Obnova stratených Google účtov po chybe
Ahojte trochu zvláštna prosba ale v zápale nervov pri nastavovaní family linku som zle prečítala jedno slovo a miesto odstrániť som prečítala odhlásiť, vymazala som si všetky Google účty (8). Mam ich veľa kvôli Google disku. Mam veľa dat a už dlho som otalala so zálohou. 5 účtov mam naspäť. 2 viem ale nejdu mi a jeden si neviem spomenúť na presný názov adresy. Ach bože. Toľko fotiek tam bolo a nikde to neviem dohladat. Ani v starom mobile to už nie je ani nikde to neostalo zapamätane. Som ochotná zaplatiť tomu kto mi tie účty vráti. 😐 Tie 2 ako píšem viem aspoň názov účtov ten jeden keby sa niekomu šikovnému podarilo vylovit niekde z hlbín telefónu, za debilitu sa platí. Ale toto ma pre mňa veľký význam nakoľko tam boli uložené dôležité momenty.
Ak nevieš adresu e-mailu, tak toho moc nespravíš. Toto nie je "matrix" že by nejaký hacker-man sa vedel vlúpať do Google databázy, zistil z miliárd účtov ktorý je ten s tvojimi fotkami a navrátil by ti ho. A v opačnom prípade že vieš názov účtu tak si daj obnoviť heslo, na každý mail sa dáva jeden "obnovovací".
Ak nevieš adresu e-mailu, tak toho moc nespravíš. Toto nie je "matrix" že by nejaký hacker-man sa vedel vlúpať do Google databázy, zistil z miliárd účtov ktorý je ten s tvojimi fotkami a navrátil by ti ho. A v opačnom prípade že vieš názov účtu tak si daj obnoviť heslo, na každý mail sa dáva jeden "obnovovací".
@cyneric ja si skor myslim, ze ty ani nevies, co taky hacker man dokaze 😅
@anonym_autor a v google chrome (alebo inom prehliadaci) nemas ulozene v password manageri tie hesla, alebo aspon prihlasovacie udaje? Ved resetnut heslo nie je problem. Nehovoriac, ze ked si si zakladala tie ucty, asi to pytalo zaloznu adresu. Alebo cookies v prehliadaci... neviem... uplne sa zbavit informacii mi pride takmer nemozne...
@anonym_46480a práveže ako zmizli tie emaily ani hesla tam už nie sú. Cele sa to akoby zmazali
@cyneric ten email som si nakoniec spomenula ale Google mi už dnes resetovat neumožní ani zálohovať ani nič. Som na 48 hodín odstavena
Veď zaplať si za google disk a budeš mať dosť miesta, alebo si fotky zálohuj na externý disk priamo u seba.
@cyneric ten email som si nakoniec spomenula ale Google mi už dnes resetovat neumožní ani zálohovať ani nič. Som na 48 hodín odstavena
@anonym_autor takze mas vsetky nazvy uctov, len ta zablokovali pre prilis velky pocet pokusov o zadanie hesla? Tak si v poho, pockas a resetnes...
A aspon si sprav (stiahni) KeePass a spravuj tam hesla... nech mas zoznam
Veď zaplať si za google disk a budeš mať dosť miesta, alebo si fotky zálohuj na externý disk priamo u seba.
@anonym_7b4ab2 už viem 🤯dlho som s tým otalala... Toto ma donúti
@anonym_autor takze mas vsetky nazvy uctov, len ta zablokovali pre prilis velky pocet pokusov o zadanie hesla? Tak si v poho, pockas a resetnes...
A aspon si sprav (stiahni) KeePass a spravuj tam hesla... nech mas zoznam
@anonym_46480a no 2 ma odstavili ze až po 48 h a ten jeden akosi už ani nechce. Rovno ma vyhodí ze nemožno obnoviť. Ale to už prikladám tomu ze na jeden email záložný som mala veľa účtov
Daň za to, že si skúpa doplatiť si pár eur na úložisko.

@anonym_autor a v google chrome (alebo inom prehliadaci) nemas ulozene v password manageri tie hesla, alebo aspon prihlasovacie udaje? Ved resetnut heslo nie je problem. Nehovoriac, ze ked si si zakladala tie ucty, asi to pytalo zaloznu adresu. Alebo cookies v prehliadaci... neviem... uplne sa zbavit informacii mi pride takmer nemozne...