icon

Nepríjemné ženy v diskusnom fóre

lili929
Dnes o 09:07

Ahojte, vsimli ste si aj vy, ze v poslednej dobe su tu na MK v komentaroch zeny neprijemne? Pripada mi to, ako by si tam isli do zakladateliek tem iba kopnut, zosmiesnit, neporadit.
Ano, aj mne sa niekedy rozum zastavi, co sa dokazu zeny vo forach pytat, ale ak nemam poradit normalne, nepisem nic, skrolujem dalej. Niekedy mi je tych zien, co si prisli po radu fakt luto. Ci uz mame tolko zatrpknutych, zakomplexovanych zien tu, ze im to aspon nachvilu spravi dobre, vyvrsit sa na niekom?
Odkedy sa daju pisat anonymne komenty tak je to katastrofa fakt. Nevraviac o zavisti, co tu ide, nedajboze, ze sa tu niekto prizna, ze ma napr dva byty.
Mate tiez ten pocit?

anonym_0f91ed
Dnes o 10:37
@anonym_fe3d5e

@minenkaa najsarkastickejšia žena na Mk 😂

@anonym_fe3d5e Taká jednoduchšia, úprimná sedliačka a milovníčka klobás. Keď je téma o nevere, je vo svojom živle.

hytal
Dnes o 10:38

Niektoré ženy si takto pomasírujú svoje sebavedomie. Treba sa držať hesla " ži a nechaj žiť". Tie, čo majú potrebu ubližovať v príspevkoch druhým ženám asi tiež v živote veľmi šťastné nebudú.

minenkaa
Dnes o 10:39
@minenkaa

@anonym_fe3d5e myslim,že ich je viac ,ake dakujem

minenkaa
Dnes o 10:41
@anonym_0f91ed

@anonym_fe3d5e Taká jednoduchšia, úprimná sedliačka a milovníčka klobás. Keď je téma o nevere, je vo svojom živle.

@anonym_0f91ed jooj aj za toto dakujem,ja tak veľmi dakujem takýto diskusiám za toto všetko ,čo o sebe neviem a až tu sa to dozviem.
Klobásy moc nemam rada ,ale ak myslis penis môjho muza ,tak ano ten milujem
Aj jednoduchá by som bola rada a myslím,že aj moj muz

anonym_cf33cd
Dnes o 10:41

Mna udivuje kazdy den tato ista otazka.

anonym_758be7
Dnes o 10:53
@anonym_fe3d5e

@minenkaa najsarkastickejšia žena na Mk 😂

@sisa_s dieťa do roka to hovorí za všetko🤪
@minenkaa sebestredni ľudia zranenie z detstva, z práce, ti, čo najviac poukazujú na zlé vzťahy s rodičmi aj tu vystupujú agresívne a nepríjemne, takze sa nečudujem, že majú zle vzťahy v rodine.Nepamatam si, že by sestra, mama toľko vyplakavali nad menzesom a menopauzou.Kazdeho len zaskatulkovat a pitvat sa v probleme
@anonym_fe3d5e minenka nehrá divadlo to sa mi na nej páči

anonym_df5aa4
Dnes o 11:05

@lili929 mne tu veľmi vadí, ako ženu ktorá sa rozhodla z akéhokoľvek dôvodu ísť na potrat, nútia si dieťa nechať, ísť na anonymný pôrod, hľadať a prosíkať o pomoc rodinu, centrá...
A potom mi vadí, ak niekto napíše, že si nevie nájsť prácu, lebo ma 3 deti a je na nich sama, tak načo si deti robila, keď sa nedokáže postarať.

