Obdiv k rozumnej žene s logickým myslením
Krásny deň. Ja už to musím napísať a dostať zo seba von.
Pani VIESTTA to je tak rozumná ženská,ja som na ňu normálne pyšná. Rada čítam jej komentáre,ona vie tak dobre odpovedať. Vecne, stručne,logicky. Skrátka normálna inteligentná žena ktorá používa zdravý rozum! Veľa žien by si z nej malo brať príklad.
To je všetko ❤️
Suhlasim. A som rada, ze pomaha. V mnohych pripadoch by som ja uz davno stratila trpezlivost.
Viestta, si to ty??
Jej aky mily prispevok.
A pritom mnohym lezi v zaludku( neviem prečo-a vlastne tusim).
ja som myslela, že je to modrokoníkovské AI 😝
@maryetta lebo zavist je sviña a je to u slovenskych zien vcelku typicka vlastnost....
@tenerifka Nemusí to byť iba zavisť. Často si téma vyžaduje aj pozitívnu kritiku a mnohí ju nevedia prijať. Úprimne, myslím, že každý z nás s tým má niekedy problém, lebo záleží na konkrétnej situácii. Či je človek nahnevaný, chory, či deň nespal a ppd. A keď sa vtedy dostaneš do takého rozhovoru nechýba veľa a môže prerásť v hádku.
@tenerifka Nemusí to byť iba zavisť. Často si téma vyžaduje aj pozitívnu kritiku a mnohí ju nevedia prijať. Úprimne, myslím, že každý z nás s tým má niekedy problém, lebo záleží na konkrétnej situácii. Či je človek nahnevaný, chory, či deň nespal a ppd. A keď sa vtedy dostaneš do takého rozhovoru nechýba veľa a môže prerásť v hádku.
@hellwant ale preto ti predsa nebude dotycny lezat dlhodobo v zaludku.....
@anonym_autor Vsak nam radsej napis v com ti tak dobre poradila. Pekne sa podel. A preco to pises ako anonym?
@anonym_autor Vsak nam radsej napis v com ti tak dobre poradila. Pekne sa podel. A preco to pises ako anonym?
@anonym_21928d lebo tak strašne ju má rada a obdivuje ju, že sa až za to hanbí 🤭🤭🤭
@hellwant ale preto ti predsa nebude dotycny lezat dlhodobo v zaludku.....
@tenerifka ver, že môže, nepoznaš Svk mentalitu? 😉 Ľudia často druhych odsudia na zaklade dojmu z vyzoru. Vytvoria si nazor a nespravny a budú sa im vyhýbať ak sa da.. A to s dotyčnym ani nekomunikovali. A tu už aj komunikuješ. Pohadaš sa a zo sprav ziskaš dojem, že je namysleny, spravy nevyjadruju ton hlasu a emocie- su zradne, aj ked smajla daš. Mne samemu sa stalo, že volam po spravach manželke, že čo sa deje, že mi stroho odpisala a všetko bolo ok.
Tiež ju považujem za rozumnú, pohodovú a úprimnú (priamu) žienku☺️,aj keď stane sa,že niekedy sa nezhodneme,ale o tom medziľudské vzťahy(fóra v tomto prípade) a kompromisy.
Mne príde niekedy až zbytočne premúdrelá a píše len aby niečo napísala 🤷🏽♀️ ešte som si nevšimla temu kde by reálne poradila ( rada sa presvedčím o opaku)
@anonym_autor Pripájam sa, málokto tak vhodne vkladá humor do svojich odpovedí.
Mne príde niekedy až zbytočne premúdrelá a píše len aby niečo napísala 🤷🏽♀️ ešte som si nevšimla temu kde by reálne poradila ( rada sa presvedčím o opaku)
@anonym_ece5d7 presne, aj ja som si všimla, že sa objavuje v diskusiách, ku ktorým koľkokrát nemá čo povedať, len aby sa nestratila z dohľadu. A som alergická na jej ironické poznámky, keď jej niekto slušne odpovie alebo s ňou nedrží za jeden povraz.
Viestta, si to ty??
@anonym_0b16a0 nie, nie som taka zufala aby som musela o sebe pisat
Mile damy, aj tie co ma nemaju rady, nie je mojim cielom sa zavdacit kazdemu a je absolutne v poriadku ked ma niekto nemusi. Takze ak vam idem na city, kludne preskakujte. Alebo oponujte, vsak pokecame.
@anonym_ece5d7 vcera som na stene davala navod na peceny paradajovy pretlak. Mam ti pohladat? Ale vime, ze ta to aj tak nepresvedci. Nevadi...
@anonym_ece5d7 presne, aj ja som si všimla, že sa objavuje v diskusiách, ku ktorým koľkokrát nemá čo povedať, len aby sa nestratila z dohľadu. A som alergická na jej ironické poznámky, keď jej niekto slušne odpovie alebo s ňou nedrží za jeden povraz.
@anonym_ece5d7
@anonym_0b16a0 Presne tak, samé zbytočné komentáre ku všetkému
A ešte Morpheuss, ten je strašne super a je to môj idol... bože, to je chlap ako sa patrí, som do neho tajne zaľúbená a chcela by som s ním stráviť aspoň jednu noc. Len jednu jedinú noc, och booožeeee...
@anonym_ece5d7 vcera som na stene davala navod na peceny paradajovy pretlak. Mam ti pohladat? Ale vime, ze ta to aj tak nepresvedci. Nevadi...
@viestta vidíš a to je presne to. 🙂 načo začneš normálne a potom to zasa zaklincuješ úplnou zbytočnosťou, lebo zasa vieš všetko najlepšie. Pritom to tak vôbec nieje. 🙂
Len pre informáciu, ten predchádzajúci príspevok som teda rozhodne ja nepísal 😉
@anonym_0b16a0 nie, nie som taka zufala aby som musela o sebe pisat
@viestta uff, to mi odľahlo, tak si tu spoločne užijme tvojich 5 minút slávy 🥳🥳🥳
A ešte Morpheuss, ten je strašne super a je to môj idol... bože, to je chlap ako sa patrí, som do neho tajne zaľúbená a chcela by som s ním stráviť aspoň jednu noc. Len jednu jedinú noc, och booožeeee...
@anonym_152f14 ver ,že niesi jediná

@viestta ,máš aj plášť