icon

Obdiv k rozumnej žene s logickým myslením

11. sep 2025

Krásny deň. Ja už to musím napísať a dostať zo seba von.
Pani VIESTTA to je tak rozumná ženská,ja som na ňu normálne pyšná. Rada čítam jej komentáre,ona vie tak dobre odpovedať. Vecne, stručne,logicky. Skrátka normálna inteligentná žena ktorá používa zdravý rozum! Veľa žien by si z nej malo brať príklad.
To je všetko ❤️

viestta
11. sep 2025
@morpheuss

Len pre informáciu, ten predchádzajúci príspevok som teda rozhodne ja nepísal 😉

@morpheuss prenecham ti tuto debatu, vypinam upozornenia

minenkaa
11. sep 2025
@morpheuss

@minenkaa ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤

@morpheuss ved vies,že aj ja ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

hellwant
11. sep 2025

Tak sa nám tu krásne zaláskovalo, hneď je deň krajší🙂

zuzanita1609
11. sep 2025
@viestta

@morpheuss prenecham ti tuto debatu, vypinam upozornenia

@viestta a tak trošku tuším, že ani toľko pozornosti a záujmu, hlavne tu na koni,nepotrebuješ 😁. Za moju osobu som to ale myslela úplne úprimne ☺️.

oliolijanka
11. sep 2025

Ja ju tiez nemusim. Boli casy, kedy platilo, co si o nej hore napisala.
Zial od doby kovidovej sa stala agytatorkou vsetkeho, co pretlacali media. Myslim si aj(nie je to pravda, iba si to namyslam), ze za to bola platena. V tom case bola od rana do vecera v pracovne dni na mk aktivna.
Neviem si predstavit, ze clovek takto vyhladavajuci kontakt s ludmi, ze by sedel niekde v predajni, kde nepachne ziaden zakaznik. A taka vasilisa premudrela by si predsa vedela najst normalnu robotu, kde by nemusela 8h denne prispievat na mk. Resp.zalozi si firmu a bude zarabat. Ved na vsetko ma odpoved, vsetko vie, tak uspokoji sa s platom predavacky, ktora nic nepredava?(Samozrejme iba moja domnenka. Kazdy ma svoj dovod, preco je na mk.)

Pozoruhodne je, ze od nastupu anonymnych prispevkov viesstinych prispevkov ubuda a pribuda tych arogantnych😀

enmery
11. sep 2025
@anonym_152f14

A ešte Morpheuss, ten je strašne super a je to môj idol... bože, to je chlap ako sa patrí, som do neho tajne zaľúbená a chcela by som s ním stráviť aspoň jednu noc. Len jednu jedinú noc, och booožeeee...

@anonym_152f14 Veď ani nevieš, či nechrápe a tým pádom by si sa za celú noc vôbec nevyspala.

hellwant
11. sep 2025
@oliolijanka

Zial od doby kovidovej sa stala agytatorkou vsetkeho, co pretlacali media. Myslim si aj(nie je to pravda, iba si to namyslam), ze za to bola platena. V tom case bola od rana do vecera v pracovne dni na mk aktivna.
Neviem si predstavit, ze clovek takto vyhladavajuci kontakt s ludmi, ze by sedel niekde v predajni, kde nepachne ziaden zakaznik. A taka vasilisa premudrela by si predsa vedela najst normalnu robotu, kde by nemusela 8h denne prispievat na mk. Resp.zalozi si firmu a bude zarabat. Ved na vsetko ma odpoved, vsetko vie, tak uspokoji sa s platom predavacky, ktora nic nepredava?(Samozrejme iba moja domnenka. Kazdy ma svoj dovod, preco je na mk.)

