icon

Obnova stratených Google účtov po chybe

Včera o 20:52

Ahojte trochu zvláštna prosba ale v zápale nervov pri nastavovaní family linku som zle prečítala jedno slovo a miesto odstrániť som prečítala odhlásiť, vymazala som si všetky Google účty (8). Mam ich veľa kvôli Google disku. Mam veľa dat a už dlho som otalala so zálohou. 5 účtov mam naspäť. 2 viem ale nejdu mi a jeden si neviem spomenúť na presný názov adresy. Ach bože. Toľko fotiek tam bolo a nikde to neviem dohladat. Ani v starom mobile to už nie je ani nikde to neostalo zapamätane. Som ochotná zaplatiť tomu kto mi tie účty vráti. 😐 Tie 2 ako píšem viem aspoň názov účtov ten jeden keby sa niekomu šikovnému podarilo vylovit niekde z hlbín telefónu, za debilitu sa platí. Ale toto ma pre mňa veľký význam nakoľko tam boli uložené dôležité momenty.

anonym_46480a
Včera o 20:55

@anonym_autor a v google chrome (alebo inom prehliadaci) nemas ulozene v password manageri tie hesla, alebo aspon prihlasovacie udaje? Ved resetnut heslo nie je problem. Nehovoriac, ze ked si si zakladala tie ucty, asi to pytalo zaloznu adresu. Alebo cookies v prehliadaci... neviem... uplne sa zbavit informacii mi pride takmer nemozne...

cyneric
Včera o 20:59

Ak nevieš adresu e-mailu, tak toho moc nespravíš. Toto nie je "matrix" že by nejaký hacker-man sa vedel vlúpať do Google databázy, zistil z miliárd účtov ktorý je ten s tvojimi fotkami a navrátil by ti ho. A v opačnom prípade že vieš názov účtu tak si daj obnoviť heslo, na každý mail sa dáva jeden "obnovovací".

anonym_f9970e
Včera o 21:09
@cyneric

Ak nevieš adresu e-mailu, tak toho moc nespravíš. Toto nie je "matrix" že by nejaký hacker-man sa vedel vlúpať do Google databázy, zistil z miliárd účtov ktorý je ten s tvojimi fotkami a navrátil by ti ho. A v opačnom prípade že vieš názov účtu tak si daj obnoviť heslo, na každý mail sa dáva jeden "obnovovací".

@cyneric ja si skor myslim, ze ty ani nevies, co taky hacker man dokaze 😅

autor
Včera o 21:11
@anonym_46480a

@anonym_autor a v google chrome (alebo inom prehliadaci) nemas ulozene v password manageri tie hesla, alebo aspon prihlasovacie udaje? Ved resetnut heslo nie je problem. Nehovoriac, ze ked si si zakladala tie ucty, asi to pytalo zaloznu adresu. Alebo cookies v prehliadaci... neviem... uplne sa zbavit informacii mi pride takmer nemozne...

@anonym_46480a práveže ako zmizli tie emaily ani hesla tam už nie sú. Cele sa to akoby zmazali

autor
Včera o 21:11
@cyneric

@cyneric ten email som si nakoniec spomenula ale Google mi už dnes resetovat neumožní ani zálohovať ani nič. Som na 48 hodín odstavena

anonym_7b4ab2
Včera o 21:19

Veď zaplať si za google disk a budeš mať dosť miesta, alebo si fotky zálohuj na externý disk priamo u seba.

anonym_46480a
Včera o 21:26
@anonym_autor

@cyneric ten email som si nakoniec spomenula ale Google mi už dnes resetovat neumožní ani zálohovať ani nič. Som na 48 hodín odstavena

@anonym_autor takze mas vsetky nazvy uctov, len ta zablokovali pre prilis velky pocet pokusov o zadanie hesla? Tak si v poho, pockas a resetnes...
A aspon si sprav (stiahni) KeePass a spravuj tam hesla... nech mas zoznam

autor
Včera o 21:29
@anonym_7b4ab2

Veď zaplať si za google disk a budeš mať dosť miesta, alebo si fotky zálohuj na externý disk priamo u seba.

@anonym_7b4ab2 už viem 🤯dlho som s tým otalala... Toto ma donúti

autor
Včera o 21:30
@anonym_46480a

@anonym_autor takze mas vsetky nazvy uctov, len ta zablokovali pre prilis velky pocet pokusov o zadanie hesla? Tak si v poho, pockas a resetnes...
A aspon si sprav (stiahni) KeePass a spravuj tam hesla... nech mas zoznam

@anonym_46480a no 2 ma odstavili ze až po 48 h a ten jeden akosi už ani nechce. Rovno ma vyhodí ze nemožno obnoviť. Ale to už prikladám tomu ze na jeden email záložný som mala veľa účtov

anonym_7f6a68
Včera o 22:38

Daň za to, že si skúpa doplatiť si pár eur na úložisko.