icon

Pozeráte Geissenovcov?

14. apr 2023

Keď ich počúvam my s mužom máme úplne ten istý humor podrypkavame sa, irónia, sarkazmus.Velmi sa vždy nasmejeme.Myslite, že je veľa veci rozhovorov hraných mne prídu dosť autenticki aj voči deťom

nika122
14. apr 2023

Staré časti boli fajn, novšie už sa mi až tak nepáčili

laura07
14. apr 2023

Nepozerám to už dlhšie, ale niekde v bulváre som citala teraz, že majú dosť veľké dlhy. Nezaplatené veci. Mne prídu taki jednoduchší 😁 ale v podstate im prajem. Však prečo nie? Keď vedia ako na to..

deti95060810
14. apr 2023

z tých dlhov som bola prekvapená - som myslela že keď všade boli všetko videli vo všetkom sa im darí - tak žiadne dlhy neexistujú..

mima1608
14. apr 2023

@deti95060810 ono už dlhšie sa šepkalo, že tie výlety a všetko cvakalo RTL, lebo na tom neboli finančne tak dobre ako sa prezentovali.

Inak staršie časti som pozerala, celkom dobrá oddychovka. No tie nové sú už trochu... Neviem tomu prísť na chuť už nejako 🤷

mk1111111111
14. apr 2023

Vylety sponzoruje myslim, ze RTL, tak to je zadara este im aj zaplatia za cas, celkom pekna praca to je, nenarobia sa, vela zaziju...

mk1111111111
14. apr 2023

@mima1608 sme pisali naraz

jaja20
14. apr 2023

Rada ich pozerám,je to pre mňa taká oddychovka a niekedy sa pri dovolenkách aj inšpirujeme destináciami,kam oni cestujú.
Tie dlhy im vraj vznikli počas covidu,keď nemali dobrý obrat s tou ich značkou oblečenia.

elenajezova
15. apr 2023

Áno, tiež si ich rada pozriem. Dokonca, keď sme boli na Rodose, v hlavnom meste na výlete, tak sme videli v prístave zakotvenú tú ich jachtu Indigo starr. Bol to celkom milý zážitok. Kto vie, či tam sa niekde motali aj oni. Nestretli sme ich. Ale pravda je, že teraz už vidno na nich, že už sú starší a pravdu povediac už nie sú takí "pekní" 😄😄😄

elenajezova
15. apr 2023

A ano, tiež si to pozriem rada aj kvôli tým destinácia, kde sú na výletoch. Aj ten ich humor je ok... 😉😄😁

petedea
18. apr 2023

To je pre mentalne retardovanych ludi.

maxalla
18. apr 2023

Videla som 5 min jednej epizody. Stacilo. Citila som, ze pri tom osprostievam viac ako pri politike.