icon

Prečo je Venelis taká populárna na sociálnych sieťach?

19. feb 2025

Preco tato zena venelis je zrarz tak popularna na soc sietach?

sissy27
19. feb 2025

Jedna z tych “popularnych” pre jej, slusne povedane - jednoduchost. A sleduju ju len dve skupiny ludi - ti, ktori su na rovnako nizkej inteligencnej urovni ako ona, alebo ti, ktori si z tychto jednobunkovcov robia dalej srandicky. No a ona zije v tom, ze je dolezita a sikovna 🤷‍♀️

rozculena
19. feb 2025

netuším,kto to je

romino
19. feb 2025

@rozculena vygooglil som. Ukazuje mi daku Luciu Venelis na instagrame.
Asi tu mysli.
Som safe. Instagram ani nemam 😁

rozculena
19. feb 2025

@romino hej,tiež som ju gúglila a hneď zablokovala oba účty😀

ivik4
19. feb 2025

Obycajna zena ktora ma diagnozu. V 35tich je stale ako nastrocne dievca o ktore sa stara mama. Na pohlad je ako hoc kto iny, ale ked ju sledujes tak vidis...
Nemyslim si ze je zla, len je dusevne chora

vanilkovazmrzka
19. feb 2025

Nikdy som o tom nepocula

andaluzia12
20. feb 2025

Ty kks, to kto môže sledovať take stvorenie… sa hanbím aj za ňu keď vidim tie videá …

midka
20. feb 2025

No, tukla som si ju.....prosím Vás ona o čom vysiela.....pozrela som asi nejaké 3 videá .. netuším....ona bola v nejakej relácii/farma a pod...., /...alebo niečo predáva, ...či prečo ju ľudia sledujú?

tiezjedna
20. feb 2025

Kto???

deti95060810
20. feb 2025

možno nám tu píše sama Venelis...že prečo je taká populárna.

17alexis
20. feb 2025

Síce netuším, kto to je, ale mňa zas udivuje, ako niekto môže sledovať jednu babu, tuším sa volá Monika, dáva nejaké videa s oblečením, vyjadruje sa ako nejaká sedliačka, strašne afektovaná osoba a na fb mi občas vyskočí ako návrh na sledovanie - veľmi ju tam ženy velebia, aká je úžasná, zlatá, ako ju rady sledujú, počúvajú, aká je inteligentná...neviem teda, či mieri na svoju cieľovku a tá ju považuje za inteligentnú, ale mne sa teda taká nezdá. 😀

ivik4
20. feb 2025

Vsak je to bizár
Polovica ludi bizar miluje a sleduje ho, druha polovica nie a nechape ze Ta prva to ma rada. Bodka 😄