icon

Používate už ChatGPT? Je fantastický!

15. sep 2024

Je nenormalne super, ja som ho iba pred mesiacom objavila 🤦🏻‍♀️

Strana
z3
e1h
14. nov 2024

Skúšal som, keď som plánoval jednodňový výlet. Nedal to, robil obrovské chyby, prehliadky plánoval na čas kedy bolo múzeum zatvorené, obed večer na 20:00, cestu teleportom, pritom som mu zadával a upresňoval všetky parametre, ale aj tak bol mimo, jednoducho nevedel spraviť itinerár.
Ale napr. keď sme museli v práci vyplňovať povinne nepovinný prieskum o korupcií našej inštitúcií, tak som mu skopíroval otázky a nechal som vygenerovať nejaké bullshit odpovede, dal som mu to ešte preformulovať, skrátiť a šup s tým do dotazníka. Keby som nad tým lamentoval sám, zabil by som tým minimálne hodinu, takto to bolo za 2 minúty vybavené.
Školské zadania, nedajbože diplomovku by som s tým ale určite nepísal, lebo nie je presný, niekedy si vymýšľa a ja osobne niekedy cítim na ňom to AI, lebo všetko až moc neprirodzene opisuje a vysvetľuje.

dextersk
14. nov 2024

@user62056819 jaj uz chapem :D pardon

dextersk
14. nov 2024

@user62056819 na stackoverflow sa vsetci stretneme xd

jamidea
15. nov 2024

Tiez som ho objavila cca 9/24. A bola som nadsena, kde UI uz je. Nenormalne paradna pomoc. Ja vacsinou pouzivam preklady textov, ano, viem to urobit sama, ale napr.5stran textu za cca 2minuty neprelozim 🙂. A robi to aj ine super veci. Ale okrem toho, ze je to super, mam z toho aj obavu, lebo uvedomit si, ze s tebou komunikuje "nikto", len stroj je mi neprijemne.

sasesoe
15. nov 2024

Ja najcastejšie Geminy, ale je ich viac, vyskúša aj iné ;)

isabellaa
1. jan 2025

@melanche ako ho používaš ako lektora angliny? Nemám gpt a znie to fajn na angličtinu;). Ďakujem

melanche
4. jan 2025

@isabellaa stiahla som si appku do mobilu a klasicky mu zavolám, nadhodím tému a on sa potom pýta a keď ho o to požiadam, opravuje mi chyby.

Strana
z3