Neustále otravujúci falošný profil na Facebooku
Ahojte, chcem sa opýtať, či aj vám na Facebooku opakovane posiela žiadosť o priateľstvo tento človek z fotografie. Vždy ho zablokujem, no po čase sa objaví znova – zakaždým pod iným menom. Doteraz som zaznamenala už približne 15 žiadostí, vždy s rovnakými fotkami, len s iným menom. Neviem, či sa to deje len mne, alebo aj niekomu ďalšiemu, no očividne ide o falošný profil. Dakujem

Ano stale dokola. Naposledy vcera 🤦
@anonym_autor ahoj, potrebuje peniaze,tak skusa
Áno aj mne a pod rôznymi menami a fotky stále rovnaké.
Veď ti chce len povedať že ťa miluje a príde k tebe, len uviazol na vesmírnej stanici a potrebuje požičať peniaze. Všetko samozrejme vráti a budete spolu šťastní až do smrti.
Len pre istotu, nenahováram ta, aby si mu dala šancu 😂
Veru. Tiez. Za posledny tyzden asi 2x. Ale celkovo uz ani neratam.
Nie tak davno sem pisala jedna ze jej mama mu naletela a nevie ju z toho vymotat 🙈🙈
Veď ti chce len povedať že ťa miluje a príde k tebe, len uviazol na vesmírnej stanici a potrebuje požičať peniaze. Všetko samozrejme vráti a budete spolu šťastní až do smrti.
@bomba36 😂😂😂😂 no co hned nepovedal haha
Dakujem za skúsenosti odľahlo mi ze nebombarduje len mna 🙈
Už tu bola o ňom téma. Fotky sú Američana/ukradnute/, matka jednej pouzivateľky mu posielala peniaze. Je to podvod.
Mne v priemere tak kazdy treti den od neho pride ziadost o priatelstvo. Stale pod inym menom. Uz sa chystam mu hadam aj napisat nech mi da svaty pokoj.
a mne nie ...čo ja som od macochy?
@anonym_autor nie je to reálny človek, je to bot, ktorý má z hľúpych ľudí vymámiť peniaze😀
@bomba36 😁😀😁👍😄😄👍😄
@anonym_autor štramák to je....to sa musí nechať... žeby americký herec??? 😆😆😆😆😆😆
@anonym_autor aj mne poslal 2 krat ziadost,pod inym menom. Asi daky rozvedeny doktor,potrebuje helfnut s peniazmi. 😃