

Nesledujem, nepoznám. Ale kuknem večer. Zatiaľ ma zo slovenských komičiek baví len Simona Salátová a od nej už mám všetko napozerané.

barborabb95
25. jún 2023

@alchemilkazltozelena anoooo 🙂)))

dianciz
Odpoveď bola odstránená
mama2024
27. jún 2023

@dianciz to je teda vyjadrovanie😃 ze sme hlupane a deti mame sproste. Sama inteligencia z teba srší. To,ze sa niekomu nepáčia videa je normálna vec. Ale uraziť X užívateliek, to chce veľa guráže a ešte ti to aj poniektore olajkuju😂

dianciz
27. jún 2023

@mama2024 a kto sa ich o ten názor prosil? Majú možnosť sa s ňou stretnúť alebo jej napísať súkromne počúvaj si trápna neznášam tvoje videa… ale toto? Rozoberať to na fóre? Inteligencia srší z tých kráv, ktoré majú za potreby toto robiť. A neurazam ale konštatujem 😊 lebo je to maximálny vrchol.

diana764
19. sep 2024

To dievca je zial uplne mimo. Nechapem preco si spravila deti ked nezvlada ani sama seba. Co den to nove mentalne zrutenie a toto ma vychovavat deti? Co z nich bude...a este ten jej sposob respektujuci lebo ze ma tramy z toho ako ju vychovabali rodicia..preto jej potom synovia skakaju po hlave a ona sa z toho ruca a ruca a stale dookola. Je velmi mentalne nestabilna a naozaj nezvlada zivot, seba a uz vobec nie deti.. sledovat a povzdbudzovat ju mozu naozaj len podobne mentalne naladene osoby.

derdia
19. sep 2024

Zeny keby ste tak radšej viac sledovali svoje deti a rodiny ako tieto trápnosti cudzích ludi....

anonym_a06127
3. aug 2025

@anonym_autor môj názor je že je to žena ktorá ničím neurazí, nenadchne. Taká obyčajná nie veľmi zaujímavá osoba ktorá si ale chce privyrábať sociálnymi sieťami tak točí obsah ktorý točí už milión iných matiek takže nič moc. Čo ale mne vadí je to ako sa vie rýchlo uraziť na akýkoľvek negatívny komentár ktorý je napísaný slušne prípadne ako otázka. Videla som nedavno story kde sa nesmierne urazila keď sa jej niekto spýtal niečo o nose. Až tak sa urazila že to musela dať do story kde ukazuje prostredník. Teda skutočná dáma musím povedať. Zrejme sa ale rýchlo uvedomila na svojej hlúposti lebo to aj celkom rýchlo zmazala. Ona nie je psychicky stabilná a myslím si že by nemala byť na sociálnych sieťach lebo tie nefungujú tak že jej bude každý nohy bozkávať (chváliť ju)

liusa82
3. aug 2025

@anonym_a06127 aj tu sa raz vyznamenala na koňovi.Niekto o nez založil tému potom jej asi napísali že je tu prejednávaná a to bolo haló 😁 prišla sem ako velká voda a hanbu si tu narobila riadnu..čo slovo to nadávka ale tú tému potom zmazali dosť rýchlo ale stačila vynadať teda riadne skoro každému za tú chvílu 😃

anonym_592806
3. aug 2025
@anonym_a06127

@anonym_autor môj názor je že je to žena ktorá ničím neurazí, nenadchne. Taká obyčajná nie veľmi zaujímavá osoba ktorá si ale chce privyrábať sociálnymi sieťami tak točí obsah ktorý točí už milión iných matiek takže nič moc. Čo ale mne vadí je to ako sa vie rýchlo uraziť na akýkoľvek negatívny komentár ktorý je napísaný slušne prípadne ako otázka. Videla som nedavno story kde sa nesmierne urazila keď sa jej niekto spýtal niečo o nose. Až tak sa urazila že to musela dať do story kde ukazuje prostredník. Teda skutočná dáma musím povedať. Zrejme sa ale rýchlo uvedomila na svojej hlúposti lebo to aj celkom rýchlo zmazala. Ona nie je psychicky stabilná a myslím si že by nemala byť na sociálnych sieťach lebo tie nefungujú tak že jej bude každý nohy bozkávať (chváliť ju)

@anonym_a06127 áno, aj na mňa sa minule urazila, keď dala otázky a ja som sa jej spýtala, prečo má sušičku v obývačke. Tak mi odpísala, aby sa mali sprostí čomu čudovať 🙂 Ale tak snáď sa raz dostane z toho podnájmu, keď toľko sníva o tom dome.

anonym_a06127
5. aug 2025
@liusa82

@anonym_a06127 aj tu sa raz vyznamenala na koňovi.Niekto o nez založil tému potom jej asi napísali že je tu prejednávaná a to bolo haló 😁 prišla sem ako velká voda a hanbu si tu narobila riadnu..čo slovo to nadávka ale tú tému potom zmazali dosť rýchlo ale stačila vynadať teda riadne skoro každému za tú chvílu 😃

@liusa82 ano čítala som to. Nechcela som veriť že je to ona no bohužiaľ bola

anonym_a06127
5. aug 2025
@anonym_592806

@anonym_a06127 áno, aj na mňa sa minule urazila, keď dala otázky a ja som sa jej spýtala, prečo má sušičku v obývačke. Tak mi odpísala, aby sa mali sprostí čomu čudovať 🙂 Ale tak snáď sa raz dostane z toho podnájmu, keď toľko sníva o tom dome.

@anonym_592806 ona dá otázky a čaká len samé chvalenia, no kiežby takto internet fungoval

heln
5. aug 2025

@anonym_autor mne vyskakovala na fb, aj na instagrame, chvilu som ju sledovala, ale ked mi vyskakovala stale tak som ju prestala sledovat. co si myslim, je to normalna zenska, s normalnymi problemami, ktore preziva hocikto z nas, ale ona to zdiela. na vela sledovatelov a ma uz aj spoluprace, tak mi prisli uz niektore videa ako nasilu robene, aby bolo pre spolupracu. a to je vsetko.

Strana
z2