icon

Prečo admin mení názvy tém?

12. feb 2025

Chcem sa spytat preco admin meni nazvy tem, vkuse mi meni nazov temy, dokonca aj uplne odlisny nazov nez o com je tema!!! Velmi mi to lezie na nervy!!!!!

zuzanita1609
12. feb 2025

Rečuje sa v kuloároch,že politika 🤭. Tiež som neverila, ale,keď mi zmenili v príspevku veľké písmená na malé...je to proste také smeracke 😁

ivanakal
12. feb 2025

Toto by zaujimalo aj mna. Vela krat som citala, ako sa v diskusiach autorky stazovali na zmeneny nazov. To je celkom aj drzost, ked niekto vytvori diskusiu, da jej nejaky nazov a zrazu niekto cudzi ho zmeni....chapem keby bol preklep, gramaticka chyba, ale uplne cely, dost odveci

nikpa
12. feb 2025

Nie si jediný človek, čo sa tu na to sťažuje. Ja chápem, že to musí niekto aj kontrolovať len mohli by takí, ktorí dokážu čítať aj s porozumením a zmenia názov témy bez toho, aby zmenili aj jeho význam.

lindous
12. feb 2025

Keď je názov úplne odveci alebo nič nehovoriaci, napr. iba emoji alebo “pomoc” a pod., tak tomu rozumiem… ale áno, často je tá zmena taká, že úplne zmení znenie príspevku… preto ich jednoducho beriem s rezervovou s odpovedám priamo na to, čo je v príspevku, nie na nadpis

zuzanita1609
12. feb 2025

A rozmýšľali,či pustia 😆. Ja som uz presvedčená a bars napíšem,že Fici je hlavný mafián. Budem čakať dôvod adminkov 😊

ivik4
12. feb 2025

Diskusie sice nepisem ale vcera zmenili temu zene ktora v 35tke nevie co obliect na seba lebo sa jej nepaci sucasna moda a admin zmenil temu na obliekanie v STREDNOM veku , take cosi . Chore na hlavu 😃

deti95060810
12. feb 2025

lebo môže si to dovoliť a myslí si že je to lepšie...😉

deti95060810
12. feb 2025

@ivik4 a čo vari 35 nie je stredný vek?

diewcatqoo
12. feb 2025

A najlepsie je, ked autor temy da nazov gramaticky spravny a admin tam zadre potom nieco s takou hrubicou, ze mi idu oci vypadnut. A o tom, ze sa to vobec nezhoduje s obsahom temy ani nehovorim.
Podla mna ma brigadu nejaky nie moc bystry student (sudiac podla toho, ze nedokaze nazov prisposobit obsahu, robi gramaticke chyby a ze 35 rocne su podla neho zeny v strednom veku) a je plateny od toho, kolko nazvov zmeni a aby to tu bolo politicky korektne, ako to pozaduje aktualna garnitura.
PS. Kludne ma zmaz 🤷‍♀️

ivik4
12. feb 2025

@deti95060810 mozno tvojich 35 ano, neviem 💁‍♀️

autor
12. feb 2025

Par krat mi zmenil nazvy na uplne ine nez som sa pytala, potom uz ani nemam chut sa nieco pytat ked to aj tak zmeni, a ludia co mozu nieco povedat k mojej otazke, to ju ani neotvoria, lebo v nadpise je nieco uplne ine nez som mala povodne naoisane

autor
12. feb 2025

@admin si trapny a otravny, nevies citat s porozumenim

deti95060810
12. feb 2025

@ivik4 nato sú iní odborníci čo určujú kedy je stredný vek človeka...
Psychológovia definujú stredný vek medzi 30. a 70. rokom

zuzanita1609
12. feb 2025

@diewcatqoo to dá stalo? 🤭 Mne postavili v príspevku hrúbku,v HOTELY (som dala,a písala som veľkými písmenami) dali to na malé a opravili mi aj chybu,ale zároveň veta, ktorú by som nenapísala. Bo píšem osobitne,podľa mojej nátury a rázu 😉. A tá ku..a mi ušla pri inom príspevku a ten sa rovno zrušil 😆. Kto si z chutí nezanadava? Videla som iné príspevky, ktoré by stáli za vymazanie,ale tak...ja ani neviem ako to riešia. Ľudia, ktorí majú sklony k smrti ,admin čuši a ľudia ktorí urážajú iný národ, príspevky mení. Celé zle!

diewcatqoo
12. feb 2025

Stredný vek sa vo všeobecnosti považuje za obdobie medzi 40 a 65 rokmi. Presná definícia sa môže líšiť v závislosti od kultúrnych, sociálnych a vedeckých pohľadov.

Typicky sa toto obdobie spája so stabilizáciou kariéry, rodinného života a postupným prípravou na starobu. Môžu sa však objaviť aj výzvy, ako je kríza stredného veku, zdravotné zmeny alebo nové životné priority.

Odpoved ChatGPT

autor
12. feb 2025

OPAT MI ZMENIL NAZOV! VYMAZAL OTAZNIKY! ALE NEODPOVEDAL NA OTAZKU!