icon

Objednávali ste už niečo z Allegro?

12. mar 2025

Dobra stránka či nie?

janai1
12. mar 2025

Viac by ma trápilo aký predajca a nie aká stránka

autor
12. mar 2025

@janai1 tak pýtam sa všeobecne, či objednať alebo radšej nie

zuzanka.zuzu
12. mar 2025

to je bývalý mall že? tak potom už áno objednávala

autor
12. mar 2025

@zuzanka.zuzu netuším 🤔

akvi
12. mar 2025

Objednávala som už asi 3x, vždy všetko v poriadku a aj prekvapivo rýchlo. Bude ale určite záležať od predajcu.

lukbe
12. mar 2025

Allegro je v pohode.Ma aj slovenske aj ceske výrobky napr. Vždy si treba porovnať ceny, niektoré veci sa oplatí.

janai1
12. mar 2025

No keď si vyberieš predajcu s dobrými recenziami tak kľudne.

janci27
12. mar 2025

aj ja mam dobre skusenosti s Allegrom, tovar prisiel v presne stanovenom case a ako pisu dievcata, treba sa hlavne zamerat na hodnotenia predajcu, inak stranka ako taka je bezpecna.

lucia13022023
12. mar 2025

Ja som objednávala viac x a vždy bez problémov

jana_eyre_2
12. mar 2025

Áno, Allegro je bývalý mall (resp. Kúpili ho) takže nie je to nedôveryhodna stránka.. ja som už objednala, bolo všetko ok, ale mám radšej alzu..

autor
12. mar 2025

Aha, tak ja som vôbec nevedela, že tam sú rôzny predajci 🤣🤔 nikdy som neregistrovala ani mall

autor
12. mar 2025

Takže nájdem tam aj používané veci a aj nové ak to správne chápem? Preto je to tak lacné? 🤔 pretože tie ceny sa tam ako dosť oplatia u niecoho

janai1
12. mar 2025

Áno, nájdeš tam aj poškodené, bez obalov, používané a samozrejme aj nové.
Treba čítať s porozumením(!) čo pri danom tovaru píšu

akvi
12. mar 2025

Tie ceny sú tam niekedy fakt až zarážajúco nízke, ale teda ja objednávam veci, na ktorých nie je príliš čo pokaziť. Napríklad podstielku pre mačky. Cena aj poštovným naposledy skoro polovičná, oproti bežným našim cenám. Alebo mega balenia šampónu, ktorý ma stojí toľko, ako polovičné balenie, ktoré ponúkajú naše e-shopy.

monika4487
12. mar 2025

ano, objednali sme u nich ruru na pecenie najvyssiu radu od Elektroluxu... bola neporovnatelne lacnejsia ako inde ... funguje na 5*

karmen118
12. mar 2025

Áno, sú tam aj nové veci aj bazárové/vrátený tovar, preto treba dobre čítať popisky a hlavne recenzie predajcov. Zatiaľ sme odtiaľ objednávali len raz - dcérke bábiku lol, čo už sme nevedeli zohnať novú v hračkárstve a nikto ju ani neponúkal cez sk/cz bazár, tak tam sme ju zohnali, ten predajca - bol nejaký poľský obchod, bábika bola len rozbalená a a zase zabalená, nič nechýbalo a inak bez poškodenia, prišlo nám to rýchlo aj s nalepením bločkom z pokladne 🙂

viestta
12. mar 2025

@zuzanka.zuzu ano, je to byvaly Mall ale jje tam XY predajcov, aj takych co maju tovar z Ciny, na to si teba dat pozor. Nejak nemam rada ani ten dizajn stranky, neviem tam filtrovat, dost je to cele chaoticke. Ja som presedlala na Alzu.

panonia
12. mar 2025

Objednala som, všetko OK, dokonca sa tam da aj reklamovať, zatial som spokojna...a najlepšie je to rychle dodanie.

veronicka1901
12. mar 2025

Objednavala som cez nich nejake skolske potreby, flasy na pitie a nedavno bundu dcere. Nikdy som nemala problem.

done
12. mar 2025

Sú tam aj poškodené a vrátené veci, síce lacné, sú to Poliaci, ale radšej trochu priplatím a objednám cez Kaufland. Vyskúšané.

autor
12. mar 2025

Ďakujem Vám. Aspoň viem prečo také nízke ceny sú tam. 🙏