Nepríjemné ženy v diskusnom fóre
Ahojte, vsimli ste si aj vy, ze v poslednej dobe su tu na MK v komentaroch zeny neprijemne? Pripada mi to, ako by si tam isli do zakladateliek tem iba kopnut, zosmiesnit, neporadit.
Ano, aj mne sa niekedy rozum zastavi, co sa dokazu zeny vo forach pytat, ale ak nemam poradit normalne, nepisem nic, skrolujem dalej. Niekedy mi je tych zien, co si prisli po radu fakt luto. Ci uz mame tolko zatrpknutych, zakomplexovanych zien tu, ze im to aspon nachvilu spravi dobre, vyvrsit sa na niekom?
Odkedy sa daju pisat anonymne komenty tak je to katastrofa fakt. Nevraviac o zavisti, co tu ide, nedajboze, ze sa tu niekto prizna, ze ma napr dva byty.
Mate tiez ten pocit?
@madeincssr práveže nepríjemným ľuďom to polichoti, zväčša si myslia že to je prejav sily. 🤷
@ria_sprout akej sily
@lili929 Je to presne tak. A takýmto prístupom žiaľ viac strácajú. Nikdy nezažijú ten skvelý pocit, že pomohli a povzbudili tú ženu. Pokiaľ to nepochopia. Keby dokázali držať spolu bolo by to oveľa krajšie. Keby...
@bloger oni sem idú s úmyslom zhodiť, ponížiť, vyvolať hádku... a nie pomôcť, ventilujú si tu svoj nešťastný život a cítia sa dobre keď môžu ublížiť. Spokojný a vyrovnaný človek ako ty takéto správanie nikdy nepochopí.
@really8 dámy, neviem či je to až taký dôvod na vytešovanie 🥴.
@madeincssr vies co, mam modreho kolibrika vies kde. Ja chapem ze nie kazdemu su moje reakcie po chuti ale niektore to tu beru strasne vazne. A hlavne to co tu ludia vypisuju sa ma nijak nedotyka
Z toho co tu vypisuju tie znalkyne sa neda nic brat vazne. Nie kazdy kto je sarkasticky alebo nejakou formou ostry je nestastny a traumatizovany. Ale to je tu nalepka na vsetko
no jasné aj nedávno sa mi to stalo.Nič si z toho nerobiť ďalej sa do hádok nezamotávať,neodpovedať,lebo to len vodu na mlyn im dávate a oni sa z toho potom vyťešujú..milo sa rozlučiť a hotovo viac nekomunikovať.No ešte s kým sa nebudem doťahovať.Bud je to za A vždy niekto kto vás tu nemá rad a schová sa potom za anonym a celý natešený rýpe alebo nejaká nešťastná a frustrovaná osoba všeobecne.V oboch prípadoch je mi takých ludi luto čo nevedia osloviť osobu priamo pod svojim profilom.Ale inak v takýchto prípadoch ak vás niekto zosmiešňuje alebo rýpe do vás a je to anonym mal by byť tej danej osoby nick potom zverejnený ak o to mk požiadate a nie že potajomky si tu budú robiť čo chcu.Po pár upozorneniach potom zablokovať úplne ak sa nevedia vpratať do kože
@lili929 mne tu veľmi vadí, ako ženu ktorá sa rozhodla z akéhokoľvek dôvodu ísť na potrat, nútia si dieťa nechať, ísť na anonymný pôrod, hľadať a prosíkať o pomoc rodinu, centrá...
A potom mi vadí, ak niekto napíše, že si nevie nájsť prácu, lebo ma 3 deti a je na nich sama, tak načo si deti robila, keď sa nedokáže postarať.
@anonym_df5aa4 Si na portáli venovanom materstvu, tak preč čakáš, že tu ženy budú chváliť niekoho, kto sa rozhodol ukončiť život svojho dieťaťa?
@bloger oni sem idú s úmyslom zhodiť, ponížiť, vyvolať hádku... a nie pomôcť, ventilujú si tu svoj nešťastný život a cítia sa dobre keď môžu ublížiť. Spokojný a vyrovnaný človek ako ty takéto správanie nikdy nepochopí.
@anonym_211f55 to, ze mas iný názor ako niektorá iná tu, ešte neznamená, že si tu musia niečo ventilovat.
