icon

Podvodné predplatné pri online QR generátore

sk111127496
10. máj 2025

Dobrý deň, máte niekto skúsenosť s online QR generátor? Ide o to že má donútili zaplatiť mesačne kde má okradli o 50€. Mesačné som zrušila dúfam aj som sa odhlásila.
Neskôr som im napísala že nech mi dajú pokoj a nech takto neostávajú ľudí. Napísali mi že ak sa zaregistrujete znova ma dajú na mesačné predplatné.
Nemajú ani tel. kontakt ani mail a píšu dokonca cez AI.
Máte prosím niekto podobnú skúsenosť? Viete mi poradiť ako to ďalej bude? Dajú mi pokoj. Za odpovede vopred ďakujem.

lila246
10. máj 2025

ako ťa, citujem, "donútili zaplatiť" ? držal ti niekto zbraň pri hlave ked si zadavala cislo karty?

zuzubb007
10. máj 2025

Nikdo ťa nič nedonutil, spravila si to vedome s tým, že si sa dala nachytať, už len dúfať, že nebudú miznúť peniaze z účtu

sk111127496
autor
10. máj 2025

Máte pravdu, nejdem sa hádať. Strašne som sa vylákala a nahnevala. Chcela som iba vedieť či sa to niekomu už prihodilo a či sa nemusím báť straty. Prepáčte mi a ďakujem za správy. Pekný večer

maranco
10. máj 2025

@sk111127496 používam tento bezplatný online generátor QR kódov
https://keremerkan.net/qr-code-and-2d-code-gene...

platila si kartou? nastav si limit na internetové a MOTO platby na 0€ lebo ak sú podvodníci tak si môžu hocikedy sťahovať z tvojho účtu koľko chcú
a daj si vymeniť kartu

rozculena
10. máj 2025

nie,nestalo sa mi to,takže netuším,čo si si kde predplatila a kde si sa zaregistrovala.
keď sa ja niekde zaregistrujem,tak som si vedomá,že sa tam mesačne platí nejaká suma.

biba_18
10. máj 2025

ja absolutne neviem o čom píšeš. jaké predplatné, jaká registrácia, kto ti má dať pokoj…

any_soj
11. máj 2025
@maranco

@sk111127496 používam tento bezplatný online generátor QR kódov
https://keremerkan.net/qr-code-and-2d-code-gene...

platila si kartou? nastav si limit na internetové a MOTO platby na 0€ lebo ak sú podvodníci tak si môžu hocikedy sťahovať z tvojho účtu koľko chcú
a daj si vymeniť kartu

@maranco je naozaj bezplatný? Už 2x sa mi stalo, že akože bezplatný, a po týždni mi prišiel email "zaplaťte alebo bude QR kód nefunkčný".

maranco
11. máj 2025
@any_soj

@maranco je naozaj bezplatný? Už 2x sa mi stalo, že akože bezplatný, a po týždni mi prišiel email "zaplaťte alebo bude QR kód nefunkčný".

@any_soj používam ho občasne už pár rokov a žiaden mail ani registráciu nevyžaduje, tak nič nemôže posielať o platbe

any_soj
11. máj 2025
@maranco

@any_soj používam ho občasne už pár rokov a žiaden mail ani registráciu nevyžaduje, tak nič nemôže posielať o platbe

@maranco ďakujem! ❤️