icon

Obdiv k rozumnej žene s logickým myslením

11. sep 2025

Krásny deň. Ja už to musím napísať a dostať zo seba von.
Pani VIESTTA to je tak rozumná ženská,ja som na ňu normálne pyšná. Rada čítam jej komentáre,ona vie tak dobre odpovedať. Vecne, stručne,logicky. Skrátka normálna inteligentná žena ktorá používa zdravý rozum! Veľa žien by si z nej malo brať príklad.
To je všetko ❤️

anonym_b27473
12. sep 2025
@anonym_8dea91

@anonym_b27473 a to je na tom to najlepsie lebo si robi srandu😀

@anonym_8dea91 dosť o tom pochybujem ze srandu, myslím ze tie svoje komentáre mysli uplne vazne

reela
12. sep 2025
@morpheuss

@minenkaa no veď o čom inom by bola???

@morpheuss hmm, ale okrem tej 55 a tych dezertov by som si vsetko dala, mnam

minenkaa
12. sep 2025
@reela

@reela dobre že píšeš,segedín som ešte chcela

tetapetra
12. sep 2025

@viesta, to si si sama písala, však 🥰

morpheuss
12. sep 2025
@anonym_8dea91

@morpheuss si strasne trapny,nemozem si pomoct😀

@anonym_8dea91 Áno moja, som trápny... lenže je mi to jedno, lebo sa sem chodím zabaviť a zrelaxovať a nie bojovať o tvoj obdiv... a k tomu patrí aj trápny humor, ktorý síce mnohým po chuti nie je, ale ja ho milujem a robí ma šťastným ❤

morpheuss
12. sep 2025
@reela

@minenkaa
@reela no a teraz mám aj ja chuť na segedín... do čerta s vami

karolinakr
12. sep 2025
@minenkaa

@morpheuss veď debata je i jedle,či ?

@minenkaa prečitaj si jedlo 69

karolinakr
12. sep 2025
@morpheuss

@minenkaa

@morpheuss jeho, toto je dobré - "neprišiel som bojovat o tvoj obdiv" toto si požičiam

minenkaa
12. sep 2025
@morpheuss

@minenkaa

@morpheuss toto tu je peklo,ja som ostala tak neskutočne hladna

reela
12. sep 2025
@karolinakr

@karolinakr pikantna domaca klobasa - to musi byt ta madarska primes v slovenskom genofonde

morpheuss
12. sep 2025
@minenkaa

@morpheuss toto tu je peklo,ja som ostala tak neskutočne hladna

@minenkaa nabudúce sa už len o sexe bavíme... toto je čisté utrpenie

minenkaa
12. sep 2025
@karolinakr

@karolinakr to som si nevšimla

minenkaa
12. sep 2025
@morpheuss

@minenkaa nabudúce sa už len o sexe bavíme... toto je čisté utrpenie

@morpheuss a musel si ho spomenúť ,teraz neviem či skôr variť alebo skočiť na muza ,do riti tento sk.rveny zivot

morpheuss
12. sep 2025
@minenkaa

@morpheuss a musel si ho spomenúť ,teraz neviem či skôr variť alebo skočiť na muza ,do riti tento sk.rveny zivot

@minenkaa ja som dnes už šukal, takže myslím len na ten zasratý segedín...

minenkaa
12. sep 2025
@morpheuss

@morpheuss Moj muz robi fest dobre knedle ,ja mám plne usta slín

earlgrey
12. sep 2025
@morpheuss

@minenkaa
@morpheuss

A čo taká koložvarská kapusta? to je ako "sandwich", pekne vrstvy na sebe poukladané...morph chceš byť mleté mäsko? budeš v strede....🤣

minenkaa
12. sep 2025
@earlgrey

@minenkaa
@morpheuss

A čo taká koložvarská kapusta? to je ako "sandwich", pekne vrstvy na sebe poukladané...morph chceš byť mleté mäsko? budeš v strede....🤣

@earlgrey a zas mi tečú sliny,len neviem či na ten sandwich alebo kolozvarsku

earlgrey
12. sep 2025
@minenkaa

@earlgrey a zas mi tečú sliny,len neviem či na ten sandwich alebo kolozvarsku

@minenkaa 🤣🤣🤣

morpheuss
12. sep 2025
@earlgrey

@minenkaa
@morpheuss

@earlgrey zlatko, tak dlho ma poznáš, vieš, že predsa trojky nerobím... nevedel by som kam skôr... a tiež som introvert, nemám rád veľkú spoločnosť...

minenkaa
12. sep 2025
@morpheuss

@earlgrey zlatko, tak dlho ma poznáš, vieš, že predsa trojky nerobím... nevedel by som kam skôr... a tiež som introvert, nemám rád veľkú spoločnosť...

