Obchod Zara: Ako riešiť problém s vrátením peňazí?
Je tu niekto komu teraz niekedy z vrátenia poslali len časť peňazí a nezaevidovali položky,ktoré boli v balíku? Už týždeň sa s nimi natahujem, to už nieje ani normálne 😡😡
Baby mne sa podarilo získať peniaze . Včera mi dali vrátenie vs. Produktov a dnes nabehli peniaze 🙏🙏🙏🙏
@suzy_dm a vyriešili ste to nakoniec? Mam taký istý problém. Dakujem
@saraxyz mne sa to nakoniec podarilo. Skoro 2mesiace som sa s nimi natahovala. Písala na chate alebo telefonovala. až nakoniec mi penisze poslali. Netreba sa vzdávať. Držím palce 👊🏻
@thelucia87 mne poslali hneď na druhý deň, ako som tu písala. Čiže som zbytočne stresovala
Tiez patrim do tejto skupiny, neskutocne problemy, dlzia mi 300€. Uz to riesim vyse mesiaca. Ako ste sa domohli vrateniu penazi?
Baby, uz sem patrim aj ja 🙈 dlzia mi cca 300€, na chate podla odpisuje pocitat, lebo clovek zmyslajuci by tie generalizovane odpovede neposlal.
Pohlo sa to u vas?
Ja som veci posielala cez packetu 13.1., vsetky baliky prebrali.
Idem to posunut na soi, uz ich mam plne zuby a to som tam par tisic uz nechala 🤦🏻♀️
na vasom mieste, baby, by som urcite kontaktovala media. inak sa to nepohne. ja som o tom trebars doteraz ani nevedela. akoze mozno uz maju plne zuby ludi, ktori naobjednavaju za stovky eur a potom vracaju, ale riesit by to mali inak.
Baby, uz sem patrim aj ja 🙈 dlzia mi cca 300€, na chate podla odpisuje pocitat, lebo clovek zmyslajuci by tie generalizovane odpovede neposlal.
Pohlo sa to u vas?
Ja som veci posielala cez packetu 13.1., vsetky baliky prebrali.
Idem to posunut na soi, uz ich mam plne zuby a to som tam par tisic uz nechala 🤦🏻♀️
skúšala som po dobrom, po zlom.. telefonicky, po chate, ale stále to isté už niekoľko týždňov.. už som oslovila Políciu, SOI aj influencerov.. robím zoznam okradnutých žien a chcem to riešiť spoločnými silami.. nemôže im to len tak prejsť.. v mojom prípade ide o pár eur, ale čo počúvam, baby prišli o stovky.. ďakujem pekne za skúsenosť a prajem všetko dobré. 🙂
@lucianka2609 Zdravím, rada by som sa pridala. Môžeš sa mi prosím ozvať. Mne tvrdia, ze som tovar nevratila a ze niektory bol dokonca opotrebovaný. A nechcú mi peniaze vrátiť.
skúšala som po dobrom, po zlom.. telefonicky, po chate, ale stále to isté už niekoľko týždňov.. už som oslovila Políciu, SOI aj influencerov.. robím zoznam okradnutých žien a chcem to riešiť spoločnými silami.. nemôže im to len tak prejsť.. v mojom prípade ide o pár eur, ale čo počúvam, baby prišli o stovky.. ďakujem pekne za skúsenosť a prajem všetko dobré. 🙂
@lucianka2609 Posielala si to už médiám? Možno by s tým pomohli pohnuť
Zara ...otras...posielajú poškodený, roztrhaný alebo špinavý tovar úplne v pohode. Dvakrát sklamanie...stačilo, skončila som s nimi...