icon

Poraďte dobrú reštauráciu v Trnave

katenka2
23. nov 2019

Dievcata, pekne prosim, nevladzem uz vyvarat a vypekat, ale mam 2 dobrych priatelov, co by som ich chcela pozvat na oslavu nasich /s manzelom spolocnych/ menin do restauracie.
Rada by som nieco, kde je fakt dobra kuchyna a pritom ma to financne nezrujnuje 🙂. Mate niekde dobre skusenosti, viete odporucit? - najlepsie v centre mesta.
Pekne dakujem

nikpa
23. nov 2019

@katenka2 nie je to síce v centre mesta ale chutne tam varia a aj ceny sú fajn, La Finestra na Sladovníckej.

zania
23. nov 2019

@katenka2 Forhaus ✌ nikdy nesklamali. Minuly tyzden sme boli v Elements,vsetci chvalia,ale bolo nas 5 bab a boli sme sklamane,jedlo slabo dochutene a ked nam zobrali taniere,dalsiu hodinu nikto o nas nezakopol. Ale prostredie krasne,mozno sme mali smolu

katenka2
autor
23. nov 2019

@nikpa
@zania ďakujem dievčatá, pozriem sa tam 😉

hutch17
23. nov 2019

Odporúčam Penzión Patriot, už niekoľko rokov tam chodíme na rodinné oslavy a nikdy nesklamali.

katenka2
autor
23. nov 2019

@nikpa to by bo super, priatelia by to mali blízko domov a my s manželom by sme sa aspoň trochu prešli. Vďaka 👍

katenka2
autor
23. nov 2019

@hutch17 vďaka 😊

lilyianka
23. nov 2019

@katenka2 kde ste nakoniec boli? Za mňa by som tiež odporučila Patriot, prípadne Forhaus, možno Venue, ale tam som dlho nebola alebo Al Trivio,prípadne Akadémiu....

katenka2
autor
23. nov 2019

@lilyianka akadémiu nepoznám, to kde je? Neboli sme ešte nikde, ideme až v pondelok večer 😊

lilyianka
23. nov 2019

@katenka2 Akadémia je Malý Berlín, nádvorie, každý to inak volá

katenka2
autor
23. nov 2019

@lilyianka aha, tak už viem, hoci som tam ešte nikdy nejedla

medulienka81
23. nov 2019

Tiamo , kvalitné poctivé suroviny používajú do jedál 😉

katenka2
autor
23. nov 2019

@medulienka81 a kde je Tiamo?

medulienka81
24. nov 2019

@katenka2 Tiamo je vedľa mestského úradu..v centre

katenka2
autor
24. nov 2019

@medulienka81 diky, pozriem sa na to 😊

adelakom12
24. nov 2019

@katenka2 Elements (vedla forkys) , to je nova, menucko okolo 6-7e mam pocit aj s polievkou. alebo pootom Ti Amo, Patriot, Pizza Kitty 🙂