icon

Používate badoo?

26. dec 2021

Ahojte, používate niekto badoo? ako to tam funguje, odpisujete všetkým, čo vám napíšu, som tam pár dní a stalo sa mi, keď neodpíšem, tak mi o chvíľu príde správa, že som krava, že neviem ani odpísať. Píšu mi aj o dosť mladší ako ja, čo akurát nehľadám :D
Čo inak prosím znamená, keď vám tam niekto dá, že sa do vás zaľúbil?? :D

lopka1313
15. aug 2022

@pata222 neries somariny okolo. Podla mna to bude badoom. Mne chodili kazdu chvilu nejake hlasky a predpokladam, ze som tiez svietila online, aj ked som nebola, lebo pride hlaska, kliknes a uz mozes svietit. A hej, tie fotky boli hrozne, ja som sa tam prihlasila este pred 100 rokmi a mne to vtedy prepojilo s foto z facebooku, a ako 29 rocnej mi ukazovalo aj fotky 18 rocnej a moj sucasny sa zo mna smeje, ze som ho oklamala fotkami (pritom sim ziaden retus nepouzivala, max tak zjemnenie farieb :D )

shelby88
15. aug 2022

@brembo toto sa mi stalo. Chlapec namotával zaujímal sa a nakoniec vzišlo, že namotava viac žien. Najprv sú strašne milí ďakujú že ťa majú a potom sa vyfarbia. Skončila som so zoznamkami

brembo
Autor odpoveď zmazal
pata222
15. aug 2022

@lopka1313 Ďakujem veľmi pekne za správu info a za pomoc veľmi mi to pomohlo ,možno máš pravdu a to bude tým všetkým.,,☺️ešte raz ďakujem ♥️

pata222
15. aug 2022

@shelby88 to sú vážne hoveda ,poniektorí 🤦nevedia si vážiť ,ženu a jedna im nestačí 🤔treba skúšať no nie ?😏

shelby88
15. aug 2022

@pata222 nič neskúšam, skoro 8 r som sama. Keď bude niekto chcieť sam si ma nájde. A aj tak sa stavím, že keby sa tam zaregistrujem zase mi píšu tí istí. Za rok som sa tam zaregistrovala 3 krát s väčšími prestávkami a furt to isté 😂. Aj na fb, to isté niektorí aj co boli na badoo a nevedeli pochopiť, že nemám o nich záujem. To musí zaiskriť

lopka1313
15. aug 2022

@shelby88 no moj priatel bol registrovany asi na vsetkych zoznamkach a viem, ze pisal s viacerymi babami. Prestal (sam od seba) po nasom druhom rande, ked to aj on zacal brat vazne, dovtedy ma bral ako jednorazovku - byvala som 400km od neho. Ja nevidim problem v tom, ak pise sucasne s viacerymi, pokial medzi vami nic vaznejsie - typu stretko - neni. PS: moj partner si doteraz s viacerymi babami pise/vola, skamaratili sa este predomnou a berie ich za kamosky, ale uz nepouzivaju zoznamky ale klasika whatsup, mobil, facebook.

shelby88
15. aug 2022

@lopka1313 no on je trosku iný kvietok. Keď sa chcel stretnúť tak len keď je tma aby nás nikto nevidel. Do spoločnosti alebo sa niekam prejsť nehrozí. Alebo nesplnil čo sľúbil. A pod. 🙂

lopka1313
15. aug 2022

@shelby88 tak to ano, to je divny potom. Mozno i realnu manzelku/snubenicu/priatelku doma mal.

