icon

Obchod Zara: Ako riešiť problém s vrátením peňazí?

30. aug 2024

Je tu niekto komu teraz niekedy z vrátenia poslali len časť peňazí a nezaevidovali položky,ktoré boli v balíku? Už týždeň sa s nimi natahujem, to už nieje ani normálne 😡😡

Strana
z2
lucianka2609
4. okt 2024

skúšala som po dobrom, po zlom.. telefonicky, po chate, ale stále to isté už niekoľko týždňov.. už som oslovila Políciu, SOI aj influencerov.. robím zoznam okradnutých žien a chcem to riešiť spoločnými silami.. nemôže im to len tak prejsť.. v mojom prípade ide o pár eur, ale čo počúvam, baby prišli o stovky.. ďakujem pekne za skúsenosť a prajem všetko dobré. 🙂

monula262
5. okt 2024

Baby mne sa podarilo získať peniaze . Včera mi dali vrátenie vs. Produktov a dnes nabehli peniaze 🙏🙏🙏🙏

nikolag
7. okt 2024

@monula262 Ahoj, prosím ťa ako si sa nakoniec k tomu dopracovala ? Pretože mne dlžia skoro 200 eur, mesiac a pol si s nimi dopisujem a stále dokola to isté. Stalo sa mi presne, to čo Vám všetkým. Ďakujem za odpoved 🙂

thelucia87
21. nov 2024

@suzy_dm a vyriešili ste to nakoniec? Mam taký istý problém. Dakujem

saraxyz
16. dec 2024

@monula262 ako sa ti to podarilo? Ja som vrátila tovar z 2objednavok. Rozkuskovali mi to na 3 časti a akože priznávajú iba 1cast. Ostatné neviem kedy priznajú. Normalne som nasr...hlavne po prečítaní tejto témy. Dá sa volať niekde na slovenské číslo?

klami6
16. dec 2024

@saraxyz slovenské číslo nemajú, da sa bud cez chat, messenger alebo sa da si dohodnúť telefonát cez appku, teda ze vam oni zavolajú.. Je to na dlho ale nenechajte sa odbiť

saraxyz
Autor odpoveď zmazal
gondulka
Autor odpoveď zmazal
thelucia87
5. jan 2025

@saraxyz mne sa to nakoniec podarilo. Skoro 2mesiace som sa s nimi natahovala. Písala na chate alebo telefonovala. až nakoniec mi penisze poslali. Netreba sa vzdávať. Držím palce 👊🏻

saraxyz
5. jan 2025

@thelucia87 mne poslali hneď na druhý deň, ako som tu písala. Čiže som zbytočne stresovala

reisi
8. feb 2025

Tiez patrim do tejto skupiny, neskutocne problemy, dlzia mi 300€. Uz to riesim vyse mesiaca. Ako ste sa domohli vrateniu penazi?

klami6
8. feb 2025

@reisi nonstop písať, otravovať, volať a podobne 🙈 odvtedy co sa to stalo ale objednávam výnimočne iba...držím palce

reisi
8. feb 2025

@klami6 dakujem za odpoved. Musim ich teda bombardovat nadalej. Keby to je mensia suma okaslem ich uz zvysoka. A so Zarou som uz uplne skoncila.

klami6
9. feb 2025

@reisi ja by som im ani 10eur nenechala.. Ked vidim koľkým to robia a robili ze nam neuznsli stovky eur to je masaker.. Kedysi som vracala x balikov nikdy nebol problém a potom od leta som počúvala toto koľko dlzia každému.. Myslela som ze s tým skončili uz 🙈

reisi
9. feb 2025

@klami6 ja som ani netusila, ze su neseriozni. Az teraz ked riesim tuto neprijemnu situaciu… nikto nic nevie, mam cakat, nikde nemaju o mojom baliku info… na infolinke skoro vzdy nejaka madarka, co ledva komunikuje. Fuj, zhnusila sa mi cela slavna Zara.

petka5656
17. feb 2025

Baby, uz sem patrim aj ja 🙈 dlzia mi cca 300€, na chate podla odpisuje pocitat, lebo clovek zmyslajuci by tie generalizovane odpovede neposlal.
Pohlo sa to u vas?
Ja som veci posielala cez packetu 13.1., vsetky baliky prebrali.
Idem to posunut na soi, uz ich mam plne zuby a to som tam par tisic uz nechala 🤦🏻‍♀️

kiwi3
17. feb 2025

na vasom mieste, baby, by som urcite kontaktovala media. inak sa to nepohne. ja som o tom trebars doteraz ani nevedela. akoze mozno uz maju plne zuby ludi, ktori naobjednavaju za stovky eur a potom vracaju, ale riesit by to mali inak.

petka5656
17. feb 2025

@kiwi3 ja a dcera mame skoro cely satnik zo zary, ale niekedy co pridu tie veci je otras 🙈 kazdopadne uz mi dosla trpezlivost.

petka5656
17. feb 2025

@reisi ahoj, dostala si sa uz k peniazom?

reisi
17. feb 2025

@petka5656 napisala som reklamaciu, uz sa trochu lady pohli. Cast penazi mi prisla, druhu polovicu cakam.

petka5656
17. feb 2025

@reisi reklamaciu kam? Ja som zare pisala asi vsade. Kam este sa da?

suzy_dm
29. máj 2025
@petka5656

@reisi reklamaciu kam? Ja som zare pisala asi vsade. Kam este sa da?

@reisi
@petka5656 prišli vám peniaze?

reisi
29. máj 2025
@suzy_dm

@reisi
@petka5656 prišli vám peniaze?

@suzy_dm áno, vrátili mi plnú sumu.

suzy_dm
29. máj 2025
@petka5656

Baby, uz sem patrim aj ja 🙈 dlzia mi cca 300€, na chate podla odpisuje pocitat, lebo clovek zmyslajuci by tie generalizovane odpovede neposlal.
Pohlo sa to u vas?
Ja som veci posielala cez packetu 13.1., vsetky baliky prebrali.
Idem to posunut na soi, uz ich mam plne zuby a to som tam par tisic uz nechala 🤦🏻‍♀️

@kiwi3 Mne teraz dlhujú 300 eur a zase to naťahujú. Takze ak mi peniaze nevrátia, tak pošlem na nich tip médiám. Asi potrebujú, aby sa o nich hovorilo 🤷‍♀️
@petka5656 Ahoj, vrátili ti peniaze?

suzy_dm
30. jún 2025
@lucianka2609

skúšala som po dobrom, po zlom.. telefonicky, po chate, ale stále to isté už niekoľko týždňov.. už som oslovila Políciu, SOI aj influencerov.. robím zoznam okradnutých žien a chcem to riešiť spoločnými silami.. nemôže im to len tak prejsť.. v mojom prípade ide o pár eur, ale čo počúvam, baby prišli o stovky.. ďakujem pekne za skúsenosť a prajem všetko dobré. 🙂

@lucianka2609 Zdravím, rada by som sa pridala. Môžeš sa mi prosím ozvať. Mne tvrdia, ze som tovar nevratila a ze niektory bol dokonca opotrebovaný. A nechcú mi peniaze vrátiť.

suzy_dm
30. jún 2025
@lucianka2609

@lucianka2609 Posielala si to už médiám? Možno by s tým pomohli pohnuť

anonym_5cbd17
11. júl 2025

Zara ...otras...posielajú poškodený, roztrhaný alebo špinavý tovar úplne v pohode. Dvakrát sklamanie...stačilo, skončila som s nimi...

Strana
z2