Objednávky z Shein na Vianoce: Vyhnete sa oneskoreniam?
Ahojte. Zvyknete objednávať v takýto čas? Nemajú už oneskorené dodanie zásielok? Ďakujem 🙂
No ja som neďaleko BA, takže snáď nebude problém. Ale vždy mi objednané prišlo do dvoch týždňov
Ak by to malo byť pre niekoho, tak by som to už asi neriskovala, je to fakt že 50:50, nemáš istotu, že ti to stihne prísť. Nikto ti to tam negarantuje. :D Takže radšej by som sa asi poobzerala po inom obchode.
Urcite by to malo prísť, sama idem koncom týždňa objednávať, verím že to príde 🙂
Ja som malej objednala cez vikend, klikla som na nejaku expres zasielku a včera prišiel balik :D potrebovala som šaty na vianocne fotenie
@bellaa3007 koľko si platila poštovné?
@katinaam to som zadala, až ked som už mala zaplatené.
Ja som obj 3.11 a včera mi to prišlo
Ahojte ženy , nemáte náhodou s týmto skúsenosť ? 11.10. som robila objednávku , všetko ok balík sa hýbal. Od 24.10. balík stojí nez pohybu a v popise je napísané že naliehajú na tranzit a na balík mám trpezlivo čakať . Stalo sa niekomu ? Ďakujem
@simonetka67 áno je to normálne keď toho majú veľa balíkov
@stellarstar raz sa mi už toto dávnejšie stalo ale s tým ze balík bol vrátený predajcovi a peniaze sa mi vrátili automaticky na účet . Mám tam nejaké veci pod stromček tak neviem či mám čakať , objednať znova.?
@simonetka67 počkaj ešte týždeň, zatiaľ im napis oni sa vedia pozrieť kde sa balík nachádza
@stellarstar dakujem pekne za odozvu
Ja som objednávala 25.10 a stale nič,v kolónke svieti "snažíme sa zo všetkých síl naliehat na prepravu,buďte prosím trpezlivý" ,takéto objednávky tam mám asi 3,a pri všetkých ide o darčeky .Veci ktoré som objednala neskoršie už prišli ale z októbra ešte nic
Nedopísala som predošlú správu..vo všetkých 3 objednávkach sú hračky a tie objednávky akurát niekde viaznu
@eliza999 mne sa to stále nepohlo už asi mesiac . Takže ja si myslím že to už ani nepríde .
@simonetka67 pekne,ani neviem ako ďalej postupovať,kam písať,človek objedná v predstihu,ale asi zbytočne...toto sa mi zatiaľ nestalo,a objednávam pravidelne
Mne sa to už raz stalo . Neriešila som nič . Prišiel mi email že tovar sa vrátil kupujúcemu a peniaze mi pošlú spat na účet z ktorého som platila objednávku . Netrvalo to dlho. Tak dúfam že to bude rovnako .
@simonetka67 a ako dlho to cele trvalo,od objednávky,po vratenie platby?..lebo ja už pomalí čakám mesiac na tu objednávku a nic
@stellarstar mam otazku balíček mi vždy prišiel do 8 dňoch a zajtra by to mal byť 8 a sú to vianoce preto sa chcem spýtať chodieva kuriér aj cez vianoce?
@katinaam
objednala som len pred 7 dňami a vzdy mi príde na 8 a to bude zajtra takže mam s toho kus divný pocit :/
@eliza999 pravde podobne záleží aj na tom kde sa nachádzate
@andreapaul123344 nvm ja nežijem na sk to si musíš zistiť

Ahoj, ja plánujem objednávať v priebehu budúceho týždňa a podla mňa to stihne prísť. Veľa ale závisí od oblasti na SR, kam objednávaš. Ja v BA nemám problém 😊