shelby88
15. aug 2022

@lopka1313 mal partnerku

pata222
15. aug 2022

@shelby88 ja som to skúšala zopárkrát vzťahy a to isté sa mi stalo za radom ,stále tá istá chýba ,za chrbtom už hľadali inú ,🤷 to mi robili a som fakt nechapala a keď niekomu som napísala že som rezignovala že vzťah nechcem ,tak vyslovene to nechápali ,,,to čo mám skúsenosti ja to každý jeden si chce užiť 😅ani nehovorím tie správy čo som mala napísané ,no comment .
A čo si písala ,,,,že ty istý písali no to sú chlapi ,,,poniektoré Nicky mi prídu ako keby boli fake,,,ja som naschvál zvykla napísať že ahoj neodpisu automaticky ich mažem ,mne prídu ako keby skúšali či ženy ich lajknu či sú pekný 🤣vieš asi vtedy im to dvíha ego 😅a vieš mužom boli keď ich žena odmietne ,si myslia že sú neodolateľný 🤷a ako píšeš keď to zaiskri to je najlepšie na tom ☺️

shelby88
15. aug 2022

@pata222 ja som nikdy nikomu nedávala like.. Mne dosť dávali aj som skoro každému odpísala, ale keď mali sprosté reči, blokla som to. Jeden chcel dokonca fotku mojej 11 r dcéra ako to ma vytočilo a bol zablokovaný. Načo je 35 ročnému chrenovi fotka dieťaťa. Ale bol to tam des no

pata222
15. aug 2022

@shelby88 tak tomu verím ,,ale niektorý muži vedia robiť zázraky a všetko preto robia aby zaujali ,oklamali ženu ,mne tiež veľa mužov dalo laik ale ja som aj veľa vymazala ja som si všimla že muži dávajú skoro každej laik ,dobre si robila keď si blokla ,,treba dávať pozor a nedávať fotky ,,lebo dneskajsi svet a ľudia ,veľmi sa to pokazilo a ty ľudia tiež 😏

pata222
15. aug 2022

@shelby88 Poniektorí sú fakt uchilaci 🤷🤦

brembo
Autor odpoveď zmazal
shelby88
16. aug 2022

@brembo ja o tom viem. Chranim si dieťa, a preto si len tak nikoho nehľadám ani som nedávala že mám deti. Niektorí Ľudia sú zrúdy. Bohužiaľ potom trpia nevinní

brembo
16. aug 2022

@shelby88

smutné je,že weby takéto správanie toleruju. Pokec by mali zakázat uplne,je to zhromažtište uchylákov všetkého druhu

brembo
Autor odpoveď zmazal
shelby88
20. aug 2022

@brembo prečo? Ľudia a hlavne chlapi sú povrchní. Teraz spoločnosť nastavila ako má žena vyzerať tak chlapi hľadajú štandard krásy. Samozrejme je to aj naopak. Aby som sa nezamerala len na mužov. Dobrého chlapa a aj ženu je hľadať ako ihlu v kope sena 🙂.

dannnea
20. sep 2022

Ahojte, kto mate badoo, ako je to ked si niekoho zablokujem, ako ma on vidi? Vie sa na mna dosta? Vidi ma ked sa ja pozriem na neho??

ludmilabb
20. sep 2022

@bennn a nasla si mimo zoznamku niekoho?

bennn
21. sep 2022

@dannnea nie. Ak profil bloknes, tak uz iba z ineho uctu...

dannnea
22. sep 2022

@bennn cize on moj ucet nevidi, ci tam som, svietim...apodobne veci

bennn
23. sep 2022

@dannnea ano ved o tom to je.

v_aneska
31. okt 2022

Ahojte, mna by zaujimalo ze ked mi raz niektori dali to srdiecko ako sympatiu, a ja som omylom dala x-ko, ci sa da este nejakym sposobom mu poslat spat srdiecko?😃

jozefn62
8. jan 2023

Ahojte 🙂 Som na tomto portále nový ale už v minulosti ma tu zaujali mnohé témy. Narozdiel napr. od Pokecu mám pocit, že sú tu diskusie zmysluplné. Tiež som sa chcel s vami poradiť ako je to v dnešnej dobe so zoznamkami. Ja mám už vyše dva roky po dlhodobom takmer šesť ročnom vzťahu a mám pocit že až teraz by som bol schopný sa niekomu viac otvoriť. Som toho názoru, že človek by sa mal najprv z predchádzajúceho sklamania "vyliečiť" a až pokiaľ sa bude cítiť naozaj emocionálne v poriadku, tak skúšať niečo nové. Mám ale pocit, že je v dnešnej dobe je oveľa náročnejšie sa s niekým normálnym zoznámiť. Už spomenul napr. Pokec - väčšinou samé zvláštne individuá, ponuky na sex (niekedy sa za vás hanbím chlapi) a podobne. Ja to mám ešte o to náročnejšie že som skôr introvert. Myslíte si že Badoo je dobrá voľba?

