icon

Platba a doručenie objednávok na predajňu Notino

dqqq
14. aug 2025

Ahojte, objednávali ste niekedy cez notino priamo na predajňu? Do koľkých dní je zvyčajne objednávka pripravená? Môžem zaplatiť aj na predajni? A do koľkých dni ju musim prevziať?

blumie
14. aug 2025

Ja som objednala raz na predajnu a bolo to tam do 2 pracovnych dni na vyzdvihnutie od objednania. V sprave mi prislo, ze 3 dni to bude cakat na predajni, tam mali uz len taky automat a tam som natukala udaje a pockala kym mi to vydaju. Platila som dopredu ale myslim, ze sa na tom automate na prevziatie dalo aj zaplatit.

chrobak7
14. aug 2025

@dqqq To záleží od toho, či majú tovar na sklade, na predajni alebo ho musia doviezť. Mne objednávku pripravili do 2 dní - 9.7 objednané, 11.7. mi prišla SMS, že je na predajni. Doba uloženia je uvedená v SMS, už ju mám vymazanú, ale zdá sa mi, že to bol týždeň.

Zaplatíš priamo na predajni v samoobslužnom boxe, box ti vytlačí číslo objednávky a tú si tým dokladom prevezmeš.

bg92
14. aug 2025

mas to tam presne napisaane ked zvolis ten typ dopravy.

katarinaba
14. aug 2025

Vzdy mas napisane, kedy to bude dorucene - vzdy podla druhu moznej dopravy. Ja casto objednavam s odberom na predajni. Niekedy platim hned kartou, niekedy kartou az v predajni. Vzdy mam tovar na druhy den pripraveny. Ale to musi byt skladom. Kazdopadne to je pri tovare uvedene.

biba_18
14. aug 2025

ja notino objednávam na predajňu pokiaľ nemajú akciu že doprava zadarmo - a platím to na predajni… a aký čas dodania? ako píšu - podľa toho aký tovar…

biba_18
14. aug 2025

inak, zákazky nebalia z tovaru ktorý je na predajni, ale celú objednávku balia zo skladu. ale na predajni sa dá rezervovať tovar…