Skôr iný názor sa tu nenosí, to je ten problém. A ako ho náhodou mas, tak si hneď priam vyvrhel. A o dvojitom metre tu už písať netreba vôbec.
@anonym_211f55 to, ze mas iný názor ako niektorá iná tu, ešte neznamená, že si tu musia niečo ventilovat.
Skôr iný názor sa tu nenosí, to je ten problém. A ako ho náhodou mas, tak si hneď priam vyvrhel. A o dvojitom metre tu už písať netreba vôbec.
@anonym_5348f1 nepíšem o názoroch a slušnom diskutovaní, ale o urážkach, ponižovaní, vysmievaní, vulgárnostiach... ktoré tu často vidím.
@anonym_211f55 Nie som vždy spokojný a vyrovnaný človek. Tiež mám svoje starosti a problémy. Nemám ale potrebu tu niekomu ubližovať.
@anonym_211f55 Nie som vždy spokojný a vyrovnaný človek. Tiež mám svoje starosti a problémy. Nemám ale potrebu tu niekomu ubližovať.
@bloger všetci máme svoje starosti, problémy... ale riešime ich a posúvajú nás ďalej v živote, ale sú ľudia ktorí ich neriešia žijú s nimi, po čase zatrpknú, vinia okolie za svoju neschopnosť a vybíjajú si svoju frustráciu kde sa môžu.
@lili929 áno je to poriadny hnoj, čo tu niektoré komentujúce produkujú. Asi sa im aspoň nachvílku uľaví v ich spáckaných životoch keď sa na niekom vybúria. Dospelé ženy poväčšinou matky hanba fakt 🙈 ale mám pocit že častejšie sú to staršie ženy častokrát už po 50tke. Tam už asi aj frustrácia z premrhaného života a aspoň tu sa môžu trošku odfiltrovať.
@lili929 urcite, ale aj taketo prispevky sa tu dookola opakuju, ktore prezivaju "neprijemnost diskutujucich" a ... ? myslis, ze na nieco je takato tema? :D odkedy su tu anonymovia, dokonca to je horsie,.. ale neprijemne to bolo VZDY, aj pred 10rokmi aj ked iba v tych kontroverznych temach.
@minenkaa veď práve, že žiadnej 😜
@ria_sprout ale ty píšeš,že sily ,tak akej ,keď teraz píšeš,že žiadnej
@ria_sprout ale ty píšeš,že sily ,tak akej ,keď teraz píšeš,že žiadnej
@minenkaa píšem doslova "myslia si, že je to prejav sily". To znamená že to myslím IRONICKY. Takže áno, podľa mňa to nie je prejav žiadnej sily. Prísť na fórum a urážať ostatných je úbohé a trápne, ukazuje to len to že urazajuci si potrebuje zvysit ego. Dúfam, že som to vysvetlila dostatočne polopatisticky aby ma tu niekto nechytal za slovíčka 🥴
@minenkaa píšem doslova "myslia si, že je to prejav sily". To znamená že to myslím IRONICKY. Takže áno, podľa mňa to nie je prejav žiadnej sily. Prísť na fórum a urážať ostatných je úbohé a trápne, ukazuje to len to že urazajuci si potrebuje zvysit ego. Dúfam, že som to vysvetlila dostatočne polopatisticky aby ma tu niekto nechytal za slovíčka 🥴
@ria_sprout dakujem za vysvetlenie lebo keďže ta nepoznam , tak ani netusim ako si to myslela
@lili929 áno je to poriadny hnoj, čo tu niektoré komentujúce produkujú. Asi sa im aspoň nachvílku uľaví v ich spáckaných životoch keď sa na niekom vybúria. Dospelé ženy poväčšinou matky hanba fakt 🙈 ale mám pocit že častejšie sú to staršie ženy častokrát už po 50tke. Tam už asi aj frustrácia z premrhaného života a aspoň tu sa môžu trošku odfiltrovať.