Pozoruhodne je, ze od nastupu anonymnych prispevkov viesstinych prispevkov ubuda a pribuda tych arogantnych😀

@oliolijanka Všeličo môže aj nemusí byť pravda, ale konkrétne niečo napísať na hocikoho štýlom , že si myslíš, že bol platený je skôr osočovanie ako pravda. Nemaš nielenže dôkaz, ale je normálne, že ľudia tu často píšu, to sme tu tretina, či polka platených?

pralinka25
11. sep 2025
@minenkaa

@morpheuss ved vies,že aj ja ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

@minenkaa keď konik znesie taaaak veľa škoda ze neexistuje 🤣

minenkaa
11. sep 2025
@pralinka25

@pralinka25 to je ale uplne jedno,človek sa aj tak vždy zaľúbi iba do predstavy

hellwant
11. sep 2025
@pralinka25

@pralinka25 Takže Morphi je len postranný "produkt" aktívnej členky MK ? 🤪

pralinka25
11. sep 2025
@hellwant

@pralinka25 Takže Morphi je len postranný "produkt" aktívnej členky MK ? 🤪

@hellwant nie. je to muz.

pralinka25
11. sep 2025
@minenkaa

@pralinka25 to je ale uplne jedno,človek sa aj tak vždy zaľúbi iba do predstavy

@minenkaa tak to máš šťastie 😁

minenkaa
11. sep 2025
@pralinka25

@minenkaa tak to máš šťastie 😁

@pralinka25 prečo

pralinka25
11. sep 2025
@minenkaa

@pralinka25 prečo

@minenkaa no ze existuje fiktivna predstava s ktorou môžes dokonca pisat

minenkaa
11. sep 2025
@pralinka25

@minenkaa no ze existuje fiktivna predstava s ktorou môžes dokonca pisat

@pralinka25 vies čo by bolo lepšie,keby sa dalo si to riadne užiť s tou fiktívnou predstavou

oliolijanka
11. sep 2025
@hellwant

@oliolijanka Všeličo môže aj nemusí byť pravda, ale konkrétne niečo napísať na hocikoho štýlom , že si myslíš, že bol platený je skôr osočovanie ako pravda. Nemaš nielenže dôkaz, ale je normálne, že ľudia tu často píšu, to sme tu tretina, či polka platených?

@hellwant Moze byt, ze aj ty si plateny, ja ti to neberiem.
Ja som tym chcela vyjadrit nazor, ze je tu mnoho prijemnych uzivateliek, ktore nikdy neboli k nikomu arogantne, ktore rady pomohli a dobre.
Ale nezakladaju sa ospevne prispevky na ich meno, pretoze tu neprispievaju tak casto, ako viessta.
Teba zatial vobec neregistrujem, tak asi som nieco premeskala.
Otazka je, ci je viessta taka extra super rozumna zena s logickym myslenim, alebo je to naplnou jej prace tu prispiet do kazdej diskusie?
Kym ona cez pracovnu dobu vyprodukuje 50 prispevkov na mk, ine zeny tazko pracuju vo fabrikach, liecia deti, zvierata, predavaju v potravinach, nasadzuju zivot, vystavuju sa riziku, pomahaju bezdomovcom, staraju sa o chorych ludi, vybavia cez pracovnu dobu 200 telefonatov...

Otazka je, ako toto moze byt rozumna zena s logickym myslenim... takto denno denne stracat cas na mk a citit sa pri tom mudro a dolezito.
Jedine, ze je za to platena.
Ak platene nie je, nie je mudra ani logicka.

pralinka25
11. sep 2025
@minenkaa

@pralinka25 vies čo by bolo lepšie,keby sa dalo si to riadne užiť s tou fiktívnou predstavou

@minenkaa no to áno. Ja mam teda kadejaké predstavy 😅🤣😂🤭
Akurát ze nie s užívateľom MK

anonym_109f31
11. sep 2025

🤣

minenkaa
11. sep 2025
@pralinka25

@minenkaa no to áno. Ja mam teda kadejaké predstavy 😅🤣😂🤭
Akurát ze nie s užívateľom MK