anonym_23b727
Dnes o 11:06
@anonym_0f91ed

@anonym_0f91ed no vidíš a ja si myslím o tebe nieže to isté ale keďže som slušná nebudem písať
Každopádne ta tvoja vnútorna zlosť ti nepomôže k úľave
Popracuj na sebe a život bude hneď krajší

anonym_fbb07b
Dnes o 11:18

Preco ma niekto potrebu furt toto riesit? Aky ma zmysel zakladat taketo temy v pravidelnych intervaloch? To si admini sami, aby tu bola hadka alebo je vazne tolko ludi nedotklivych alebo to pise stale ta ista osoba, ktorej bolo ublizene? Ved ked prispievam na nejake forum, kde je siroke spektrum obyvatelstva, nebudem predsa ocakavat, ze vsetci mi budu vzdy pritakavat a chvalit ma. Ano, je normalne komunikovat slusne. Ale kedze zijem na svete uz par desatroci, viem, aki su ludia a aki vedia byt neslusni a kruti, tak predsa s prichodom do nejakej skupiny ludi, kde sa diskutuje, budem apriori ratat s tym, ze tu budu aj ludia, ktori su zakomplexovani, sebestredni alebo len maju naladu na hasterenie. Obzvlast, ked im to je umoznene ako anonymom. A nebudem sa predsa rucat, ak mi niekto napise nieco skarede. Ludia, ktori sa z toho rucaju alebo sa anonymne pohorsuju nad fuj fuj spravanim inych anonymov, by asi nemali navstevovat internetove fora - pre vlastne dobro.

really8
Dnes o 11:43
@anonym_df5aa4

@lili929 mne tu veľmi vadí, ako ženu ktorá sa rozhodla z akéhokoľvek dôvodu ísť na potrat, nútia si dieťa nechať, ísť na anonymný pôrod, hľadať a prosíkať o pomoc rodinu, centrá...
A potom mi vadí, ak niekto napíše, že si nevie nájsť prácu, lebo ma 3 deti a je na nich sama, tak načo si deti robila, keď sa nedokáže postarať.

@anonym_df5aa4 vies ono sa v zivotr moze stat hocico a kludne moze prist kazdy z nas kedykolvek v zivote o pracu. A tie deti uz potom nevies vratit spat. Mama ovdovela ked som mala 10 a sestra 5. Keby zrusia firmu tak co? Vrati si nas do maternice?

felycity
Dnes o 11:59
@anonym_fbb07b

Preco ma niekto potrebu furt toto riesit? Aky ma zmysel zakladat taketo temy v pravidelnych intervaloch? To si admini sami, aby tu bola hadka alebo je vazne tolko ludi nedotklivych alebo to pise stale ta ista osoba, ktorej bolo ublizene? Ved ked prispievam na nejake forum, kde je siroke spektrum obyvatelstva, nebudem predsa ocakavat, ze vsetci mi budu vzdy pritakavat a chvalit ma. Ano, je normalne komunikovat slusne. Ale kedze zijem na svete uz par desatroci, viem, aki su ludia a aki vedia byt neslusni a kruti, tak predsa s prichodom do nejakej skupiny ludi, kde sa diskutuje, budem apriori ratat s tym, ze tu budu aj ludia, ktori su zakomplexovani, sebestredni alebo len maju naladu na hasterenie. Obzvlast, ked im to je umoznene ako anonymom. A nebudem sa predsa rucat, ak mi niekto napise nieco skarede. Ludia, ktori sa z toho rucaju alebo sa anonymne pohorsuju nad fuj fuj spravanim inych anonymov, by asi nemali navstevovat internetove fora - pre vlastne dobro.

