Prečo messenger neodosiela upozornenia na Apple Watch?
Ahojte, mám taký problém a chcem sa spýtať, či sa s tým niekto nestretol už. Mám iPhone 16 a Apple Watch hodinky series 3. Všetko fungovalo ako by malo, len zrazu mi prestali chodiť upozornenia na hodinky ale len z Messenger. Všetko ostatné mi ide, ale Messenger správa mi nepríde. Či už hovor, Instagram, Whatsapp a všetko mi príde, ale Messenger vôbec. Skúšala som už reštartovať obe zariadenia a aj nanovo spárovať hodinky. Robí mi to stále. Celkovo ale Messenger je iný, chodili mi správy, že mi ich ukázalo ako text, teraz len príde že prišla mi nová správa od užívateľa alebo dávno mu odpíšem a až potom price upozornenie, že mi bola poslaná daná správa. Stretol sa s tým niekto ? Ďakujem 🙂
@poradena ja som si kupila práve dnes apple watch a som sklamana lebo to isté…a mam iphone 16 plus…ako si to vyriešila?
@dajulka01 úprimne ? nenašla som nato žiadne riešenie, hodinky mám a vidím, len keď mi niekto volá alebo píše cez iné aplikácie… messenger nič, žiadna správa mi nepríde, občas jedna za celý deň hadam…

@poradena ja som si kupila práve dnes apple watch a som sklamana lebo to isté…a mam iphone 16 plus…ako si to vyriešila?