@morpheuss tak sa prestriedame ,nerob drahoty

morpheuss
12. sep 2025
@minenkaa

@morpheuss tak sa prestriedame ,nerob drahoty

@minenkaa ok, ale len ak bude aj segedín...

minenkaa
12. sep 2025
@morpheuss

@morpheuss bude

morpheuss
12. sep 2025
@minenkaa

@morpheuss bude

@minenkaa ty vieš, čo chlap potrebuje

karolinakr
12. sep 2025
@morpheuss

@morpheuss keby si robil 3ku, možno by ta vystrelo po prvych 10minutach a kto by ta resuscitoval 😀

earlgrey
12. sep 2025
@morpheuss

@morpheuss dávaj bacha, čo si praješ...segedín a sex nejdú dokopy...mňa od kapusty preháňa 🤣🤣🤣

karolinakr
12. sep 2025
@morpheuss

@morpheuss alebo dáš si koložvársku kapustu, na to segedín a potom trojku, z toho polku času presedíš na záchode

svetlonos
12. sep 2025
@lilitela

@luccija Si tu tiez dost dlho, aby si si poskladala 2 a 3 o roznych clenoch MK. Nepisem o tom, koho co naplna, nepisem o tom, co sa deje za posledne 2 roky, pisem o tom co je realne.
A hlavne tato tema je s prepacenim o oveckach, ktore zhltnu aj s navijakom vsetko, co im ich ikona ponukne na podnose. Mozgy sa zatemnia a nie su schopne kritickeho myslenia. Ved o tom je vlastne cela filozofia vodcov. Spomeniem len Fica a jeho nielen dochodkyne, pre priklad. A toto sa deje na kazdej urovni. Aj v rodine je casto nejaky vodca a nebyva to vzdy ta najdobrotivejsia osoba.
Aj Viesta aj Anjelicek sa nejedenkrat nad niekoho povysili. Ako som pisala, zranenia tu mame kazda a kazda s tym narabame inak. Viesta mala v pociatkoch plno neprijemnych komentov, mnohe z nich su dnes zmazane. neviem, ci to spravila sama, ci admini, ale doslo k nejakej sebareflexii, pretoze uz to nerobi, aspon ja som posledne mesiace nezaznamenala. Aj Anjelicek sa sprava inak, ako pred svojim Banom, dava si pozor. Ale aj tak sa stane, ze "zamudruje". Zabuda, ze nie kazdy byva v DE, nie kazdy ma manzela vysoko postaveneho manazera vo VW, cize krasny mesacny prijem. NIektory ludia ziju obycajny zivot a maju uplne ine trapenia ako ona. Celkom ma pobavilo, ked v nejakej teme tyzden dozadu, niekto napisal, ze ako sa zle zije na slovensku, ona do toho nieco prispela, na to jej niekto zareagoval, ze nech nemudruje, lebo v DE je na kazde dieta 200 eur prispevok a ona na to, ze tie peniaze zhltnu kruzky. A mne to vyvolalo usmev, ze tu na SLovensku ( a mozno aj autorka), si nemozu mnohe deti dovolit ani nove oblecenie a uz vobec nie nejake kruzky. Takze ak ma len taky problem, ze 1000 eur zhltli kruzky, tak sa ma velmi dobre a by nezaskodila pokora.

@lilitela
k tým krúžkom - ty si ako decko ziadne nemala? Ja ano, dokonca na SK. Rodia robili v službách, ziadnyi menezeri. Záležalo im na nás a chodili sme 8 rokov na plavecký, denne okrem víkendov.
Co je na tom, ked rodičom zalezi na tom aby deti rozvíjali? A tak robia aj mnohí sk rodiča, dokonca z moderných platov.
Iné to bude u matky samozivitelky s malym platom, jasne.
Ale zas tiez nemám rada porovnanie DE a SK, uplne ine moznosti, tiez mi to dvíha tlak. A to tiez zijem v AT ale nebudem mudrovat a dávať návrhy, ktoré su realne v AT ale nie na SK.
A tiež pokial píše zena s finančnými problémami, nenapíšem jej, ze ale ved ja musím platit súkromnú dr, ze?
Avšak s tými krúžkami sa jej musím zastať, len to tiez treba inak podať. A naviac, ved ona nesedí na zadku, pracuje. Keby na to ne
a, robi niečo úplne iné. A teda pri toľkých detich, plus dg teda ma co robit aby stihala.

svetlonos
Autor odpoveď zmazal
morpheuss
12. sep 2025
@earlgrey

@morpheuss dávaj bacha, čo si praješ...segedín a sex nejdú dokopy...mňa od kapusty preháňa 🤣🤣🤣

@earlgrey daj pokoj, zažil som tento týždeň svoje 😂
inak vždy si pri tom spomeniem na legendárny výrok, ktorý som počul práve tu na koníku: "Profíci klystírujú, amatéri tolerujú... " 🙂

earlgrey
12. sep 2025
@morpheuss

@earlgrey daj pokoj, zažil som tento týždeň svoje 😂
inak vždy si pri tom spomeniem na legendárny výrok, ktorý som počul práve tu na koníku: "Profíci klystírujú, amatéri tolerujú... " 🙂