pata222
8. jan 2023

@jozefn62 Ahoj,podľa mňa Pokec či Badoo to je už na rovnako podľa môjho názoru keďže žena dá laik chlapovi na Badoo tak nedá ani to srdiečko ,,,ale.ked chlap dá žene žena mu dá srdiečko ale už ani neodpise to je len skúška chlapa či sa tej žene páči ,,,ako podľa môjho názoru chlap stále hľadá lepšiu a lepšiu ženu a tak hľadá a hľadá ,,,,alebo hľadá len jedno a to je sex a to je na pokeci aj na Badoo rovnaké a ako počúvam kamarátov ženy to isté alebo neodpisu ,neviem čo s toho lepšie a dnes nájsť niekoho a stretávať sa tak to je ťažké ,,tu už či chlap či žena to len využívajú ako nehovorím nájdu sa výnimky obidveho pohlavia ale s toho že vážne malo ,aj preto som radšej sama lebo čo dnes sa deje to katastrofa ,,ako čo si písal máš pravdu radšej sa vyliečiť s toho sklamania a potom skúsiť lebo ja som vyskúšala hneď po mesiaci a to nedopadlo dobre ale nie z mojej viny ale viny druhého lebo oblbbi ženu že hľadá vzťah ale to je všetko o jednom ,,máš pravdu náročné sa z niekým zoznámiť ,,,invidua nájdeš už všade či pokec či Badoo ,takže prajem ti veľa šťastia lebo to už nie je čo predtým bývalo😊

shelby88
9. jan 2023

@pata222 presne, toto je pravda, hlavne skúšajú a keď zistia, že ženu nedostanú do postele kašlú na ňu, ale do vzťahu chcú dobrú a slušnú ženu a keď sa im taká naskytne zas ju nechcú a výzorovo?? Chcú dobre ze nie modelku a na, seba sa nepozru

pata222
8. mar 2023

@shelby88 Prepáč teraz som si všimla správu presne ako píšeš ,,chcú krásnu babu do postele a len využiť a odkopnúť ale keďže už by sa dali na vzťah tak hľadajú tu najdokonalejšiu a najkrajšiu najlepšie z mierami 90-60-90, usmiatu,beztarostnu ktorá nikdy nezažila sklamanie.,,ale bohužiaľ takú asi nenájdu ale na to nemyslia že aj taka žena ktorá má pár kíl navyše niekedy ma viac srdiečko na mieste ako tá krásavica čo v hlave nemá nič a len využije ,,ako raz psichijater v jednej relácii povedal chlapi stále hľadajú tu lepšiu od ten lepšej ešte lepšiu a ešte tú najlepšiu a popritom do vtedy ublížia mnohým ženám,,to radšej budem sama ako keby by som mala byť opakovane sklamaná do okola ale napísala si to dobre 😊

pata222
8. mar 2023

@shelby88 presne napísala si dobre ,, znesú aj modré z neba len aby ju dostali do postele a tie krásne reči ojojojoj čo dokážu povedať tej žene len aby ju dostali tam kam chcú 😅,,a keď ju dostanú tak odkopnú a keď nie už na ňu kašľu ,,lebo vidia že to nejde ,a ako si písala chcu dobrú ženu do vzťahu ale keď keď vidia jej výzor to už nie je dobré chcú peknú krásnu atraktívnu štíhlu modelku ale bohužiaľ nevedia že taká im do vzťahu nepôjde ale oni sa na seba nepozrú si myslia že sú krásny a neodolateľný aj ženy majú svoje pravidlá aj nám sa páčia iný chlapi vyzorovo ,,len oni si myslia že sú neodolateľný 🤷