Názov telenovely
Ahojte, neviete náhodou názov telenovely, ktorú dávali fakt dávno ( možno rok 2005-2007 , netuším).
Dej si moc nepamätám, ale čo tam bolo najvýraznejšie bolo, keď jedna žena vyliala na tvár druhej žene nejakú kyselinu a tá sa potom skrývala v nejakom opustenom domčeku.
Už niekoľko rokov mi to behá po rozume ale stále som neprišla na názov.
Ak náhodou niekto vie aj napriek mojej “mini indícií” , budem veľmi vďačná za odpoveď 🙂
Vie niekto nájsť obsah Manuely? Nedarí sa mi nájsť
A potom tá istá herečka, čo hrala Izabelu/Manuelu,hrala na Markíze vtedy, keď začala vysielať, v telenovele Mária. To už ani neviem, o čom bolo.
@marcellka32 pozri môj príspevok vyššie to je na csfd
@8eva8 už čítam...neviem prečo sa mi zdalo, že ona ju podpálila, asi si to s niečím mýlim
Myslíte že sme autorke pomohli?😆😆😆 Lebo stále to nesedí na manuelu s tou kyselinou
Inak mňa napadla hneď Rebeka ale to ta jeho milenka tomu fešákovi to vyliala na tvár a on sa potom skrýval lebo on bol strašne taký že chcel vyzerať a potom tu Rebeku strasil 😆😆ale za mňa to bola slabá telenovela😆
@loyda ona mala s tým Francescom nehodu na jachte.Ziadne padnutie auta.Aspon si zistite a nepíšte bludy, keď to tak nebolo

Ale veď Manuela nevedela, že Izabela žije a schováva sa