Novoročné priania pre ženy na Modrom koníku
Ja im prajem aby nemuseli hladat duchov, prajem im aby nemuseli cakat na rodicak, aby mali pri sebe takych blizkych ludi ktory im vynahradia kona, aby vedeli pouzivat aj ine webove stranky ako mk. Prajem im nech maju natolko zaujimavy zivot aby nemali potrebu trollovat. Aby im muzi starosti nepridavali.
A samozrejme aby mali nadhlad, zmysel pre humor a aby sa kazdy den mali dovod zasmiat.
Aby zili realny zivot nie zivot na koni
@really8 prajem zdravie 💗
@really8 aby v case ked sa potrebuju iba zdoverit a najst podporu a mozno iba pekne slovo tak aby sa ich prispevkom vyhli toxicke zatrpknute zeny ktore si tu chodia riesit svoje nizke sebavedomie.
Prajem im zdravie.Nech su ake su, nikto nieje dokonalý, každý ma svoje muchy aj ja aj ty autorka
Zdravie pre ne a pre celu rodinu, dostatok penazi, ziadnych debilov a energiu a cas aj pre seba. A aby jediny problem bol, co na seba, farba vlasov atd
Zdrave ruky,zdrave nohy,zdravu hlavu a zdravu dusu,to ostastne sa da zarobit,vyhodit,zrusit zo zivota.
Stranka- ludia , kde sa miesaju osobne pribehy, prehrate boje, vitazstva, emocie, unava, bolest, ale i zazitky : tak si len zelam pre nas aby sme k sebe boli trochu láskavejší, trpezlivejsi. Nikdy totiž nevieme, aký boj ten druhý práve zvádza.
Každý z nás sem prichádza s vlastným príbehom, únavou, strachmi či sklamaniami.
To, že s niekým nesúhlasíme, ešte neznamená, že ho musíme zraňovať.
Je úplne v poriadku mať iný názor.
Je úplne v poriadku ho vyjadriť.
Ale dá sa to aj slušne, s rešpektom a empatiou.
Lebo slová majú váhu.
A niekedy stačí trochu pochopenia namiesto rýchleho súdu.
Buďme k sebe v diskusiách viac ľuďmi a menej sudcami 💙 a nechajme to zle este v tom to roku a snazme sa aby rok 2026 bol krajsi a lepsi.
@really8 Ja im želám hlavne zdravý rozum, ten na tejto sociálnej sieti veľmi chýba. A ešte aby mali taký reálny život, aký tu prezentujú 🙂 Lebo od reality to tu má ďaleko. Ani Dobšinský by sa nemusel hanbiť za tie rozprávky, ktorými sa tu užívateľky prezentujú.
Aby mali silu veci riešiť nie sa len sťažovať.
Menšiu pauzu od koňa niektorým princeznám lebo im virtuálny svet prerastá cez hlavu
Aby mali silu veci riešiť nie sa len sťažovať.
@januska12323 toto je skvele prianie
Aby tých problémov v reálnom živote bolo menej a menej, aby sa tu z frustrácie nehejtovalo, ale aby úplne ľahko riešiteľné až smiešne problémy to hejterstvo nevyvolávali. A aby sme sa ako národ polepšili, verím, že mnohé veci by sa potom nemuseli riešiť. A buďme zdravé.
@really8 aby boli ženy ženami.Aby sa nesnažili vyhovieť všetkým a potom sú sklamané.Vela zdravia a pokoj v duši❤️
A ja by som este pridala aby sa zeny nebali ozvat a nerobili veci na ukor seba
Aby začali kriticky rozmýšľať.
Aby boli samostatné, vedeli si informácie dohľadať samostatne na príslušných miestach.
Aby pochopili, že za svoj život a svoje šťastie sú zodpovedné ony samé, nie druhá ani tretia osoba.
Aby si nerobili deti s prvým chlapom, o ktorého zavadia, len preto že im doma hovorili, že sa nikdy nevydajú a nikto ich nebude chcieť.
Aby skúsili akceptovať iný názor, pokiaľ je im podaný slušne.
Aby sa naučili rozdiel medzi "odsudzovať" a "odcudzovať" a tiež správne používať podmieňovací spôsob.
Aby sa neutápali v sebaľútosti, ale hľadali riešenia. Buď máš výhovorky, alebo máš výsledky.
Je mi jasné, že nič z toho sa nestane.
Šťastný nový rok ⛄
Ja zas prajem deti iba takým ženam, ktore ich vedia obliecť do každého počasia a nachovat aj bez MK ;)
Ja im prajem aby tu našli pomoc, podporu a pochopenie.

@really8 Ja im prajem, aby ich nehejtovali niki podobne really8