icon

Nevrátené peniaze za vrátený tovar - Allegro

benny2020
15. máj 2025

Ahojte,
máte skúsenosť?
Pred mesiacom som vrátila tovar, peniaze doteraz nevratili.
Stále dostávam rovnaké odpovede typu "pracuje sa na tom", "záležitosť odovzdávame na príslušné oddelenie"...
Píšem tam opakovane ,telefonujem tam opakovane ...a oni bez hanby "stále na tom pracujú".
Máte podobnú skúsenosť?
Popripade , viete mi niečo poradiť?
Ďakujem.

1marekk
15. máj 2025

Ak im tovar prišiel do skladu pred mesiacom, tak len čakať :D Allegro je pofidérna stránka, taký poľský Aliexpress, len horší, čo s týka reklamácií. Takže jediné, čo Vám ostáva, je čakať a dúfať, že Vám to vrátia a o akú sumu sa vlastne jedná?

mamamasama
15. máj 2025

Mam len pozitivne skusenosti. Problem bol predajca. Po 14 dni od nevratenia penazi sa do toho Allegro zapojilo a peniaze boli na druhy den na ucte. Kontaktovala si allegro, alebo len predajcu?

benny2020
autor
15. máj 2025
@mamamasama

Mam len pozitivne skusenosti. Problem bol predajca. Po 14 dni od nevratenia penazi sa do toho Allegro zapojilo a peniaze boli na druhy den na ucte. Kontaktovala si allegro, alebo len predajcu?

@mamamasama Allegro priamo

benny2020
autor
15. máj 2025
@1marekk

Ak im tovar prišiel do skladu pred mesiacom, tak len čakať :D Allegro je pofidérna stránka, taký poľský Aliexpress, len horší, čo s týka reklamácií. Takže jediné, čo Vám ostáva, je čakať a dúfať, že Vám to vrátia a o akú sumu sa vlastne jedná?

@1marekk 59e🤷

rozculena
16. máj 2025

ja som raz reklamovala a vrátili peniaze bez problémov,ale teda bola to slovenská firma,od Poliakov som kupovala iba raz,sú to šmejdy z aliexpresu......

alyson29
10. júl 2025
@benny2020

@1marekk 59e🤷

@benny2020 ahoj, vrátili ti nakoniec peniaze?

benny2020
autor
10. júl 2025
@alyson29

@benny2020 ahoj, vrátili ti nakoniec peniaze?

@alyson29 po dlhej dobe a stovky telefonátov, áno ....a dokonca mi ich vrátili 2x...takže som riešila znovu ,že tu jednu platbu musím vrátiť....a oni sami nevedeli kam....takže Allegro stačilo.

rozculena
10. júl 2025
@benny2020

@alyson29 po dlhej dobe a stovky telefonátov, áno ....a dokonca mi ich vrátili 2x...takže som riešila znovu ,že tu jednu platbu musím vrátiť....a oni sami nevedeli kam....takže Allegro stačilo.

@benny2020 to máš preplatené tie telefonáty😀

alyson29
10. júl 2025
@benny2020

@benny2020 ďakujem za odpoveď, tak snáď vrátia aj nám 🙂

benny2020
autor
11. júl 2025
@rozculena

@benny2020 to máš preplatené tie telefonáty😀

@rozculena 😁😁😁