Neviditeľné príspevky na Facebooku: Ako obnoviť zobrazenie?
Dobry den. Kedze ste tu mnohe dobre znale socialnych sieti aj kvoli pracovnym zalezitostiam, chcela som sa poradit, ci nemate s takymto niecim skusenost. Na kamoskinom facebooku zrazu zmizli vsetky prispevky. Mysleli sme si, ze si ich vymazala, ale par ludom ich ukazovalo. Neukazuje nam ani stare prispevky, ani nove, ani fotky, ani ziadne informacie z profilu, akoby nic nemala vyplnene. Nezablokovala si nas, vieme sa s nou normalne kontaktovat. V priateloch nas taktiez stale ma. Ona hovori, ze nevie co sa stalo, dala mi aj svoj mobil, pozerala som ake publikum ma nastavene na zdielanie s ostatnymi, tak normalne ma zdielanie s priatelmi, s vylucenim mozno jedneho dvoch ludi, ale nie viacerych. Ona si nastavovala nejake veci na fb, ked mala zdravotne problemy po uraze a mozno potukala aj to co nemala, lebo bola otapena. Ale vobec si nepamata, ze by nieco take nastavovala a teda nevieme ani prist na to, ako to vratit spat. Nevie ani zistit, koho kazdeho tak "zablokovala" a kto moze prispevky dalej vidiet. Nevedel by niekto poradit, co sa da este v nastaveniach pozriet?
@ukgirls Vdaka. A vie si aj pozriet koho ma v zozname restrict alebo musi to kontrolovat vyslovene pri kazdom zvlast?
na mble mi to nejde najst ale na pc je to nastavenie , oublikum a viditelnost tam klik na blokovanie a tam je to hned prve
@ukgirls Vdaka 🙂

mozno si vas dala do zoznamu restrict a vtedy vidite len verejne veci ..ale ste stale medzi priatelmi a aj mozete pisat ..nech ide na tvoj profil klikne na kolonku priatelia a tam upravit zoznam