Súhlasím, mám pocit, že to nie je problém jedného fóra, ale celkovo online priestoru, výrazne to pociťujem ja od covidu, ale možno som to predtým tak nevnímala.... Sociálne siete zmenili spôsob, akým ľudia komunikujú , komunikujeme rýchlo, skratkovito a často bez uvedomenia si, že na druhej strane je skutočný človek. Anonymita a odstup spôsobujú, že mnohí strácajú zábrany a píšu veci, ktoré by si v osobnom kontakte nikdy nedovolili. Rovnako pri kratkych príspevkoch sa nie vždy dá pochopiť celý problém a postoj autora.
Zároveň sa vytráca empatia. Čítame otázky ako text, nie ako situácie reálnych ľudí , ktorí sú v nejakom rozpoložení či už strachom, neistotou sa potrebujú poradiť . A pritom by často stačilo buď odpovedať slušne, alebo jednoducho nekomentovať. Aj nepríjemná pravda sa dá napísťa vecne a slušne. Takže áno, cítiť to tu a mne osobne tieto anonymné príspevky ( bez nicku) nevyhovujú v diskusie, lebo sa strácam , chápem ich pri intímnych alebo veľmi citlivých témach , ale napr práve v tejt diskusii tomu veľmi nerozumiem a nevidím význam 🙂 bez urážky.

@anonym_fbb07b ja si dovolím nesúhlasiť 🙂. V prvom rade má každý slobodu založiť tému a rovnako má každý z nás možnosť voľby, či na ňu bude reagovať alebo nie, nikto nikoho nenúti zapájať sa do diskusie.
Zároveň nesúhlasím s názorom, že ľudia, ktorým prekáža neslušný alebo zhadzujúci štýl komunikácie, by nemali navštevovať fóra, lebo sa potom zrútia atd.. Takýto pohľad podľa mňa presúva zodpovednosť výlučne na citlivejších ľudí a zároveň normalizuje správanie, ktoré by nemalo byť považované za štandard. To, že sa to začína brať za bežné , ešte neznamená, že je to v poriadku a budeme takýchto komentujúcich v tichosti tolerovať a platí to aj tu ... Treba rátať s rôznymi reakciami , ale slušnosť by mala zostať základom a nie výnimkou.

rozculena
Dnes o 12:05
@anonym_0f91ed

@anonym_0f91ed ty si presne ten typ,čo sa musí schovávať za anonym,dokázala si to útokom na minenku

anonym_758be7
Dnes o 12:06
@anonym_df5aa4

@anonym_df5aa4 kto má čarovnú guľu a vie, že zostane sám?či preventívne majú mať ľudia psa, jedno dieťa?

moonlight1210
Dnes o 12:09

Toto takto nevyriesis. Mozes okolo toho napisat aj 100 statusov a dat to na vsetky fora na ake narazis.

Aktualne siris to, co kritizues. Nie je to cesta.

To je ako ziapat na partnera, ze chces iba pochopenie, lasku a nehu, ale on je taky pip, pip, (censored), pip, ze to nepochopi a ci mu nie je hanba ti to nedat.
Co myslis, kolko lasky ti potom da? Uplne bude zhavy si ta udobrovat, vsak?
Rozumies.

Zaklad je zatat zuby, potlacit ego a zacat sirit dobro okolo seba. Vo svojom okoli.
Nech je pociatocna reakcia druhych akokolvek ponizujuca (a to spociatku bude).
Nabudit ludi, aby si chceli pomahat navzajom. Aby to povazovali za normalne a spravne. Aby to citili ako svoju povinnost a nastavenie. A neurobili z toho standard iba na teba.

Je to extremne tazka praca. Ukusla si si riadne susto, ale verim, ze to das, lebo ti na tom zalezi.
Vela statia.

anonym_ecce4b
Dnes o 12:38

A touto zbytocnou diskusiou si chcela dosiahnut co? Spasit cely internet? Ci?

mizoko
Dnes o 12:47
@minenkaa

@anonym_fe3d5e myslim,že ich je viac ,ake dakujem

@minenkaa ja som tu bola označená ako najhnusnejsia žena na MK 🤣🤣🤣

alica110
Dnes o 12:55

Je to tu už dlhšiu dobu, aj pred zavedením anonymných príspevkov. Zloba v ľuďoch sa ukazuje čoraz viac a už sa nesnažia to ani skryť.