@pralinka25 tak,každý to mame inak

hellwant
11. sep 2025
@oliolijanka

@hellwant Moze byt, ze aj ty si plateny, ja ti to neberiem.
Ja som tym chcela vyjadrit nazor, ze je tu mnoho prijemnych uzivateliek, ktore nikdy neboli k nikomu arogantne, ktore rady pomohli a dobre.
Ale nezakladaju sa ospevne prispevky na ich meno, pretoze tu neprispievaju tak casto, ako viessta.
Teba zatial vobec neregistrujem, tak asi som nieco premeskala.
Otazka je, ci je viessta taka extra super rozumna zena s logickym myslenim, alebo je to naplnou jej prace tu prispiet do kazdej diskusie?
Kym ona cez pracovnu dobu vyprodukuje 50 prispevkov na mk, ine zeny tazko pracuju vo fabrikach, liecia deti, zvierata, predavaju v potravinach, nasadzuju zivot, vystavuju sa riziku, pomahaju bezdomovcom, staraju sa o chorych ludi, vybavia cez pracovnu dobu 200 telefonatov...

Otazka je, ako toto moze byt rozumna zena s logickym myslenim... takto denno denne stracat cas na mk a citit sa pri tom mudro a dolezito.
Jedine, ze je za to platena.
Ak platene nie je, nie je mudra ani logicka.

@oliolijanka Možno aj ja 😃, čo už, želám pekný deň. 😎

viestta
11. sep 2025
@oliolijanka

@oliolijanka anonymne odpovede nevyuzivam, nepotrebujem sa skryvat. To inym dala anonymita kriiiidla

sissy27
11. sep 2025
@anonym_ece5d7

Mne príde niekedy až zbytočne premúdrelá a píše len aby niečo napísala 🤷🏽‍♀️ ešte som si nevšimla temu kde by reálne poradila ( rada sa presvedčím o opaku)

@anonym_ece5d7 za mna tu je dost jej prispevkov, v ktorych realne poradila - napr. co sa tyka starostlivosti o izbove rastliny. Pre teba mozno nezaujimava tema, ale mnohym jej rady pomozu. A ano, daju sa take rady vygooglit ale keby sa konecne ludia naucili ten google alebo chatgpt pouzivat, tak to mk moze zabalit.

morpheuss
11. sep 2025
@minenkaa

@minenkaa minenkaa, radšej fantázia šukačky s tebou ako reálny sex tými "zásadovými" harpiami, čo tu vypisujú... ❤

minenkaa
11. sep 2025
@morpheuss

@minenkaa minenkaa, radšej fantázia šukačky s tebou ako reálny sex tými "zásadovými" harpiami, čo tu vypisujú... ❤

@morpheuss ale zas vies každý si zivot užíva inak,niekto nenávidí a niekto miluje

anonym_0b16a0
11. sep 2025
@viestta

@oliolijanka anonymne odpovede nevyuzivam, nepotrebujem sa skryvat. To inym dala anonymita kriiiidla

@viestta nehovorila si, že vypínaš upozornenia? 😛

viestta
11. sep 2025
@anonym_0b16a0

@viestta nehovorila si, že vypínaš upozornenia? 😛

@anonym_0b16a0 ked mi niekto likne, tak to mi pride. Takze som docitala

karolinakr
11. sep 2025
sticker
karolinakr
11. sep 2025
@morpheuss

@morpheuss definuj a označ všetky nicky, ktore pokladáš za harpie

domculik
11. sep 2025

@anonym_autor Wau, akoze paradny prispevok ! ♥️♥️♥️ Pochvalu, radost, pozitivnu naladu potrebujeme ! Z tohto si berme priklad, do psej matere, ako by "klasik" povedal ! Si super ! A samozrejme @viestta tiez ! 🤗🌷🌷🌷

karolinakr
11. sep 2025

mne sa najviac páčilo, raz bola súťaž o najobĺúbenejšie a najneobĺúbenejšiu osobu konika, obidve ankety vyhtala viestta, to tiež nechápem, ako sa dá, ale pobavilo