icon

Odporučte podcast na oddych

nikelca
9. máj 2025

Ahojte poradte mi dajaky podkast čo si môžem pustit a neodradi ma zvuk. Zapo mam napočuvane ale už mi všetko pride rovnake, teraz som pocuvala filmove podkasty. Nechcem krimi na to vyslovene musim mat chut, ozaj len taka oddychovka 🙂

jaskolka
9. máj 2025

@nikelca a aký žáner? Ak nie krimi (Pod lampou je inak úžasný podcast,aj keď ide i krimi,tak autorka to podáva tým najkrajsim, citlivým spôsobom a perfektnym hlasom)tak ja rada počúvam Mysteria minulosti. Opisujú tam ,ako v minulosti ľudia žili,jedli, bývali,ako sa zabávali, aká bola hygiena,ako ženy rodili, a to rôzne vrstvy, šľachta aj bedari.

nikelca
autor
9. máj 2025
@jaskolka

@nikelca a aký žáner? Ak nie krimi (Pod lampou je inak úžasný podcast,aj keď ide i krimi,tak autorka to podáva tým najkrajsim, citlivým spôsobom a perfektnym hlasom)tak ja rada počúvam Mysteria minulosti. Opisujú tam ,ako v minulosti ľudia žili,jedli, bývali,ako sa zabávali, aká bola hygiena,ako ženy rodili, a to rôzne vrstvy, šľachta aj bedari.

@jaskolka to znie super. Nedávala som žáner lebo sama neviem. Mám rada o hocičom o čom vedia dobre rozprávať 🙂

kvetinka_2
11. máj 2025

@nikelca ja milujem Na Gauči s Nasklee, Peťa je výborná a hlavne vie, čo robí, a prečo to robí.❤️‍🔥Potom doporučujem #break The Rules s Nikou. Tieto dva doslova žeriem, a teším sa na každú ďalšiu časť, aj hosťky si vedia vybrať.🌺 Potom počúvam podcasty z aktuálneho diania ako napr. denník n, denník sme. A začala som počúvať teraz podcast Frankly, ten neviem, či budete poznať, to je od jednej českej youtuberky. A taktiež nemôžem zabudnúť na REcast.☺️

pink_lady
11. máj 2025

Urgenťaci (aj sa zasmejem aj sa niečo podučim)