@anonym_66bd67 ja mam po 50 a poznam tu viac takych a necitim, ze by sme premrhali zivot. To kde si na to prisla? Kazdy prezije zivot tak, ako si to sam zariadi. Frustrovani su skor mladsi, nemaju to v zivote lahke, ja im verim, zivot pred sebou, kto sa "dobre " nenarodil, nie je mu co zavidiet. My sme uz za vodou, hypo posplacane, deti odrastene. Nic a nikto nas neobmedzuje, idem na dovolenku, kedy sa mi zachce, ja osobne robim, kolko sa mi chce. Teraz uz len pockat do dochodku a tralala.
@anonym_df5aa4 Si na portáli venovanom materstvu, tak preč čakáš, že tu ženy budú chváliť niekoho, kto sa rozhodol ukončiť život svojho dieťaťa?
@anonym_968c10 nečakám. Ale čakám že pochopia, že sa môže ocitnúť v situácii, kedy to dieťa, ktoré si nechala, nemá ako uživiť, lebo ju nikto nechce zamestnať kvôli tomu, že nemá nikoho.
@anonym_66bd67 ja mam po 50 a poznam tu viac takych a necitim, ze by sme premrhali zivot. To kde si na to prisla? Kazdy prezije zivot tak, ako si to sam zariadi. Frustrovani su skor mladsi, nemaju to v zivote lahke, ja im verim, zivot pred sebou, kto sa "dobre " nenarodil, nie je mu co zavidiet. My sme uz za vodou, hypo posplacane, deti odrastene. Nic a nikto nas neobmedzuje, idem na dovolenku, kedy sa mi zachce, ja osobne robim, kolko sa mi chce. Teraz uz len pockat do dochodku a tralala.
@anonym_3da8ca super gratulujem. Nie každý to tak po 50 má. Väčšinou keď sa človek prehupne do druhej polovice života tak bilancuje, vyčíta sa čo mohol urobiť inak, k tomu začínajúce zdravotné problémy k tomu uhundraný gaučový manžel...a potom niekomu môže pomôcť že zapne koníka a ide sa trochu vyventilovať na niekom kto hľadá radu, alebo pochopenie. Vekom jednoducho niektorí ľudia zatrpknú a potom sú ufrflaní, ješitní a zlí k druhým
@anonym_3da8ca super gratulujem. Nie každý to tak po 50 má. Väčšinou keď sa človek prehupne do druhej polovice života tak bilancuje, vyčíta sa čo mohol urobiť inak, k tomu začínajúce zdravotné problémy k tomu uhundraný gaučový manžel...a potom niekomu môže pomôcť že zapne koníka a ide sa trochu vyventilovať na niekom kto hľadá radu, alebo pochopenie. Vekom jednoducho niektorí ľudia zatrpknú a potom sú ufrflaní, ješitní a zlí k druhým
@anonym_66bd67 ja sa obklopujem len ludmi mojho rangu, zijeme plnohodnotne, zabavne, druzne, vzajomne sa vsetci podporujeme, pomahame si a travime spolu cas, ci uz starsi, ci mladsi, vsetko jedno, za svoj zivot banujem len to, ze tak rychlo uteka. Ale aj na to sa treba nastavit, bekanie a hundranie nikomu v zivote nic dobre a pekne neprinieslo.
@anonym_3da8ca tak potom zrejme patríš k tej kategórii žien, ktoré nemajú potrebu sa tu vyvršovať a vysmievať sa z iných
@anonym_3da8ca tak potom zrejme patríš k tej kategórii žien, ktoré nemajú potrebu sa tu vyvršovať a vysmievať sa z iných
@anonym_66bd67 to je povahou, to nema nič so životnym štylom ani rokmi,,,takto sa spravaju aj k rodine, priatelom, rodičom, milencom a druhym, nielen špeci na MK..to je jedno, že tu su všetci anonymni, jedovaty človek sa nezmeni mavnutim čarovneho prutika na sladučkeho
Úplná pravda .Ak neviem normálne a k veci odpovedať idem ďalej
Ja praveze vyuzivam anonymitu, aby mna osobne na MK niekto nezacal ponizovat a zosmiesnovat. Ked pisem anonymne, mozem pisat uprimne a poradit ovela viac. To ze niekto zneuziva anonymitu na ublizovanie je smutne

@really8 dámy, neviem či je to až taký dôvod na vytešovanie 🥴.
@madeincssr práveže nepríjemným ľuďom to polichoti, zväčša si myslia že to je prejav sily. 🤷