icon

Prečo mám stále plný Gmail účet?

15. apr 2025

Ahojte, pridávam aj foto. Mám dva gmail účty, jeden keď mám už plný tak ho viem pekne vyčistiť, či už Disk, Fotky alebo maily a potom mi už normálne ide a vyčistí sa mi na nejakých 50%. No a potom je tu druhý účet, kde si neviem rady, fotky google tam nič nemám, v disku nič nemám, maily si mažem a neviem sa aj tak pohnúť ďalej. Už som skúšala aj do vyhladavača v gmaily zadať tie skratky, čo vám nájde veľké subory, alebo podľa toho aké veľké číslo zadáte a nič tam nemám, mám iba nejakých 10 emailov celkovo a to je všetko. Prosím ak by mi vedel niekto poradiť. Bola by som veľmi rada. Ďakujem za každú pomoc

Prečo mám stále plný Gmail účet?Prečo mám stále plný Gmail účet?Prečo mám stále plný Gmail účet?
annamarin
15. apr 2025

pozerala si aj súbory v koši?

autor
15. apr 2025

@annamarin áno

autor
15. apr 2025

Už som si aj raz predplatila to za 2€ zväčšít priestor, ale aj tak bol stále plný. Tak som to zrušila. A teraz už naozaj neviem čo mám robiť

januska12323
15. apr 2025

Neukladáš fotky z mobilu? Pretože ti píše fotky 14 GB nie gmail.

xeniii
15. apr 2025

Fúha, tak toto som nevidela ešte u nikoho ani raz za celé roky ako gmail funguje.

cyberk
15. apr 2025

Vsak tam mas jasne ukazane, ze fotky ti zeru pamat, vypni synchronizaciu, odstran z google fotky a mas pokoj…

kavasmliekom
15. apr 2025

Ja mam ten istý problém. Mailová schránka prázdna, fotky vytriedene, videa nemám. A už mesiac sa nedá nič robiť. Keď mi niekto pošle fotku, video, pozriem a hneď mažem aj z koša.
Odkedy mam novy mobil, co ide všetko cez Gmail, tak katastrofa.
Vytvorila som si mail na centrum a zatiaľ funguje.

br4n
15. apr 2025

Podla mna ti tam nahralo nejake videa, akurát cez víkend som toto v rodine riešil, boli tam nahrané somariny, co zabrali vela miesta.

zuzkaa1991
15. apr 2025

Ja som to riesila vymazala som emaily kose spame skr 200ks som nechala aj menej co boli dôležité nakoniec po istej dobe som zavolala známemu IT co by ma inac nenapadlo ale kedze sok casto na wifi tak sa mi ukladalo fotky do nejakej pamäti tam...takze všetko som tam vymazala ale robila som to cez pc myslela som.ze zmiznu aj z mobilu fotky ale nezmizli len z toho suboru

bonboniera
15. apr 2025

@cyberk ja mam ten istý problem, synchronizácia dávno vypnutá, xy ľudí na to pozeralo a stále bez zmeny 🤷‍♀️

cyberk
15. apr 2025

@bonboniera no… tak asi ste to nerobili spravne, mne to fungovalo, trochu googlenia a logickeho myslenia a fixla som to..

bonboniera
15. apr 2025

@cyberk ok, odkážem tým ľudom vrátane firemného IT aby googlili a použili logické myslenie 🤦‍♀️

cyberk
15. apr 2025

@bonboniera to ma mrzi, ze tam mate tak neschopnych ludi… alebo ti len nechceli pomoct 🙄

bonboniera
15. apr 2025

@cyberk zabudla som ze človek co musí svojmu 7 mesačnému dievčatku prepichnut uši lebo vyzerá ako zalud vie všetko najlepsie, moja chyba

martinka17
15. apr 2025

Máš tam 364 GB dát na iných službách. Prejdi si všetky služby od Google a hľadaj, kde sa ti čo uložilo, nie len disk, fotky, pozeraj aj kalendár, zálohy mobilu... Mne pekne po kliknutí na" vyčistiť" rozpísalo kde mám koľko GB, všetko mi sedí. Skúšala si to tak skontrolovať?

candii
15. apr 2025

Nemáš tvoj mail aj na nejakom inom zariadení, ktoré zálohuje fotky?

autor
15. apr 2025

@martinka17 ani neviem čo som postláčala a už som čistila aj ine veci, alr stále som to vyčistila iba na 86% zachvilu bude zas plný och

autor
15. apr 2025

@candii už nie

yvkay
15. apr 2025

@candii toto som mala ja 😉mala som prepojeny mobil s tabletom, treba zrušiť v nastaveniach

martinka17
15. apr 2025

google ti povie čo to je, ale musíš postupovať správne. Stlač vyčistiť a pozri si kde tých cez 300 GB uložených. Druhá vec, dole máš spísané zariadenia, ktoré sa zálohujú na ten účet. Všetko tam je, netreba random stláčať a čistiť náhodne, vyčisti to, čo je napojené, presne ako ti radia.

niekto2hy
15. apr 2025

@martinka17 Pozri sa este raz.😎 (364MB)

martinka17
15. apr 2025

@niekto2hy máš pravdu. Ale podstata je že Google vie navigovať krok po kroku, má návody ako pre deti. Ale zrejme problém vyriešila.

autor
15. apr 2025

Áno vyriešila som to ďakujem