icon

Obchod distance.sk

simona745
2. dec 2020

Kto pozná tento e-shope distance. Chcem si kúpiť odtiaľ topánky. Ďakujem

selinka13
28. dec 2020

@simona745 Dobrý deň, kúpili ste už cez distance.sk .? Chcela by som aj ja, len som nenašla žiadne recenzie. Ďakujem..

simona745
autor
28. dec 2020

@selinka13 zatiaľ nie ale chcela by som lenže nepoznám obchod

judar
9. jan 2021

@simona745 ja som si tam kupila topanky za 190€ na dobierku a prisli pomerne rychlo

sofa229
11. jan 2021

@judar a nevyzerajú ako fake?

judar
11. jan 2021

@sofa229 nenapisala som ci som kupila 1 par alebo dva, tri...to je jedna vec a dalsia nenapisala som ani znacku ci znacky ...utvrdit mozem len to ze som nekupila ziadne lunty co by slo okolo fake-u

sofa229
11. jan 2021

@judar Áno viem... chcela by som si aj ja objednať tenisky ktoré som našla len na tejto stránke a tá cena je nejaká nižšia.. práve preto sa pýtam či sa dá tej stránke veriť a či ste spokojná

judar
11. jan 2021

@sofa229 zalezi od toho co je to za topanky aka znacka kedze mozno mam z tadial tie same kedze pred vianocami som odtial brala 8 parov a pri niektorych co som ich porovnavala boli odchylky v drobnostiach

lujza390
9. feb 2021

Nike air max 97 som objednala, keď ich na stránke Distance ponúkali cca pred týždňom za akciovú cenu 101,99€ spolu s druhými, ktoré v akcii neboli. Došli mi iba tie druhé a odpísali mi, že tovar mi nebol dodaný kvôli súpisnej chybe a môžem si ho objednať ešte raz, samozrejme už v nie akciovej cene a opäť s ďalším poštovným. Nehovoriac o tom, že nedodržali ani lehotu dodania, ktorú majú na stránke. Tiež mi bolo divné, že sú na ich stránke o dosť lacnejšie ako na všetkých ostatných. Nič hrozné sa nestalo, len mi ich neposlali a akciu zrušili. Volala som aj na Call centrum a nejaký pán mi povedal, že situáciu, resp. dostupnosť a cenu preverí a ozve sa mi, no asi toho má veľa takže to ešte dodnes nestihol..... 🙂

amerikaa
10. feb 2021

@sofa229 dobrý deň,skúšali ste nakoniec objednať? Práve som natrafila na stránku,že si objednam ugg ale nemám skúsenosť či to bude naozaj original...ďakujem ❤️

amerikaa
10. feb 2021

@lujza390 chcem sa spýtať ...tie čo Vám došli ste spokojna? Myslím kvalita a tak 🙂 Koľko trvalo dodanie? Nakoľko si chcem objednať ugg a neviem či urobím dobe 🙂 Vďaka

lujza390
Autor odpoveď zmazal
lujza390
10. feb 2021

@amerikaa áno, tie čo došli sú v poriadku, ale aj na iných stránkach ich majú v rovnakej cene. Nakoľko mi tie akciové nedošli a nedali si ani tú námahu mi zavolať z Call centra už by som od nich neobjednala. Došli mi o 8 dní

iwka2222
11. mar 2021

@simona745 Objednala som od nich Superstary a všetko ok, prišli za 3dni a sú krásne ,žiadne fejky, odporúčam.

kikuska1988
13. mar 2021

Ja som objednala vcera tsk snad bude vsetko ok dokonca 2 pary lebo som nevedela velkost tak jedny pootom vratim

monika_ma
16. okt 2021

@simona745 super obchod som spokojna .vsetky topanky znackove mame z tadeasi 7 kusov.teraz sa synovi po 2 rokoch odlepila podrazka a hned uznali reklamaciu a poslali do 24h peniaze na ucet .velni som spokojna

simona745
autor
16. okt 2021

@monika_ma ano ? No ja by som si chcela zimnu obuv ale sa obavam