icon

Prečo nefunguje Facebook správne?

29. okt 2025

ahojte, to aj vam tak blbne FB? nemam ziadne ine soc. siete iba FB kde sledujem stranky s receptami, zahradami, oblecenim a napadmi co robit s detmi. v poslednom case mi vobec neukazuje co tam pridavaju moji priatelia (ved mozno ani nic, asi to uz vyslo z mody :D) to by mi az tak nevadilo ale nechapem preco mi neukazuje stranky ktore sledujem ale ustavicne mi ukazuje ludi ktorych vobec nepoznam, zahranicne stranky ktore som nikdy nesledovala a celkovo obsah ze niekedy len pozeram ci to je moj FB lebo tam nie je nic a nikto koho poznam. Vraj sa menili nejake algoritmy, da sa zo nejak nastavit nech mi ukazuje iba obsah ktory sledujem?

mandzula
29. okt 2025

FB vobec nezaujima, co chces ty, zaujima ho, co chce dosiahnut on, aby si ty chcela. Je to proste reklamny priestor.

maca1984
29. okt 2025

Ja to mám tiež úplne zblbnuté. Vidím kadejaké hovadiny , odporúčania na sledovanie rôznych stránok. Tie stránky nemajú ani ťuk spoločné s tým, čo ja sledujem ( recepty, chata/chalupa, záhrada, cestovanie... ).
Pár dní dozadu mi kamoška písala, či neviem poradiť niečo na čo sa pýta ( v statuse ). Mne to neukázalo. Musela som si ju vyhľadať 🤦‍♀️

januska12323
29. okt 2025

Algoritmy menili už dávno, musela by si všetko blokovať aby si sa dostala len k tomu čo chceš.

rozculena
29. okt 2025

nápodobne..

anna777115
29. okt 2025

Mne napr.neukazuje profilovu fotku niektorich ĺudí ale realne ju tam maju.

lusa18
29. okt 2025

@anonym_autor keď si klikneš na toto,tak tam sa ti zobrazia príspevky priateľov

moze
29. okt 2025
@lusa18

@lusa18 Mne tam ukazuje iba ziadosti o priatelstvo a zoznam priatelov. Nie prispevky priatelov.

lusa18
29. okt 2025
@moze

@lusa18 Mne tam ukazuje iba ziadosti o priatelstvo a zoznam priatelov. Nie prispevky priatelov.

@moze tak potom netuším, ale mne ukazuje príspevky

anonym_cf5c8b
29. okt 2025
@lusa18

@lusa18 tam sa zobrazujú len žiadosti o priateľstvo 😀

maca1984
29. okt 2025
@lusa18

@moze tak potom netuším, ale mne ukazuje príspevky

@lusa18 nie veru, tam mám len návrhy/žiadosti a keď kliknem na priatelia tak mi ukáže zoznam mojich priateľov

maca1984
29. okt 2025
sisska96
29. okt 2025

stále treba blokovať tie stránky a potom už nevyskočia

lusa18
29. okt 2025
@anonym_cf5c8b

@lusa18 tam sa zobrazujú len žiadosti o priateľstvo 😀

@anonym_cf5c8b tak tebe možno, ale ja tam mám fakt príspevky priateľov, dokonca mi ukazuje aj ich príbehy keď dajú....

anonym_cf5c8b
29. okt 2025
@lusa18

@anonym_cf5c8b tak tebe možno, ale ja tam mám fakt príspevky priateľov, dokonca mi ukazuje aj ich príbehy keď dajú....

@lusa18 neviem kde pozeráš ale každý jeden tam ma žiadosti a návrhy 😄 či už je to android alebo iphone

lusa18
29. okt 2025
@anonym_cf5c8b

@lusa18 neviem kde pozeráš ale každý jeden tam ma žiadosti a návrhy 😄 či už je to android alebo iphone

@anonym_cf5c8b ale ja to tam vážne mám 😅 ako nebudem posielať screenshot s príspevkami,ale proste to tak mám 🤷

anonym_cdc64c
29. okt 2025

Ja som kedysi zadala do vyhľadávača na fb meno a vyhľadalo mi to fotky. Teraz už nemám v ponuke vyhľadávanie fotiek.

anonym_9b7fcd
29. okt 2025

u nas sme zrusili aj facebook aj modry konik ..

maca1984
29. okt 2025
@anonym_9b7fcd

u nas sme zrusili aj facebook aj modry konik ..

@anonym_9b7fcd a píšeš sem ako ? 🤣

anonym_9b7fcd
29. okt 2025
@maca1984

@anonym_9b7fcd a píšeš sem ako ? 🤣

@maca1984
@maca1984 ved tu sa moze napisat cokolvek, ako niekto moze vediet ze tu pisem pravdu?

maca1984
29. okt 2025
@anonym_9b7fcd

@maca1984
@maca1984 ved tu sa moze napisat cokolvek, ako niekto moze vediet ze tu pisem pravdu?

@anonym_9b7fcd Ja o voze ty o koze. Ale ok, nejdem to ani ďalej pitvať.

anonym_9b7fcd
29. okt 2025
@maca1984

@anonym_9b7fcd Ja o voze ty o koze. Ale ok, nejdem to ani ďalej pitvať.

@maca1984 v kazdom pripade, nie kazdej to tak super pali ako tebe ze by v tom hladala logiku

janai1
29. okt 2025

Keď sa prekliknem cez Kanály tak tam mám iba príspevky od ľudí / stránok ktoré sledujem

anonym_039c4b
29. okt 2025

to asi kazdemu, mne sa zobrazuju madarske vtipy, nechapem na zaklade coho 😂

sszuzu8
29. okt 2025

Mne ukazuje len to co sledujem 🤷‍♀️ nič iné neukazuje

babydesire
29. okt 2025

@anonym_autor ano, tiez sme si to s muzom pred nejakym casom vsimli,,trva to uz nejaky ten mesiac..zrazu zo dna na den mi ukazuje fb stranky firiem, organizacii a cudzich ludi, s ktorymi nemam nic spolocne,, je to otravne,, v niektorych pripadoch vidim spoločny menovatel, napriklad v nazve - napriklad priezvisko nejakej osoby, zrazu ukazuje smutocne parte niekoho koho nepoznam, je z opacneho konca republiky a urcite ho nepozna ani menovec, ktoreho mam v priateloch, alebo sledujem stranku miestneho dhz, kde je syn clenom,, dva roky tam chodi..ale niekedy v lete mi zacalo ukazovat pripevky vsetkych dhz klubov na slovensku, nikdy som ich nepozerala,, lezie mi totok na nervy, mala by to META dat do poriadku,,mam dojem, ze to zblbla AI odkedy ju tam "pridali" je to horsie

karolinakr
31. okt 2025
@anonym_039c4b

to asi kazdemu, mne sa zobrazuju madarske vtipy, nechapem na zaklade coho 😂

@anonym_039c4b

sticker
karolinakr
31. okt 2025

ano, od covidu mi prestalo ukazovat super stranky a prispevky, priatelov prispevky som nevidela už asi 2 roky, niektore stranky mi vyskočili po roku, čo som aj zabudla, že sledujem, prestalo vela veci ukazovat
zato mi začalo vyskakovat, sa podržte, z ničoho nič:
1. Seznamka Praha a okolí
Seznamka Ol9mouc
Hledam pravou lasku
V živote som.na take nič neklikla ani nehĺadám
2.Zaváraniny nejakých ĺudi čo som v živote nevidela a plne skrine kečupov a papriky
3.Renovacia chat a záhrad
4.Darujem staré rárohy

a podobné blbosti

sticker