alica110
Dnes o 12:58
@minenkaa

@anonym_0f91ed jooj aj za toto dakujem,ja tak veľmi dakujem takýto diskusiám za toto všetko ,čo o sebe neviem a až tu sa to dozviem.
Klobásy moc nemam rada ,ale ak myslis penis môjho muza ,tak ano ten milujem
Aj jednoduchá by som bola rada a myslím,že aj moj muz

@minenkaa Neboj, tu sa o sebe dozvieš také veci, o ktorých ani nevieš. Psychologický rozbor za pár minút z pár viet, expertkami z MK ušitý na mieru 😂

zobaka
Dnes o 12:58

mne vadia len tie premudrele, ktore by neuplatnili na seba to co radia, take treba preskocit, inak pohoda

anonym_281e3d
Dnes o 13:01
@zobaka

mne vadia len tie premudrele, ktore by neuplatnili na seba to co radia, take treba preskocit, inak pohoda

@zobaka noóó, najľahšie sa rozbíjajú cudzie vzťahy a manželstvá, to je raz dva vybavené.

minenkaa
Dnes o 13:03
@mizoko

@mizoko ale zas budes naj a je uplne jedno čo je za tým napísané

anonym_df5aa4
Dnes o 13:37
@really8

@anonym_df5aa4 vies ono sa v zivotr moze stat hocico a kludne moze prist kazdy z nas kedykolvek v zivote o pracu. A tie deti uz potom nevies vratit spat. Mama ovdovela ked som mala 10 a sestra 5. Keby zrusia firmu tak co? Vrati si nas do maternice?

@really8 a práve pre také situácie tu nemajú pochopenie. Nie každý má niekoho kto pomôže, kto postráži detí. A taká žena si to má hodiť, keď jedného dňa zostane sama, a do práce nemá ako ísť, lebo 5 ročné dieťa nemôže nechať samé, ani 10 minút, nie to pol dňa, či samé ísť do škôlky. O Tom píšem.

ria_sprout
Dnes o 13:46

Takto je to predsa aj v reálnom živote, nie len na internete. Ľudia totálne zosaleli, sú nepríjemni, útoční a radi sa hádajú. Denno denne sa s tým stretávam v práci so zákazníkmi. Je taká doba, každý si myslí že plocha zem sa len okolo neho točí. A taki nikdy neuvidia ako hnusne sa chovajú, od nosa si nevidia už.

zarrinka
Dnes o 13:48

Viete mi prosím napísať z akého dôvodu bola zavedená možnosť použiť " anonym nick"???? Či len preto aby sa viac ľudia žrali pod ochranou anonymity??? @admin

procrastique
Dnes o 13:51
@zarrinka

Viete mi prosím napísať z akého dôvodu bola zavedená možnosť použiť " anonym nick"???? Či len preto aby sa viac ľudia žrali pod ochranou anonymity??? @admin

@zarrinka Vážne netušíš? :D za všetkým na konci hľadaj penízky

mima172
Dnes o 13:55

Áno. Mňa by len zaujímalo, či by boli dotyčné dámy rovnako nepríjemné aj keby odpovedajú face to face. To už asi nie ale tu sa ľahko šteká 👌

zarrinka
Dnes o 13:59
@procrastique

@zarrinka Vážne netušíš? :D za všetkým na konci hľadaj penízky

@procrastique jasné, že tuším.. samozrejme chápem, že mk je biznis. Ale zas isté hranice by som tu naivne očakávala. Ale zas keď čítam diskusie na nete, kde babky dôchodkyne sú vulgárne až až, tak už ma asi nič neprekvapí

really8
Dnes o 14:01
@mizoko

@mizoko aj ja aj jaaa🙋‍♀️

madeincssr
Dnes o 14:02
@really8

@mizoko aj ja aj jaaa🙋‍♀️

@really8 dámy, neviem či je to až taký dôvod na vytešovanie 🥴.

minenkaa
Dnes o 14:05
@madeincssr

@really8 dámy, neviem či je to až taký dôvod na vytešovanie 🥴.

@madeincssr ale je ,je tam naj