icon

Neustále otravujúci falošný profil na Facebooku

Dnes o 07:35

Ahojte, chcem sa opýtať, či aj vám na Facebooku opakovane posiela žiadosť o priateľstvo tento človek z fotografie. Vždy ho zablokujem, no po čase sa objaví znova – zakaždým pod iným menom. Doteraz som zaznamenala už približne 15 žiadostí, vždy s rovnakými fotkami, len s iným menom. Neviem, či sa to deje len mne, alebo aj niekomu ďalšiemu, no očividne ide o falošný profil. Dakujem

autor
Dnes o 07:36
hopatko
Dnes o 07:37

Ano stale dokola. Naposledy vcera 🤦

janetinka27
Dnes o 07:43

@anonym_autor ahoj, potrebuje peniaze,tak skusa

janka1224
Dnes o 07:50

Áno aj mne a pod rôznymi menami a fotky stále rovnaké.

bomba36
Dnes o 07:54

Veď ti chce len povedať že ťa miluje a príde k tebe, len uviazol na vesmírnej stanici a potrebuje požičať peniaze. Všetko samozrejme vráti a budete spolu šťastní až do smrti.
Len pre istotu, nenahováram ta, aby si mu dala šancu 😂

anonym_8888a4
Dnes o 07:56

Veru. Tiez. Za posledny tyzden asi 2x. Ale celkovo uz ani neratam.
Nie tak davno sem pisala jedna ze jej mama mu naletela a nevie ju z toho vymotat 🙈🙈

autor
Dnes o 09:13
@bomba36

Veď ti chce len povedať že ťa miluje a príde k tebe, len uviazol na vesmírnej stanici a potrebuje požičať peniaze. Všetko samozrejme vráti a budete spolu šťastní až do smrti.

@bomba36 😂😂😂😂 no co hned nepovedal haha

Dakujem za skúsenosti odľahlo mi ze nebombarduje len mna 🙈

enmery
Dnes o 09:22

Už tu bola o ňom téma. Fotky sú Američana/ukradnute/, matka jednej pouzivateľky mu posielala peniaze. Je to podvod.

xsuzannex
Dnes o 09:54

Mne v priemere tak kazdy treti den od neho pride ziadost o priatelstvo. Stale pod inym menom. Uz sa chystam mu hadam aj napisat nech mi da svaty pokoj.

rozculena
Dnes o 10:18

a mne nie ...čo ja som od macochy?

20erika07
Dnes o 10:24
@rozculena

a mne nie ...čo ja som od macochy?

@rozculena sme dve , citim sa menejcenna 😭🤣

mikasa_ackerman
Dnes o 10:29

@anonym_autor nie je to reálny človek, je to bot, ktorý má z hľúpych ľudí vymámiť peniaze😀

ivicatolic
Dnes o 10:34
@bomba36

@bomba36 😁😀😁👍😄😄👍😄

ivicatolic
Dnes o 10:35
@anonym_autor

@anonym_autor štramák to je....to sa musí nechať... žeby americký herec??? 😆😆😆😆😆😆

kikusahoj
Dnes o 11:52

@anonym_autor aj mne poslal 2 krat ziadost,pod inym menom. Asi daky rozvedeny doktor,potrebuje helfnut s peniazmi. 😃