Používate už ChatGPT? Je fantastický!
15. sep 2024
Je nenormalne super, ja som ho iba pred mesiacom objavila 🤦🏻♀️
Predošlá
Strana
z3
@user62056819 jaj uz chapem :D pardon
@user62056819 na stackoverflow sa vsetci stretneme xd
Tiez som ho objavila cca 9/24. A bola som nadsena, kde UI uz je. Nenormalne paradna pomoc. Ja vacsinou pouzivam preklady textov, ano, viem to urobit sama, ale napr.5stran textu za cca 2minuty neprelozim 🙂. A robi to aj ine super veci. Ale okrem toho, ze je to super, mam z toho aj obavu, lebo uvedomit si, ze s tebou komunikuje "nikto", len stroj je mi neprijemne.
Ja najcastejšie Geminy, ale je ich viac, vyskúša aj iné ;)
Predošlá
Strana
z3

Skúšal som, keď som plánoval jednodňový výlet. Nedal to, robil obrovské chyby, prehliadky plánoval na čas kedy bolo múzeum zatvorené, obed večer na 20:00, cestu teleportom, pritom som mu zadával a upresňoval všetky parametre, ale aj tak bol mimo, jednoducho nevedel spraviť itinerár.
Ale napr. keď sme museli v práci vyplňovať povinne nepovinný prieskum o korupcií našej inštitúcií, tak som mu skopíroval otázky a nechal som vygenerovať nejaké bullshit odpovede, dal som mu to ešte preformulovať, skrátiť a šup s tým do dotazníka. Keby som nad tým lamentoval sám, zabil by som tým minimálne hodinu, takto to bolo za 2 minúty vybavené.
Školské zadania, nedajbože diplomovku by som s tým ale určite nepísal, lebo nie je presný, niekedy si vymýšľa a ja osobne niekedy cítim na ňom to AI, lebo všetko až moc neprirodzene opisuje a vysvetľuje.