Prečo Instagram ponúka mužovi v navrhovanom obsahu obnažené ženy?
Prečo má môj muž na instagrame medzi navrhnovaným obsahom obnažené ženy? Nič také nesleduje, nelajkuje,nevyhľadáva… ale vždy keď idem na jeho ig niečo pozrieť (ja nemám svoj), tak pri kliknutí na vyhladávanie tam má vždy len takéto erotické fotky.. ako funguje ten algorytmus keď tvrdí, že to nepozerá?
@ana82 presne
Tiez mi IG zobrazuje obnazene zeny a presne kvoli tomu, ze si ich pozeram 😀
Neviem si predstavit, zeby som si nebola schopna zalozit vlastny profil, ale doprosovala sa partnerovi kvoli takym prkotinam.
Nechapem niekedy ako zijete v takych vztahoch ked to tu niekedy citam. Sorry
Bože🤦
Ja tam mám samé recepty, koláče, veci pre bábätká, Ružu pre nevestu 😀... Samozrejme, že ťa klame, to na čo kliká a prezerá si (aj na iných platformách, lebo všetko je to prepojené) tak to sa mu zobrazuje.
Radsej sa spýtaj ChatGPT...
Algoritmy sociálnych médií, ako je Instagram, používajú viacero faktorov na určenie obsahu, ktorý vám zobrazujú v rámci vášho feedu. Tieto faktory zahŕňajú váš predchádzajúci interakcie s príspevkami, ktoré ste "lajkli", komentovali alebo zdieľali, ako aj interakcie iných používateľov s podobnými záujmami.
Existuje niekoľko možných vysvetlení, prečo by vám Instagram mohol navrhovať obsah s erotickou témou, aj keď nevyhľadávate ani nesledujete takýto obsah:
Interakcie vašich priateľov: Algoritmy môžu brať do úvahy aj interakcie vašich priateľov, napríklad ak niektorí z nich lajkovali, komentovali alebo zdieľali príspevky s erotickým obsahom.
Podobné záujmy: Algoritmy môžu skúmať vaše záujmy a preferencie na základe iných príspevkov, ktoré ste preukázali záujem o zdieľanie alebo lajkovanie. Ak existuje prepojenie medzi témami, ktoré vás zaujímajú, a obsahom s erotickou témou, algoritmy môžu predpokladať, že by vás aj tento obsah mohol zaujímať.
Trendy: Algoritmy sú navrhnuté tak, aby sledovali populárne trendy a momentálne tém, ktoré majú veľkú mieru angažovanosti od používateľov. Ak erotický obsah získava všeobecnú popularitu, mohol byť zaradený medzi odporúčaný obsah na základe týchto trendov.

ta tema tu uz bola, zaloz si svoj instagram, to co je za blbost "ist nieco pozriet, lebo nemam svoj" no pozera ine zenske to je cele