Objednávanie z Amazonu

zuzka2807
30. jún 2023

Ahojte, máte niekto skúsenosti s objednávaním veci z Amazonu? Boli ste spokojní? Za ako čas bol doručený tovar? Kvalita tovaru? Vopred ďakujem za každú odpoveď.

rebrambora
30. jún 2023

Jasne. Je tazko sa pytat na kvalitu, kedze Tam maju kompletne vsetko. Skoro vsade mas recenzie aj s fotkami alebo videami.

olimuc
30. jún 2023

Z Amazon DE ca 5 -7 pracovnych dni dorucenie na Svk… kvalita neviem posudit, pretoze som objednavala boty Ara, Keen a oblecenie tiez znacky, co poznam. Vsetko bolo v poriadku

hiro
30. jún 2023

Ano, spokojny. Dobre zabalene, rychlo dorucene. DE aj UK. Ale to za cias ked postovne bolo zadarmo (nad 39€)... Teraz neviem kolko to vyjde.

sapetka
30. jún 2023

Ja objednavam nonstop z nemeckeho a spokojnost. Rychle dodanie spolahlive a aj vratenue tovaru je bezproblemove

wade
30. jún 2023

Kvalita - záleží čo objednávas. Amazon predáva veľa veci sám (ak je uvedený ako predávajúci) ale tam môže byt množstvo ďalších predajcov - veľa z nich iba distribuuje lacný tovar z Činy. Ale aj množstvo výrobcov napriamo. Ale pri každom tovare je uvedené - kto to predáva a suntan recenzie. Ja preferujem priamo Amazon - keďže máju skvelý reklamačný proces a vybavia ta do 1 minúty uz s nabehnutím peňazí (ale som priamo v DE).

lapersefona
1. júl 2023

@zuzka2807 pride do 3 dni. Kvalita ok. Len treba čítať recenzie aj s fotkami najlepsie

yanni
1. júl 2023

ak na amazon najdes faaakt vsetko. On cinskeho smejdu po valitne znacky. Objednavam na 90 % z amazonu. Som priamo v DE, mame zaplateny amazon prime cize väcsinu veci mama hned na druhy den. V tom je vyhoda, ked nieco potrebujem ryhlo (napr. spontane pzvanie dcery na narodky. No zozen nieco za dva dni, ked nemas cas ist do mesta). Amazon to vzdy isti. UK je teraz trosku problematicky, kedze uz nie su v EU, ale da sa aj tam. Ja na amazon nedam dopustit a je mi jedno, co kto vravi, ze nebude amazon ako zamestnavatela podporovat lebo..... A tiez, ako tu uz bolo spomenute, snazim (ak sa da) kupovat veci od amazon ako priamy predavajuci.

alickapusinka
3. sep 2023

A neviete aký je systém na objednávanie tovaru na tých obrovských paletách. To Amazon ma nejaký sklad že sa tam da ísť pozrieť a vybrať si. Lebo som to nikde nenašla. Kupoval už tak niekto.